Transport gratuit peste 199 lei

Copiii născuți în Anul Mistrețului de Pământ

Copiii născuți în Anul Mistrețului de Pământ

Ce înseamnă să ai un copil născut în Anul Mistrețului? Descoperă ce energii aduce Anul Mistrețului de Pământ și cum vor fi influențați copiii născuți

în această perioadă. Specialiștii în astrologie chinezească consideră că Anul Mistrețului de Pământ este unul foarte bun pentru a avea un copil. Elementul Pământ simbolizează longevitate, stabilitate și autocontrol, iar cei guvernați de acest simbol sunt capabili să facă multe lucruri mărețe în viața lor. Copilul născut în acest an este norocos, curajos, plin de bucurie, răbdător, bun organizator și plăcut.

Trebuie să știți că acești copii vor avea nevoie de protecția părinților.

La maturitate, vor fi galanți, vrednici de încredere, buni ascultători, puternici, înțelegători, modești, dar și puțin naivi, motiv pentru care e posibil să fie înșelați de unele persoane.

Relația dintre părinți și copiii născuți sub semnul Mistrețului este plăcută datorită naturii sociabile a celor mici.

Din copilărie, sunt înclinați spre domenii care le dezvoltă inteligența, își doresc mereu să știe cât mai multe, să citească și au scopuri mărețe.

Nativul Mistreț are compatibilitate cu cei Dragon, Tigru și Capră, iar la polul opus sunt nativii Cocoș și Șarpe.

Tot Anul Mistrețului de Pământ este unul extrem de benefic pentru a aduce un copil pe lume, iar cele mai bune luni ale anului vor fi mai, iunie, iulie, august și septembrie.

Viziteaza magazinul online