Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

De ce este important Feng Shui-ul bun în dormitor

De ce este important Feng Shui-ul bun în dormitor

Dormitorul este una dintre cele mai importante încăperi dintr-o locuințăi! Acolo ne reîncărcăm bateriile, astfel încât să putem face față

activităților zilnice. Acolo energiile ne influențează viața de cuplu, de familie. Obiectele decorative folosite, culorile, amenajarea, dar și încadrarea în puctele cardinale generează energia din dormitor. Ține de noi dacă este una pozitivă sau negativă. Regulile Feng Shui pentru armonizarea locuinței, atragerea de evenimente și stări pozitive în viață și blocarea stărilor negative, sunt simplu de pus în practică, dar și stricte.

De exemplu, modul în care ne amenajăm dormitorul poate afecta calitatea energiei Qi și, astfel, calitatea somnului, care la rândul lui ne influențează starea de sănătate. Este indicat să optăm pentru mobilier cu forme regulate – pătrat, dreptunghi, deoarece acestea atrag armonia și sporesc echilibrul, în timp ce un pat rotund sau de apă afectează odihna. În plus, este interzis să punem candelabru în dormitor, pentru că acesta atrage un somn agitat, neodihnitor.

Trebuie avut în vedere și faptul că energiile se schimbă ciclic. În această perioadă suntem sub influența pozitivă a cifrei 8, ce va rămâne o constantă în viața noastră până în anul 2024. De asemenea, energie pozitivă aduc și cifrele 1, 4, 6 și 9, iar la polul opus sunt 2, 3, 5 și 7.

Este bine să apelăm la ajutorul unui consultant Feng Shui care să evalueze locuința, respectiv dormitorul, pentru a localiza energiile și modalitățile de sporire ori blocare, după caz, ale acestora. În scurt timp, efectele sunt vizibile și simțim cum viața noastră intră pe cursul firesc de dezvoltare.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit