Alertă de sănătate sub auspiciile lui Mercur retrograd pentru nativii PEȘTI

17.IULIE.2018
Alertă de sănătate sub auspiciile lui Mercur retrograd pentru nativii PEȘTI

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool Foto:zoonoz.ru

Proiecte finalizate, probleme de sănătate, posibile accidente, dar și tentații și dependențe pentru nativii Pești. Mercur retrograd pentru nativii Pești

aduce posibilitatea de a finaliza un proiect amplu la locul de muncă, șanse mari să auziți că s-a aprobat o cerere, poate chiar o viză. Însă nu plecați la drum, lăsați totul pentru începutul lui Septembrie.

Atenție pe partea de sănătate, între 26 Iulie-19 August vor fi cel puțin 5-7 evenimente astrologice care vor viza casele de boală, accidentele la locul de muncă, dependențele (jocuri de noroc, droguri, alcool, fumat, băuturi energizante). Aveți șanse să vă confruntați cu atacuri de panică, poate chiar să își facă debutul o boală a sistemului neuronal, ex: epilepsie.

De aceea vă recomandăm să vă faceți un bilanț asupra vieții, activităților de zi cu zi, ce vă doriți să realizați. Încercați să vă faceți viața mai frumoasă prin meditație, rugăciune, activitate sportivă.

Oricum surplusul de energie venit din Univers îl veți utiliza, acum depinde doar dacă îl veți folosi cu folos în scopul dezvoltării spirituale sau în scop distructiv, pentru a anihila acele dorințe interioare. Atenție la anturaj, mulți doresc să vă facă rău, cel mai probabil cineva vă poate provoca, doar pentru a vă da o lecție.

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.