Superstiții la prima întâlnire. Cu siguranță nu te așteptai la asta

Superstiții la prima întâlnire. Cu siguranță nu te așteptai la asta

În jurul momentului magic al primei întâlniri au fost create numeroase superstiții. Iată care sunt cele mai cidate dintre ele și cum poți avea o primă întâlnire perfectă.

1. Poartă lenjeria intimă norocoasă.

Se spune că atunci când mergi să la prima întâlnire cu un bărbat ar trebui să porți lenjeria intimă norocoasă. Acum, care este aceasta doar tu poți ști! Poate există o doză de adevăr în această superstiție, dacă ne gândim că unele studii au arătat că femeile care poartă o lenjerie intimă ispititoare se simt mai sigure pe ele însele, chiar dacă nimeni altcineva nu vede acel compleu excepțional.

Dar, mult mai important decât asta este să fii tu însăți, să te comporți natural și să nu încerci să pari altfel decât ești sau să judeci persoana din fața ta prin prisma relațiilor anterioare.

2. Atenție la ritualul dinainte de întâlnire.

Ritualul poate înseamna să asculte muzica preferată, să petreacă ore întregi în fața oglinzii sau orice altceva, iar dacă nu este îndeplinit întocmai, pleacă de la ideea că întâlnirea va fi un fiasco. Din păcate, doar această atitudine și frică poate strica începutul unei frumoase relații.

Neîmplinirea unui ritual nu poate fi o scuză pentru starea de spirit. Specialiștii în programare neurolingvistică ne îndeamnă să gândim pozitiv, pentru că toate gândurile se transpun în comportamente.

3. Nu suna tu prima după întâlnire

Multe femei sunt de părere că nu este normal să sune ele primele după ce au fost la întâlnire, chiar dacă s-au simțit foarte bine în compania acelui bărbat. Și în rândul bărbaților este o superstiție similară – trebuie să lase să treacă 3 zile după prima întâlnire, pentru a discuta din nou.

Lucrurile nu ar trebui să stea chiar așa, având în vedere că aceste obiceiuri vin din vremuri în care femeile erau mult mai puțin emancipate, iar telefoanele mobile sau rețelele de socializare nu existau. Bineînțeles, nu trebuie ajuns nici în extrema cealaltă în care se insistă prea mult, invadând spațiul personal al celuilalt.

Ai încredere în tine, iubește-te și lasă-i pe cei din jur să te descopere și să te iubească!

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!