Ai inelul lui Apollo în palmă? Iată cum poți scăpa de ghinion și de blocajele din viață

10.APRILIE.2019
Ai inelul lui Apollo în palmă? Iată cum poți scăpa de ghinion și de blocajele din viață

Categorie: Chiromantie. Linii palma Autor: Claudia Ursache Zodiacool Foto:pexels.com

Inelul lui Apollo sau Inelul Soarelui pornește dintre degetele inelar și mijlociu și se curbează către degetul inelar și cel mic. Într-un alt mod, se află

la baza degetului inelar și înconjoară întregul Munte a lui Apollo. Inelul lui Apollo este întâlnit foarte rar. Acesta reprezintă limitare și frustrare față de reacțiile firești și față de firile optimiste, reticență față de lucrurile frumoase și creativitate oprimată.

Cu toate acestea, încercarea de a lupta pentru o atitudine mai pozitivă poate duce chiar la dispariția inelului. Inspirația artistică poate fi stimulată prin activități culturale.

inelul lui apollo in palma

Profilul persoanelor cu Inelul lui Apollo

Inelul lui Apollo în palmă este un semn foarte rar și arată că există un blocaj în creativitate. Acest semn ar putea chiar bloca efectele pozitive ale caracteristicilor conexe cu Degetul lui Apollo.

Nu vă descurajați dacă aveți inelul lui Aplollo în palmă. Unii specialiști în chiromanție susțin că acesta poate dispărea cu timpul prin gânduri pozitive, proiecte creative și extinderea orizonturilor.

Inelul Soarelui blochează creativitatea. Cei care îl au se confruntă adesea cu eșecuri repetate în viața lor, pe orice plan. Aceste persoane nu duc o viață complicată, sunt foarte mândri și egoiști.

Dacă linia inelului este foarte scurtă, persoanei îi va fi foarte greu să aibă succes în viață, indiferent de cât de mult va încerca să schimbe asta sau indiferent de eforturile depuse.

Acest tip de inel este întâlnit de cele mai multe ori la oamenii care lucrează în întreprinderi și instituții. Un semicerc clar este întâlnit la cei care nu apreciază arta și literatură, pe când un inel întrerupt se întâlnește la cei care întâmpină probleme în căsnicie.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.