De ce este important Feng Shui-ul bun în dormitor

01.DECEMBRIE.2018
De ce este important Feng Shui-ul bun în dormitor

Categorie: Feng Shui Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Dormitorul este una dintre cele mai importante încăperi dintr-o locuințăi! Acolo ne reîncărcăm bateriile, astfel încât să putem face față

activităților zilnice. Acolo energiile ne influențează viața de cuplu, de familie. Obiectele decorative folosite, culorile, amenajarea, dar și încadrarea în puctele cardinale generează energia din dormitor. Ține de noi dacă este una pozitivă sau negativă. Regulile Feng Shui pentru armonizarea locuinței, atragerea de evenimente și stări pozitive în viață și blocarea stărilor negative, sunt simplu de pus în practică, dar și stricte.

De exemplu, modul în care ne amenajăm dormitorul poate afecta calitatea energiei Qi și, astfel, calitatea somnului, care la rândul lui ne influențează starea de sănătate. Este indicat să optăm pentru mobilier cu forme regulate – pătrat, dreptunghi, deoarece acestea atrag armonia și sporesc echilibrul, în timp ce un pat rotund sau de apă afectează odihna. În plus, este interzis să punem candelabru în dormitor, pentru că acesta atrage un somn agitat, neodihnitor.

Loading...

Trebuie avut în vedere și faptul că energiile se schimbă ciclic. În această perioadă suntem sub influența pozitivă a cifrei 8, ce va rămâne o constantă în viața noastră până în anul 2024. De asemenea, energie pozitivă aduc și cifrele 1, 4, 6 și 9, iar la polul opus sunt 2, 3, 5 și 7.

Este bine să apelăm la ajutorul unui consultant Feng Shui care să evalueze locuința, respectiv dormitorul, pentru a localiza energiile și modalitățile de sporire ori blocare, după caz, ale acestora. În scurt timp, efectele sunt vizibile și simțim cum viața noastră intră pe cursul firesc de dezvoltare.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Wu Xing este teoria celor 5 elemente Feng Shui. Numite și 5 faze de dezvoltare ale energiei, cele
Steaua Zburătoare 2, cunoscută drept steaua bolilor, aspecte pozitive și aspecte negative
Trigrama KAN este cea care determină caracteristicile numărului KUA 1. Trigrama KAN este formată

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.