„Sănătatea este în mâinile tale”, cauze spirituale ale tusei

26.NOIEMBRIE.2018
„Sănătatea este în mâinile tale”, cauze spirituale ale tusei
Sănătate și Nutriție AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: irishmirror.ie
Un gând pozitiv sau o acțiune potrivită fac cât o mie de tratamente. Cum să eliminăm riscul de tuse. Cu siguranță că fiecare boală are o cauză și

niciodată nu apare din senin. Însă câți dintre noi putem accepta faptul că o boală este rezultatul unei gândiri nepotrivite, ce atrage în corpul uman energie negativă?

Tusea este un simptom care poate indica o problemă de sănătate la nivelul gâtului sau al plămânilor. Acum să vedem de ce apare tusea?

În realitate, de fiecare dată când ceva nu ne convine simțim o tensiune nervoasă. Acest lucru ne irită pe moment şi în mintea noastră apare dorința de a ne elibera de ea. Uneori când corpul încearcă să scape de tensiunea nervoasă, apare tusea.

Loading...

Este foarte posibil ca tusea să apară atunci când suntem în compania unei persoane care nu ne este pe plac, situație în care avem cel mai adesea senzația că nu mai avem aer. Cumva corpul ne dă de știre că ceva nu este în ordine și dă naștere tusei, care ar putea fi privită ca un act de eliberare de o suferință.

Tusea nu ar trebui privită neaparat ca ceva rău, pentru că prin acest proces natural corpul reuşește să scape de anumite emoţii negative, precum frustrare, mânie etc.

Există și situații în care nu se ajunge propriu-zis la tuse, ci doar simțim nevoia să scoatem un sunet gutural, ca și cum am vrea să ne curățăm gâtul. Această reacție apare atunci când dorim să atragem atenția celor din jur, însă nu găsim cuvintele potrivite pentru a ne exprima gândurile sau ne este teamă de reacţia celorlalţi și atunci practic tragem de timp, pentru a ne organiza.

De asemenea, tusea poate să apară atunci când ne confruntăm cu o problemă și întâmpinăm dificultăți în a o rezolva, semn că ne simțim blocați.

Dacă tusea este uscată, acest lucru înseamnă că ceva sau cineva din anturaj ne creează o stare nervoasă, care ne secătuiește de puteri.

Pe de altă parte, tusea umedă este un indicator al unor emoții mult mai profunde, cum ar fi ura, agresivitatea.

Remediul împotriva tusei ar fi să ne exprimăm în mod sincer emoțiile, în sensul că dacă ceva ne deranjează, să avem curajul de a vorbi deschis despre acest lucru, nu să ne ascundem frustrarea.

Sursa articol: Marele dicționar al bolilor și afecțiunilor - Jacques Martel

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,29  7
VOTURI
703
4.29
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

DESCOPERĂ
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
DE INTERES
PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.