Transport gratuit peste 140 lei

Compatibilitate KUA 2, 5 sau 8. Descoperă care este perechea potrivită pentru tine: încăpățânat, puternic, sau perseverent

Descoperă cu cine te potrivești cel mai bine dacă ai numărul KUA 2, 5 sau 8 și ești fidel, bun și calm. Află numărul KUA personal pentru a vedea cu cine te

potrivești pe plan profesional și pe plan sentimental

Acum vom dezvolta compatibilitățile numerelor KUA 2, 5 și 8 și vom descoperi cum ne putem găsi partenerul de viață potrivit sau cu cine să ne asociem în echipa de la muncă sau cât de bine ne vom înțelege cu șeful pe termen lung.

Numerele KUA 2, 5 și 8 sunt comparate cu elementul pământ, ceea ce va face ca persoanele care au aceste numere KUA să aibă atât calitățile, cât și defectele acestui element, ceea ce le va imprima o personalitate și un comportament unic.

Îți recomandăm

Calitățile pozitive ale persoanelor care au KUA 2, 5 și 8: perseverență, realism, înțelepciune, de încredere, amabilitate, sinceritate, responsabilitate, prietenie, de ajutor, productivitate, cu multe resurse, bunatate

Calitățile negative ale persoanelor care au KUA 2, 5 și 8: încăpățânare, indecizie, perfectionism, sentimentalism, lene, inflexibililitate, secretoșenie, posesivitate, idelism, dependența fata de cei din jur, pesimism

Să vedem gradul de compatibilitate a numerelor KUA 2, 5 și 8 cu celelalte numere KUA:

KUA 2, 5 sau 8 + KUA 1 - compatibilitate foarte slabă

O relație dificilă, care nu promite bună înțelegere pe termen lung

Dragoste, căsătorie, relații: Chiar dacă relația va fi la început clădită pe sentimente de admirație și respect reciproc, în timp gradul de implicare a fiecărui partener tinde să scadă considerabil, ceea ce va face ca fiecare să-și amplifice mai devreme sau mai târziu orgoliul. Am putea spune că vorbim despre o relație Karmică, deoarece elementele apă – KUA 1 și pământ – KUA 2, 5 sau 8 sunt implicate într-o relație de distrugere, conform cu ciclul celor 5 elemente. Acest tip de interacțiune va face ca romantismul și tandrețea să lipsească din această ecuație a iubirii. Latura senzuală nu va ocupa un loc principal în această relație și tot ea va face ca relația să nu fie de lungă durată.

Bani, carieră, afaceri: Împreună nu se întrevăd șanse reale de a face bani, în special din cauza modului total diferit de a privi lucrurile pe plan financiar. Kua 1 este dispus să riște totul în afaceri, are idei inovative, vizionare, pe când KUA 2, 5 sau 8 vine cu conservatorism, tradiționalism, merge pe căi deja testate de alții, uneori cu o doză mare de zgârcenie, de unde certurile nu vor întârzia să apară, iar progresul va fi diminuat. Totuși, dacă KUA 1 va fi lăsat să preia controlul financiar, iar KUA 2, 5 sau 8 va fi lăsat să-și facă treba în ritmul său, mai lent, dar sigur, lucrurile vor merge minunat.

KUA 2, 5 sau 8 + KUA 2, 5 sau 8 - compatibilitate foarte bună

O relație armonioasă de prietenie, bazată pe încredere și pe respect

Dragoste, căsătorie, relații: Această combinație realizată doar între numere KUA guvernate de elementul pământ nu se poate baza decât pe sentimente profunde de loialitate. Relația se va evidenția prin stabilitate, fiecare partener va fi atent la nevoile celuilalt și va face tot ceea ce îi stă în putință pentru ca iubirea să înflorească încet, dar sigur. Nu ne putem aștepta la focuri de artificii în această combinație, însă relația promite fericire pe termen lung. Este posibil ca relația să nu ajungă foarte repede la altar, partenerii de cuplu vor trebui mai întâi să treacă testul încrederii reciproce, pentru a se putea deschide mai mult pe partea emoțională.

Chiar dacă cei cu numerele KUA 2, 5 și 8 nu se pot lăuda cu prea mult romantism, la ei tot ceea ce contează este loialitatea. Partenerii KUA se simt bine împreună, posibil să fie vorba chiar de suflete pereche! KUA 2 aparține de elementul pământ yin, ceea ce îi face sensibil la modul de comunicare, care trebuie să fie atât creativ, cât și calm, sincer. KUA 8 ține de elementul pământ yang și va căuta în special stabilitatea în mariaj. KUA 5 vine să facă o sinteză între aspirațiile lui KUA 2 și 5, va pune accentul de echilibru și armonie. Ceea ce este comun la aceste trei numere KUA de pământ este interesul pentru siguranța materială, preocuparea activă pentru satisfacerea nevoilor proprii, responsabilitatea pentru îndeplinirea sarcinilor de familie.

Bani, carieră, afaceri: Banii vor veni pentru aceste combinații de numere KUA, însă într-un ritm destul de lent. Totul se va datora precauției exagerate pe care persoanele care au aceste numere KUA o manifestă, dar și tendinței de a se zgârci la absolut orice. Desigur, chibzuința este bună, însă ea trebuie să fie moderată, fiindcă pentru a câștiga mai mulți bani, va fi necesar să se amplifice curajul de a face noi investiții și de a risca. Prin urmare, bine ar fi ca partenerii să-și dizolve obsesia de a controla totul și tendina de a fi extrem de minuțioși, pentru a nu pierde timp și bani. Ca un punct slab în afaceri ar mai fi de amintit încăpățânarea caracteristică, care în condiții de stres poate depăși orice limită și poate duce la pierderi financiare, întârzieri în desfășurarea planurilor.

KUA 2, 5 sau 8 + KUA 3 sau 4 - compatibilitate medie

O relație cu surprize, supusă testelor, multă gelozie și posesivitate. Totuși, comunicarea directă și sinceră va conduce la dizolvarea situațiilor conflictuale din căsnicie

Dragoste, căsătorie, relații: Am putea afirma că această relație este bazată pe sentimente de încredere și codependență, însă este caracterizată de schimbări radicale, care pot afecta stabilitatea pe termen lung. Cu alte cuvinte, surprizele vor fi la tot pasul. Cert este că diferențele dintre KUA 2, 5 sau 8 – guvernate de elementul pământ și KUA 3 sau 4 – comparate cu elementul lemn sunt semnificative și aduc efervescență în relație. Lui KUA 3 sau 4 îi plac provocările, își va propune să cucerească inima celor care au KUA 2, 5 sau 8. Însă, dacă pentru KUA 3 sau 4 spontaneitatea, romantismul sunt ceva ușor de manifestat, pentru KUA 2, 5 sau 8, s-ar putea ca acestea să le provoace stres, ceea ce îi va face să se închidă în propria carapace, pentru a se feri de o posibilă suferință.

Însă dacă KUA 3 sau 4 vor demonsta fidelitate și vor avea răbdarea necesară pentru a intra în grațiile lui KUA 2, 5 sau 8, eforturile îi vor fi pe deplin răsplătite și vor avea mereu alături un partener de încredere, până la adânci bătrâneți. Deși neînțelegerile vor fi pe toate planurile, cu multă iubire și calm se vor face progrese pe plan sentimental. Combinația cea mai benefică în această structură este KUA 3 + KUA 2, care se poate traduce în mod metaforic printr-o câmpie fertilă care produce o recoltă bogată.

Banii, carieră, afaceri: Se pare că aici această combinație de numere KUA nu stă deloc bine. Dacă cei care au KUA 3 și 4 se vor lăsa ghidați de înțelepciunea celor care au KUA 2, 5 sau 8, și vor renunța la egoismul și impulsivitatea lor caracteristică, posibil că lucrurile vor avansa, dacă nu, se va pune punct. Însă putem aminti aici de combinația excepțională KUA 3 + KUA 8, numită HoTu și care este deosebit de benefică în afaceri.

KUA 2, 5 sau 8 + KUA 6 sau 7 - compatibilitate bună

La început s-ar putea să apară o luptă pentru supremație în relație, însă pe parcurs apar șanse de căsătorie, partenerii vor descoperi tot mai multe puncte comune de interes

Dragoste, căsătorie, relații: Bazată pe sentimente de încredere și caracterizată de stabilitate, relația va tinde să înflorească cu timpul. Desigur, la început nu vor lipsi crizele de gelozie, certurile, furia, deoarece KUA 2, 5 și 8 aparțin de elementul pământ, iar KUA 6 și 7 de elementul metal, și ambele elemente sunt fixe. De aceea ar trebui să ne așteptăm ca unul dintre parteneri să erupă la un moment dat asemenea unui vulcan. Ca o analogie ne-am putea gândi la ceea ce poate face un bolovan (element pământ) care se pornește din vârful unui munte și ce poate face o sabie (element metal) pe timp de război.

Prin urmare, persoanele caracterizate de aceste numere KUA au firi puternice, opinii solide, dobândite din experiențe proprii de-a lungul anilor, motiv pentru care nu va fi ușor să se renunțe la ele. În schimb, punctele forte al relației sunt loialitatea și corectitudinea, atașamentul pentru a face lucrurile cât mai bine, implicit relația de dragoste. Ar fi bine ca activitățile care se vor realiza împreună să fie cât mai practice și să se desfășoare după un plan bine pus la punct, pentru ca experiențele comune să devină plăcute. KUA 2, 5 și 8 trebuie să învețe să uite de gelozie, iar KUA 6 și 7 să scape de orgoliul caracteristic, pentru a se putea dizolva posibilele situații mai tensionate.

Bani, carieră, afaceri: Cum partenerii din aceste combinații pământ-metal au simțul proprietății și atașamentul pentru valorile materiale foarte dezvoltate ne putem aștepta la progres pe plan financiar. O combinție excepțională este între cei care au KUA 2 și KUA 7, combinație numită în astrologia chineză HoTu și care promite mari câștiguri financiare. Ca regulă generală, ar fi bine ca cei care au KUA 2, 5 sau 8 să-și țină sub control zgârcenia, iar cei care au KUA 6 sau 7 să nu încerce să profite de bunătatea și hărnicia celor care au KUA 2, 5 sau 8, pentru nu se ajunge la manipulare, șantaj, jocuri de culise care vor costa timp și bani.

KUA 2, 5 sau 8 + KUA 9 - compatibilitate bună

O relație promițătoare, care poate să aducă beneficii de ambele părți, întrucât iubirea schimbă tot

Dragoste, căsătorie, relații: Deși acest tip de relație va fi bazată la început pe sentimentele de neîncredere din partea celor care au KUA 2, 5 sau 8 și caracterizată de tendința de a spiona din partea celor care au KUA 9, totuși se întrevăd șanse reale de reușită. Atracția va pleca de la faptul că cei care au KUA 9 știu cum să-i facă pe cei care au KUA 2, 5 sau 8 să iasă din zona de confort, și să-și manifeste dragostea într-un mod simplu, curat. Dacă la început acești parteneri se vor curta precum două feline, cu răbdare și delicatețe, pe măsură ce timpul va trece, se va evidenția înțelepciunea lui KUA 2, 5 sau 8. Acesta va fi îngredientul secret care îl va aduce pe KUA 9 cu picioarele pe pământ și va ajunge să renunțe la mândria caracteristică.

Calmul și bunele maniere prin care se evidențiază KUA 2, 5 sau 8 îl vor face pe explozivul KUA 9 să lase armele jos. Inițial, KUA 2, 5 sau 8 îl vor privi cu neîncredere pe dezinvoltul KUA 9, care mereu își va lua asupra lui responsabilități pe care nu le va putea duce la bun sfârșit. Drept pentru care KUA 2, 5 sau 8 va avea tedința de a-l critica aspru pe KUA 9, cu riscul ca acesta din urmă să își piardă răbdarea și să pună punct relației într-un mod fulgerător.

Bani, carieră, afaceri: Împreună aceste numere KUA de pământ și de foc au șanse să facă mulți bani, cu condiția ca banii să fie gestionați de ambele părți. În caz contrar se vor isca multe dispute în ceea ce privește banii puși la comun. Nu este un secret, în această combinație partenerii văd investițiile în mod total diferit: KUA 2, 5 și 8 merg pe afaceri cu risc minim, strategii deja testate de alții, pe când KUA 9 riscă totul pe o idee și acționează la primul impuls. Putem intui că aici va trebui să se țină totuși cont de chibzuința și înțelepciunea celor cu număr KUA 2, 5 sau 8, pentru a se înregistra rezultate financiare bune.

Feng Shui
Feng Shui Casa
Calculator Feng Shui
Calcul numar KUA pentru directii personale ...
Calcul numar KUA pentru directii personale
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste ...
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei ...
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor ...
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam ...
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali ...
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali
URMARITI-NE
© Copyright Zodiacool SRL 2017-2023 Toate drepturile rezervate • RO37138640 • J22/456/2017 • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii
Acest site folosește cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficului. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosesc site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.