Feng Shui Sănătate

O stare bună de sănătate se obține dacă trăiești într-un spațiu cu un bun Feng Shui care te scapă de boli și aduce înțelegere în relații care nu funcționează.

Ai probleme de sănătate, insomnii?

Deseori, o persoană nu își poate explica de ce apar boli, stări de letargie sau insomnii. Apar tot felul probleme de sănătate și șicane ce nu dau voie persoanei să se dezvolte. Acestea afectează echilibrul personal și duc la depresie.

În Feng Shui, problemele apar atunci când stai pe o direcție nefastă și obiectele din jur se comportă ca săgeți otrăvite.

Culorile pereților și mobilierul, toate pot genera fie o energie pozitivă, fie negativă. Chiar și simpla orientare către un punct cardinal, prezența unor oglinzi, obiectele nefaste pot afecta sănătatea și vitalitatea, aduc griji excesive.

Amenajarea Feng Shui a spațiului locuibil aduce o stare sănătate bună. Faci modificări de așezare, fără investiții majore, pe baza tehnicilor feng shui; maestru autorizat la IFS Lillian Too, în peste 780 încăperi corectate (perioada 2008-prezent).

Încăperea se corectează ușor, personalizat, pentru a avea un bun Feng Shui. Culorile, formele și remediile se aleg special în funcție de data nașterii și punctul cardinal al direcției de sănătatte.

Vreau să fiu sănătos

ZODIACOOL oferă primul calcul online Feng Shui din România pentru aflarea direcției de sănătate și consultanță Feng Shui, în funcție de datele personale, pentru a atrage vitalitatea.
HOROSCOP ZODIACOOL

TE-AR INTERESA:

Horoscop Săptămânal
Horoscop Dragoste

ZODIACOOL FENG SHUI SĂNĂTATE

Selectează datele pentru direcția de sănătate personală și consultanță Feng Shui Sănătate.

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.