Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Despre chiromantie. Ai semnul norocului in palma? Ai al 6-lea simt?

Despre chiromantie. Ai semnul norocului in palma? Ai al 6-lea simt?

Pe Muntele lui Jupiter, în partea de jos a degetului arătător, există un semicerc sau o linie dreaptă.

Acesta se numește Inelul lui Solomon sau Inelul lui Jupiter. Acesta reprezintă legătură dintre starea mentală și spiritualitate. Cei cu acest inel sunt inteligenți, intuitivi și misterioși. Le place să aprofundeze lucruri misterioase, au al șaselea simt și sunt comunicativi. Află cum poți forma semnul pentru a-ți îmbunătăți norocul.

Înțeleg foarte bine natura umană, sunt talentați în domeniul artei şi au calități de lider. Inelul lui Jupiter este reprezentat de înțelepciune și înclinații către filozofie.

Best seller

Astfel, cei care îl au pot îmbrățișa meserii precum cele de profesor, învățător, avocat, judecător. Se mai pot implica în consiliere psihologică, religie și numerologie.

Atâta timp cât există acest inel, persoana va rămâne tânără și înțeleaptă. În plus, inelul este un semn al norocului, ceea ce înseamnă că poți obține oricând ajutor nesperat într-o situație aparent fără ieșire.

Inelul lui Solomon - Analiză

Dacă inelul este profund și clar (A), înseamnă că ai o inteligență ridicată și un simț dezvoltat. Le poți reflecta în lucrări literare și artistice, pentru a deveni faimos și pe o poziție înaltă.

Îți recomandăm

Dacă Inelul lui Jupiter este în semi-cerc (B), acesta indică faptul că ‘’îți pui sentimentele pe tavă’’, că ai aspirații înalte și că poți realiza multe cu succes în domeniul muzicii.

inelul lui solomon 2 in palma

Dacă inelul lui Jupiter este neclar (C), acesta indică faptul că inteligența și spiritualitatea nu sunt puternice, și că dorința nu este una puternică.

Dacă aveți două inele ale lui Solomon (D), acestea indică faptul că sunteți foarte norocoși și puteți întotdeauna să transformați răul în bine, indiferent de eșecurile sau disputele avute.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

Sunteți foarte înțelepți și puteți privi totul obiectiv, puteți analiza totul bine și vă puteți mândri cu un al șaselea simț bine dezvoltat. Cele două inele ale lui Solomon se găsesc adesea pe palmele astrologilor, numerologiștilor și psihologilor.

Cum să-ți îmbunătățeșți norocul

Deoarece inelul lui Jupiter se întâlnește doar în palmă celor norocoși, poți purta un inel pe degetul arătător pentru a forma semnul norocos și pentru a-ți îmbunătăți norocul. Inelul poate fi de aur sau de argint și, preferabil, încorporat cu o bijuterie.

Viziteaza magazinul online