Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Steaua zburatoare 2 – remedii pentru anul 2022

Kun, Steaua neagră 2, numită și Steaua Bolilor 2 Black, va ajunge în anul 2022 în domiciliu, în zona de Sud-vest a spațiilor locuibile și de a spațiilor de lucru.

Această Stea are o energie nefavorabilă în perioada lui 8 (2004-2024), așa că necesită atenție deosebită. Elementul acestei stele este pământul, și pentru că are o energie nefavorabilă în această perioadă, poate să afecteze sănătatea celor aflați sub influența sa, aducând cu sine boli, stres și suferință.

În feng shui-ul celor 8 Aspirații, zona de Sud-Vest guvernează relațiile, căsătoria și reprezintă sectorul cu cea mai mare energie a mamei din casă. De aceea, în acest an, femeile care sunt mame, femeile însărcinate, ar fi bine să nu doarmă în camere situate în zona de Sud-vest a casei, pentru a nu se îmbolnăvi.

Best seller

Fiind prezentă în zona de Sud-Vest a caselor, Steaua bolilor îi va influența, de asemenea și pe nativii din zodiile Capră și Maimuță, care au sectorul zodiacal în această zonă. Energia acestei stele va avea un impact major asupra stării lor de bine, felului în care aceștia vor relaționa pe partea romantică sau pe partea socială, deoarece le va putea afecta emoțiile.

Steaua 2 va aduce predispoziție la ușoare depresii, lipsa poftei de viață, lipsă de vitalitate, de unde dispoziția generală a nativilor Capră și Maimuță poate să scadă până la nivelul de plictiseală, apatie, nostalgie.

Îți recomandăm

Ar fi ciudat ca tocmai aceste două zodii care sunt foarte dinamice de felul lor, să cadă anul acesta în butoiul cu melancolie, de aceea, ar fi bine ca aceștia să apeleze la remediile feng shui care vor fi recomandate în continuare.

Pentru că zona de Sud-Vest a caselor este sectorul relațiilor, steaua 2 își va extinde aria de influență asupra tuturor celor care sunt într-o relație de cuplu, dar și asupra relațiilor profesionale.

Cei care doresc în acest an să reușească să-și mențină relațiile pe linia de plutire, să nu atragă probleme cu partenerul de viață, probleme cu mama, ar trebui să se gândească serios să pună în zona de Sud-vest a spațiilor locuibile sau de lucru, remedii feng shui, menite să dizolve energia negativă a Stelei 2 și să pună în zona de Sud-vest, obiecte de culoare alba, aurie, argintie, culori ale elementului metal.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

Elementul metal slăbește puterea elementului pământ, despre care spuneam că guvernează steaua 2, a Bolilor.

În 2022, ar fi bine să nu se pună în Sud-Vest obiecte din ceramică, sticlă, cristale, deoarece aceste materiale au energie de pământ, și nu am vrea să amplifice energia stelei Bolilor (stea de pământ).

De asemenea, nu va fi bine să utilizați focul în această zonă, adică să nu folosiți în Sud-vest lumânări, lumini puternice, șemineul, obiecte de culorile roșu, grena, pentru că acestea ar aduce multă energie de foc, care sporește energia pământului, prin urmare ar putea amplifica puterea stelei Bolilor.

Dacă vedeți că aveți în casă în zona de Sud-Vest obiecte în culorile de mai sus sau confecționate din materialele menționate mai sus, ar fi bine să le îndepărtați, sau, dacă acest lucru nu este posibil, nu vă faceți griji, așezați în Sud-Vest remedii feng shui eficiente pentru a dizolva energia stelei Bolilor.

Remedii feng shui pentru Steaua 2 în anul 2022

Prin urmare, pentru ca să avem un 2022 promițător în ceea ce privește dragostea, relațiile de iubire, relațiile cu mamele, ar fi bine să apelăm la remediile feng shui de mai jos:

1. Pentru cei care aveți ușa principală orientată spre direcția Sud-vest sau situată în zona de Sud-Vest a locuinței sau a spațiului de lucru (verificați direcția ușii cu ajutorul unei busole), va fi bine să țineți în acest an lângă ușă o plantă, pentru a dizolva energia stelei Bolilor. Plantele au energia lemnului, iar în feng shui, energia lemnului anulează energia pământului, pe care o vehiculează steaua Bolilor.

Remediile cele mai eficiente pentru a respinge energia bolilor și a nu o lăsa să intre în locuință sau în birou sunt cele de mai jos și trebuie puse lângă ușa principală sau lângă ferestrele din zona de Sud-Vest:

2. Nativii din zodiile Capră și Maimuță, femeile care sunt mame, femeile însărcinate, bunicile, soacrele sau cei care doriți să nu fiți afectați în acest an de energia stelei 2, a Bolilor, puteți purta în mașină:

3. Cei care locuiesc într-o cameră situată în Sud-Vestul locuinței, vor fi în pericol în acest an, dacă nu vor pune în această încăpere unul din remediile de mai jos, pentru a-i proteja de boli:

4. Dacă aveți încăperea pentru birou în zona de Sud-Vest a spațiului de lucru sau în partea de Sud-Vest a încăperii în care lucrați este necesar să folosiți remedii feng shui, pentru a purta cu ușurință discuții și a nu ajunge la dezacorduri și certuri, deoarece energia stelei 2, a bolilor vă poate afecta capacitatea de a manifesta răbdarea și înțelepciunea.

Deci, pentru a evita să vă asumați prea multe riscuri, pentru a preveni neînțelegerile, pentru a nu ajunge în situații de presiune și rivalități comerciale care ar putea duce și la pierderi, așezați pe biroul de lucru sau în zona de Sud-Vest a încăperii de lucru remediile:

5. Dacă aveți baia situată în zona de Sud-vest, asigurați-vă că păstrați capacul toaletei închis la spălare, iar când trageți apa, gândiți-vă că dați la canalizare energia negativă a bolilor, adusă de steaua 2.

De regulă în toalete nu se pun remedii feng shui, însă, lângă ușa de la toaleta din Sud-vest, în partea dinspre hol, puteți pune o plantă cu flori de culoare albă, deoarece lemnul este elementul care distruge energia stelei bolilor.

De asemena, veți putea lega la clanța ușii de la baia din Sud-vest un nod mistic chinezesc, de culoare verde sau argintie:

De asemenea, pentru a dizolva energia Bolilor, adusă de steaua 2, ar fi bine săplasați în baie un vas auriu în care să puneți apă și sare de bucătărie.

În concluzie, steaua neagră 2, a Bolilor poate afecta starea de bine, starea de sănătate și vitalitatea în anul 2022, iar pentru ca aceste neplăceri să nu apară în viața voastră, ar fi bine să agățați șase monede chinezești în zona de Sud-vest; să puneți un vas cu apă sărată, să folosiți obiecte de formă rotundă confecționate din metal în Sud-vest.

Ar fi bine să nu începeți și să nu terminați în zona de Sud-vest o renovare, dacă veți dori să faceți un astfel de demers în anul 2022, să păstrați zona liniștită și ușile și ferestrele închise în zona de Sud-vest. O altă precauție se referă la luminile puternice, nu ardeți lumânări și nu folosiți culori roșu, roz sau violet în partea de Sud-vest.

În schimb, ați putea utiliza plantele mari de interior, în special bambusul, pentru a aduce vibrația sănătății, vitalității și longevității în Sud-vest.

Introduceți culorile alb, argintiu, auriu sau cupru în zona de Sud-vest, sub formă de pernuțe decorative, față de masă etc.

Steaua zburătoare 2, a Bolilor pe luni, în anul 2022

Ca fiecare din stelele zburătoare, felul în care se va manifesta steaua Bolilor în anul 2022 va depinde și de tranzitul altor stelele zburătoare lunare, prin zona de Sud-vest.

Când steaua 2 este influențată de alte stele nefaste (3, 5, 7), ea poate va putea aduce necazuri, ghinion, probleme în dragoste, scandaluri pe teme amoroase, gelozie, traume sentimentale. Pentru a preveni aceste neplăceri, urmăriți să folosiți remediile feng shui lunare pe care le recomandă Maestrul Feng Shui ZODIACOOL în contiunuare.

Sănătatea nativilor din toate zodiile va trebui monitorizată cu atenție în lunile mai și august 2022, când va fi nevoie să ne încărcăm cu toții bateriile cu mai multă energie. De aceea, va fi bine să pregătim din timp remediile feng shui pe care să le punem în aceste perioade în zona de Sud-vest a casei sau a spațiilor de lucru.

Pentru a simți un vânt prielnic în pânze, care să ne ajute să realizăm proiecte mari și pentru a reuși să amplificăm înțelepciunea care să ne conducă spre reușite, va fi bine să profităm în lunile martie și decembrie 2022 de pe urma combinațiilor de stele 2 și 7, care anulează efectul negativ al acestor stele luate separat și ne ajută să transformăm ghinionul în oportunități, plasând următorul Kit de remedii feng shui în zona de Sud-vest:

Cea mai dificilă lună la capitolul sănătate va fi august 2022, în care riscul de îmbolnăvire va ajunge la apogeu, de aceea, va fi necesar ca acum să ne stăpânim emoțiile și gândurile, pentru a nu ajunge la secția de urgențe sau pentru a nu trece prin situații critice.

Posibilele probleme de sănătate vor fi legate de stres, disfuncții ale stomacului, splinei, pancreasului, deci vorbim despre diferite forme de ulcer gastric, gastrite, senzația de arsură, aciditate mare în corp. Pentru a dizolva riscul de îmbolnăvire va fi necesar să punem în zona de Sud-vest remediile feng shui:

Semne bune în ceea ce privește sănătatea se întrevăd în lunile aprilie, iunie, septembrie 2022 și ianuarie 2023, când este posibil să apară o relaxare binevenită, după perioade tensionate în care corpul fizic s-a tot lovit de limitări și neputință.

În aceste luni va fi bine să amplasăm în zona de Sud-vest remediile feng shui, pentru a mări volumul de energie benefică, menită să ne susțină în ceea ce întreprindem:

Energia negativă din zona de Sud-vest în lunile mai, iunie și octombrie 2022 va ridica probleme la fileu, în ceea ce privește sănătatea fizică, mentală, emoțională, manifestările cele mai frecvente s-ar putea să fie sub formă de nervozitate, depresie, senzații de presiune la nivelul pieptului, probleme cu sistemul respirator, constipații.

Pentru a preveni aceste neplăceri, puneți în zona de Sud-vest remediile feng shui:

Feng Shui
Feng Shui Casa
Calculator Feng Shui
Calcul numar KUA pentru directii personale ...
Calcul numar KUA pentru directii personale
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste ...
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei ...
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor ...
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam ...
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali ...
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali
URMARITI-NE
Aboneaza-te la noutati!
Abonare newsletter
© Copyright 2016 - 2022 Zodiacool SRL • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii
Acest site folosește cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficului. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosesc site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.