Transport gratuit peste 170 lei

Lipsa cifrei 9 din matricea numerologică

Lipsa cifrei 9 din matricea numerologică

Lipsa cifrei 9 din matricea ta numerologică se referă la faptul că ești o persoană visătoare și romantică, mereu în căutarea frumosului. Cifra 9 este

asociată în numerologie cu inteligența. Dacă ea lipsește din matricea ta numerologică, nu trebuie să-ți faci griji din pricina faptului că nu vei face față situațiilor din această viață. Există și domenii în care te potrivești perfect. Lipsa cifrei 9 se referă mai mult la faptul că ești o persoană visătoare, romantică și poetică, mereu în căutarea frumosului și cu o dorință foarte mare de a se contopi cu natura.

Ce semnifică lipsa cifrei 9 din matricea numerologică?

Îți place să te bucuri de frumusețile naturii

Viața ta este mai puțin bazată pe logică și mai mult pe naturalețe și pe ce aduni prin experiență directă. Îți place să trăiești și să te bucuri de frumusețile naturii. Ești un foarte bun observator, atât al oamenilor cât și al fenomenelor naturale. Te adaptezi cu ușurință la orice condiții de mediu, pentru că îți place să afli cât mai multe despre univers. Lași viața să curgă de la sine, să îți aducă noi și noi provocări.

Ești o persoană meticuloasă

Ai o fire pașnică și curiosă. Faci lucrurile cu meticulozitate, precum un om de știință care se concentrează pe experimentele sale. Nu ai noțiunea timpului, nu te grăbești și nu îți faci griji pentru viitor. Ești o persoană foarte plăcută, datorită blândeții pe care o emani.

Numerologie

Ești un adept al lucrurilor practice

La școală ai avut parte, cel mai probabil, de momente în care profesorii te-au mai dojenit, pentru că obișnuiai „să caști gura pe ferestră", mai ales în timpul orelor cu multă teorie.
În schimb, te-ai remarcat și ai primit aprecieri la lecții de disecție, pentru construirea unui insectar sau a unui ierbar, în timpul demonstrațiilor practice de la fizică sau de la chimie, unde erai numai „ochi și urechi".

Ai fi un critic foarte corect sau un artist desăvârșit, un om de știință foarte pasionat sau chiar un bun agricultor.

ZODIACOOL a optimizat pentru tine un calcul simplu, prin care poți să verifici dacă din matricea ta numerologică lipsesc sau nu anumite cifre.

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit