Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Ai linia sănătății în palmă? Iată care este rolul pe care boala îl joacă în viața ta

Ai linia sănătății în palmă? Iată care este rolul pe care boala îl joacă în viața ta

Linia sănătății sau linia ficatului (hepatică) trece pe diagonala întregii palme și pornește din interiorul liniei vieții, îndreptându-se spre capacul

liniei inimii. Linia sănătății pornește din linia vieții, trece pe lângă Muntele Lunii și a lui Marte și se sfârșește în muntele lui Mercur.

Despre această linie se spune că e mai bine să nu fie. Cei care nu o au se bucură de o sănătate puternică, sunt mai puțin stresați și au o constituție bună. De asemenea, s-a constatat că lipsa totală a acestei linii nu se întâlnește decât la oamenii veseli.

Linia sănătății se referă oarecum la rolul pe care îl joacă boala în viața individului. O linie adâncă și clară reprezintă un simbol al posibilelor greutăți privitoare la condiția fizică a persoanei care o posedă.

Best seller

linia ficatului in palma

Dacă linia ficatului ajunge până sub degetul mic, aceasta poate aduce o viață lungă. Pe de altă parte, linia cu o calitate schimbătoare aduce o perioadă dificilă din punct de vedere al sănătății.

O formă mai slabă, fragmentată sau cu insule a liniei sănătății trage un semnal de alarmă cu privire la problemele de sănătate deja existente sau care urmează în viața individului.

O stea pe inima ficatului, alături de linia capului, va semnaliza probleme de sterilitate sau la naștere. Pătratul pe linia ficatului înseamnă protecție.

Îți recomandăm

Dacă începe din linia vieții, individul este predispus la leziuni ușoare, iar dacă urcă spre Muntele lui Saturn, poate fi semnul unei bătrâneți lungi.

Dacă linia sănătății se întâlnește cu linia capului pe Muntele Lunii, înseamnă că acea persoană este plină de viață, iar dacă una dintre ramuri ajunge pe muntele lui Jupiter, individul va face multe călătorii în viață.

Viziteaza magazinul online