Lipsa cifrei 9 din matricea numerologică

Lipsa cifrei 9 din matricea numerologică
Lipsa cifrei 9 din matricea ta numerologică se referă la faptul că ești o persoană visătoare și romantică, mereu în căutarea frumosului. Cifra 9 este

asociată în numerologie cu inteligența. Dacă ea lipsește din matricea ta numerologică, nu trebuie să-ți faci griji din pricina faptului că nu vei face față situațiilor din această viață. Există și domenii în care te potrivești perfect. Lipsa cifrei 9 se referă mai mult la faptul că ești o persoană visătoare, romantică și poetică, mereu în căutarea frumosului și cu o dorință foarte mare de a se contopi cu natura.

Ce semnifică lipsa cifrei 9 din matricea numerologică?

Îți place să te bucuri de frumusețile naturii

Viața ta este mai puțin bazată pe logică și mai mult pe naturalețe și pe ce aduni prin experiență directă. Îți place să trăiești și să te bucuri de frumusețile naturii. Ești un foarte bun observator, atât al oamenilor cât și al fenomenelor naturale. Te adaptezi cu ușurință la orice condiții de mediu, pentru că îți place să afli cât mai multe despre univers. Lași viața să curgă de la sine, să îți aducă noi și noi provocări.

Ești o persoană meticuloasă

Ai o fire pașnică și curiosă. Faci lucrurile cu meticulozitate, precum un om de știință care se concentrează pe experimentele sale. Nu ai noțiunea timpului, nu te grăbești și nu îți faci griji pentru viitor. Ești o persoană foarte plăcută, datorită blândeții pe care o emani.

Ești un adept al lucrurilor practice

La școală ai avut parte, cel mai probabil, de momente în care profesorii te-au mai dojenit, pentru că obișnuiai „să caști gura pe ferestră", mai ales în timpul orelor cu multă teorie.
În schimb, te-ai remarcat și ai primit aprecieri la lecții de disecție, pentru construirea unui insectar sau a unui ierbar, în timpul demonstrațiilor practice de la fizică sau de la chimie, unde erai numai „ochi și urechi".

Ai fi un critic foarte corect sau un artist desăvârșit, un om de știință foarte pasionat sau chiar un bun agricultor.

ZODIACOOL a optimizat pentru tine un calcul simplu, prin care poți să verifici dacă din matricea ta numerologică lipsesc sau nu anumite cifre.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.