Cifra 7 din matricea numerologică: ce semnifică lipsa ei și numărul de apariții

20.OCTOMBRIE.2017
Numerologie AUTOR: Ivona Mara FOTO: shutterstock.com
Cifra 7 lipsește din matricea ta numerologică sau apare de mai multe ori? Acest lucru are o semnificație. Cifra 7 simbolizează în numerologie spiritualitatea,

dar și norocul pe care o persoană îl are de-a lungul vieții.

SUBIECT SIMILAR: Ce reprezintă Matricea Numerologică și care sunt beneficiile ei?

Cifra 7 lipsește din matricea numerologică

Dacă lipsește cifra 7, se traduce prin faptul că în viață te bazezi pe un sistem propriu de credințe și că ai o credință ușor fluctuantă. Te bucuri de o carismă aparte, cu ajutorul căreia reușești să convingi mase mari de oameni să creadă în idealurile tale și de a se alătura gândirii tale.

Cifra 7 apare o singură dată

Loading...

Este foarte important pentru tine să te simți confortabil într-un mediu pentru a lăsa talentul și abilitățile cu care ești înzestrat să iasă la suprafață. Ești o persoană încăpățânată și nonconformistă, nu ții cont de sfaturile celorlalți, însă crezi în Dumnezeu, chiar dacă preferi să nu îți afișezi credința așa cum o fac ceilalți.

Cifra 7 apare de două ori

Ca și cum Dumnezeu ți-ar testa credința, norocul în viața ta apare pentru a te pune la încercare. Oricât de dificil ți-ar merge de-a lungul vieții, mereu vei râzbi, deoarece știi să te adaptezi și să te faci plăcut în orice mediu, deși preferi mai mult singurătatea și să te dedici pasiunii tale, și anume, misterul în toate fațetele lui.

Cifra 7 apare de trei ori

Ești o persoană foarte credincioasă, care se sacrifică pentru binele celorlalți din jurul ei și deseori uită de ea și de nevoile ei. Ești foarte înțelept, motiv pentru care mulți vin la tine și ți se confesează, cerându-ți sfaturi, pe care le și oferi cu mare drag. Îți place să ajuți oamenii, ai grijă însă să nu-i manipulezi.

Cifra 7 apare de patru ori

Ești unul dintre fericiții oameni care știu precis care este scopul lor în această viață. Acest lucru te va face însă deseori să uiți de cei din jur și chiar de familie, să ataci, să fii violent, răutăcios, doar pentru a-ți atinge scopul și pentru a fi împlinit cu tine însuți. Încearcă să fii mai înțelept și mai chibzuit pentru a nu produce suferință.

Cifra 7 apare de cinci ori

Încă din copilărie ai știut că ai o misiune, iar ca și cum Dumnezeu ți-ar testa credința, ai fost supus la teste, conflicte și dispute cu ceilalți. Dacă vei reuși însă să îți atingi scopul propus, vei fi un model demn de urmat pentru ceilalți, tocmai pentru că vor avea de învățat ceva de la tine, și anume, credința în propriile idealuri.

MATRICEA NUMEROLOGICĂ:
loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  1
VOT
1247
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Compatibilitate KUA 1. Adaptabil, Puternic și  Inovativ? Află cum îți găsești perechea potrivită
Descoperă cu cine te potrivești cel mai bine dacă ai numărul KUA 1 și ești sociabil,
Cum citim corect busola
Cu ajutorul busolei se identifică poziția unor încăperi, clădiri sau orientarea unei persoane
Horoscop
Horoscopul este un tablou cu pozițiile astrelor în momentul unui eveniment sau al nașterii unei

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.