Papanași cu brânză, smântână și dulceață

16.APRILIE.2018
Papanași cu brânză, smântână și dulceață

Categorie: Retete Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:we-shop.ro

O rețetă ușoară și rapidă pentru un desert cu adevărat delicios. Cum se prepară papanașii cu smântână și dulceață. Papanaşi cu brânză, smântână

și dulceață, iată un desert tradițional românesc delicios și foarte ușor de preparat, de aceea este atât de popular. Ingrediente: 250 g brânză de vaci, 3 linguri făină, 1 bucată ou, 1 linguriță bicarbonat de sodiu, 1 linguriță oțet, 1 ulei pentru prăjit, 300 ml smântână, 1 ceașcă gem după gust. Mod de preparare : 1. Oul se bate bine într-un castron. Adaugă peste ou bicarbonatul stins în prelabil cu o linguriță de oțet.

2. Adaugă brânza de vaci și amestecă bine. Apoi adaugă făina treptat până se încorporează toată, amestecând cu mâna.

3. Din aluatul rezultat modelează ușor un fel de gogoșele cu gaură la mijloc și un număr egal de biluțe din aceeași cocă.

4. Într-o tigaie adâncă și mare care nu lipește, pune ulei la încins. Pune la prăjit atât gogoșelele, cât și biluțele, până capătă o crustă frumoasă pe fiecare parte.

Se scot pe un șervet de hârtie să se scurgă, apoi se ornează cu smântână și gem, ca în imagine.

Poftă bună!

Sursa articol: unica.ro

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.