Transport gratuit peste 120 lei
Aplica

„Sănătatea este în mâinile tale”, cauze spirituale ale tusei

„Sănătatea este în mâinile tale”, cauze spirituale ale tusei

Un gând pozitiv sau o acțiune potrivită fac cât o mie de tratamente. Cum să eliminăm riscul de tuse. Cu siguranță că fiecare boală are o cauză și

niciodată nu apare din senin. Însă câți dintre noi putem accepta faptul că o boală este rezultatul unei gândiri nepotrivite, ce atrage în corpul uman energie negativă?

Tusea este un simptom care poate indica o problemă de sănătate la nivelul gâtului sau al plămânilor. Acum să vedem de ce apare tusea?

În realitate, de fiecare dată când ceva nu ne convine simțim o tensiune nervoasă. Acest lucru ne irită pe moment şi în mintea noastră apare dorința de a ne elibera de ea. Uneori când corpul încearcă să scape de tensiunea nervoasă, apare tusea.

Best seller

Este foarte posibil ca tusea să apară atunci când suntem în compania unei persoane care nu ne este pe plac, situație în care avem cel mai adesea senzația că nu mai avem aer. Cumva corpul ne dă de știre că ceva nu este în ordine și dă naștere tusei, care ar putea fi privită ca un act de eliberare de o suferință.

Tusea nu ar trebui privită neaparat ca ceva rău, pentru că prin acest proces natural corpul reuşește să scape de anumite emoţii negative, precum frustrare, mânie etc.

Există și situații în care nu se ajunge propriu-zis la tuse, ci doar simțim nevoia să scoatem un sunet gutural, ca și cum am vrea să ne curățăm gâtul. Această reacție apare atunci când dorim să atragem atenția celor din jur, însă nu găsim cuvintele potrivite pentru a ne exprima gândurile sau ne este teamă de reacţia celorlalţi și atunci practic tragem de timp, pentru a ne organiza.

Iți recomandăm

De asemenea, tusea poate să apară atunci când ne confruntăm cu o problemă și întâmpinăm dificultăți în a o rezolva, semn că ne simțim blocați.

Dacă tusea este uscată, acest lucru înseamnă că ceva sau cineva din anturaj ne creează o stare nervoasă, care ne secătuiește de puteri.

Pe de altă parte, tusea umedă este un indicator al unor emoții mult mai profunde, cum ar fi ura, agresivitatea.

Remediul împotriva tusei ar fi să ne exprimăm în mod sincer emoțiile, în sensul că dacă ceva ne deranjează, să avem curajul de a vorbi deschis despre acest lucru, nu să ne ascundem frustrarea.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

Sursa articol: Marele dicționar al bolilor și afecțiunilor - Jacques Martel

Viziteaza magazinul online