Tradiții de Haralambie de ciumă. Rugăciune puternică pentru apărarea de boală

12.FEBRUARIE.2019
Tradiții de Haralambie de ciumă. Rugăciune puternică pentru apărarea de boală

Categorie: Tradiții Românești Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:sfantul-haralambie.ro

Sfântul Haralambie este patronul tradiţional al ciumei și este totodată cel ne care apără de boli. Află acum ce trebuie făcut de sărbătoarea Sfântului

Mucenic Haralambie. Ziua Sfântului este pe 10 Februarie și nu este lipsită de tradiții și superstiții. Se spune că în această zi este bine să fie împarţiți colaci și astfel Sfântul Haralambie se va îndura să nu dea drumul din lanț ciumei și creștinii vor fi ocrotiți. Pe vremuri, în unele zone ale țării, femeile dădeau dezbrăcate ocol casei de trei ori, pentru a nu se apropia cel rău de locuință și de familie.

Acum, tradițiile nu prea se mai țin, dar ziua aceasta este în continuare foarte importantă pentru creștini, petrecându-și ziua în rugăciuni, pentru a fi feriți de boli.

Loading...

Iată o rugăciune pe care să i-o închini Sfântului Mucenic Haralambie

Sfinte Mucenice Haralambie, primeşte de la noi această rugăciune pe care cu umilinţă o aducem înaintea ta şi ne izbăveşte din toate necazurile!
Deşi suntem nevrednici milostivirii tale pentru multele şi grelele noastre păcate, pe care le săvârşim în tot timpul vieţii noastre şi în tot ceasul, totuşi, cunoscând bunătatea ta cea mare pe care ai arătat-o celor ce te cinstesc şi celor ce se pocăiesc cu credinţă întru numele Domnului, îndrăznim cu umilinţă să mărturisim înaintea ta că am greşit.

Fii mijlocitorul nostru către preaputernicul Dumnezeu pentru iertarea păcatelor noastre, pentru izbăvirea noastră de boli şi de toate primejdiile şi pentru întărirea noastră în credinţă adevărată.
Amin!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

DESCOPERĂ
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.