Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

3 semne că ai o latură mistică extrem de bine dezvoltată

3 semne că ai o latură mistică extrem de bine dezvoltată

Ți s-a întâmplat vreodată să primești semne și mesaje, ce par a fi de natură mistică? Asta poate însemna că ai o conexiune aparte cu Universul!

Pentru a primi ajutorul divin, trebuie să fim deschiși. În timp ce toată lumea are capacitatea de a-și consolida intuiția, unii sunt înzestrați de Univers cu un dar spiritual care doar așteaptă să fie descoperit. Iată care trei dintre cele mai importante semne că ai un dar spiritual:

1. Ai deseori viziuni despre ce urmează să se întâmple

Viziunile pot fi sub forma unor imagini care apar la întâmplare în minte, a unui sentiment pe care îl ai când vorbești cu cineva sau sub forma unui vis ce se repetă. Dacă acestea devin deseori realitate este un semn clar că ai o conexiune aparte cu Universul și că ai capacitatea de a observa ceea ce se întâmplă la un nivel mult mai profund decât oricine altcineva.

Viziteaza magazinul online

2. Ai o intuiție bine dezvoltată

Multe persoane simt o oarecare îndoială legată de propriile abilități și calități și nu au încredere în ce le șoptește vocea interioară. Nu același lucru se întâmplă în cazul celor înzestrate de Univers, a căror intuiție are o voce mult mai puternică decât în cazul altor oameni și știu că pot avea încredere în ea.

3. Ai coșmaruri sau te trezești deseori la ore „mistice” (3.00 – 4.00)

Mulți oameni au coșmaruri, dar cele ale persoanelor mistice sunt mult mai intense, ca și cum ar fi reale. Cu cât sunt mai intense, cu atât mesajul transmis de Univers este mai important. În plus, se trezesc deseori la între orele 03.00 și 04.00, perioadă numită și „oră mistică”, când există credința că Universul își deschide porțile și conexiunea este la un nivel mult mai ridicat decât în restul zilei.

Dacă ești o astfel de persoană, nu refuza tot ceea ce îți oferă Universul, pentru că ai un rol extrem de important pe Pământ!

© Copyright 2016 - 2022 Zodiacool SRL • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii