Ai inelul lui Apollo în palmă? Iată cum poți scăpa de ghinion și de blocajele din viață

10.APRILIE.2019
Ai inelul lui Apollo în palmă? Iată cum poți scăpa de ghinion și de blocajele din viață

Categorie: Chiromanție. Linii palmă Autor: Claudia Ursache ZODIACOOL Foto:pexels.com

Inelul lui Apollo sau Inelul Soarelui pornește dintre degetele inelar și mijlociu și se curbează către degetul inelar și cel mic. Într-un alt mod, se află

la baza degetului inelar și înconjoară întregul Munte a lui Apollo. Inelul lui Apollo este întâlnit foarte rar. Acesta reprezintă limitare și frustrare față de reacțiile firești și față de firile optimiste, reticență față de lucrurile frumoase și creativitate oprimată.

Cu toate acestea, încercarea de a lupta pentru o atitudine mai pozitivă poate duce chiar la dispariția inelului. Inspirația artistică poate fi stimulată prin activități culturale.

inelul lui apollo in palma

Profilul persoanelor cu Inelul lui Apollo

Inelul lui Apollo în palmă este un semn foarte rar și arată că există un blocaj în creativitate. Acest semn ar putea chiar bloca efectele pozitive ale caracteristicilor conexe cu Degetul lui Apollo.

Loading...

Nu vă descurajați dacă aveți inelul lui Aplollo în palmă. Unii specialiști în chiromanție susțin că acesta poate dispărea cu timpul prin gânduri pozitive, proiecte creative și extinderea orizonturilor.

Inelul Soarelui blochează creativitatea. Cei care îl au se confruntă adesea cu eșecuri repetate în viața lor, pe orice plan. Aceste persoane nu duc o viață complicată, sunt foarte mândri și egoiști.

Dacă linia inelului este foarte scurtă, persoanei îi va fi foarte greu să aibă succes în viață, indiferent de cât de mult va încerca să schimbe asta sau indiferent de eforturile depuse.

Acest tip de inel este întâlnit de cele mai multe ori la oamenii care lucrează în întreprinderi și instituții. Un semicerc clar este întâlnit la cei care nu apreciază arta și literatură, pe când un inel întrerupt se întâlnește la cei care întâmpină probleme în căsnicie.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.