Ai linia sănătății în palmă? Iată care este rolul pe care boala îl joacă în viața ta

21.MAI.2019
Ai linia sănătății în palmă? Iată care este rolul pe care boala îl joacă în viața ta

Categorie: Chiromanție. Linii palmă Autor: Claudia Ursache ZODIACOOL Foto:pexels.com

Linia sănătății sau linia ficatului (hepatică) trece pe diagonala întregii palme și pornește din interiorul liniei vieții, îndreptându-se spre capacul

liniei inimii. Linia sănătății pornește din linia vieții, trece pe lângă Muntele Lunii și a lui Marte și se sfârșește în muntele lui Mercur.

Despre această linie se spune că e mai bine să nu fie. Cei care nu o au se bucură de o sănătate puternică, sunt mai puțin stresați și au o constituție bună. De asemenea, s-a constatat că lipsa totală a acestei linii nu se întâlnește decât la oamenii veseli.

Linia sănătății se referă oarecum la rolul pe care îl joacă boala în viața individului. O linie adâncă și clară reprezintă un simbol al posibilelor greutăți privitoare la condiția fizică a persoanei care o posedă.

Loading...

linia ficatului in palma

Dacă linia ficatului ajunge până sub degetul mic, aceasta poate aduce o viață lungă. Pe de altă parte, linia cu o calitate schimbătoare aduce o perioadă dificilă din punct de vedere al sănătății.

O formă mai slabă, fragmentată sau cu insule a liniei sănătății trage un semnal de alarmă cu privire la problemele de sănătate deja existente sau care urmează în viața individului.

O stea pe inima ficatului, alături de linia capului, va semnaliza probleme de sterilitate sau la naștere. Pătratul pe linia ficatului înseamnă protecție.

Dacă începe din linia vieții, individul este predispus la leziuni ușoare, iar dacă urcă spre Muntele lui Saturn, poate fi semnul unei bătrâneți lungi.

Dacă linia sănătății se întâlnește cu linia capului pe Muntele Lunii, înseamnă că acea persoană este plină de viață, iar dacă una dintre ramuri ajunge pe muntele lui Jupiter, individul va face multe călătorii în viață.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.