Cum să recunoști caracterul unei persoane după lungimea degetelor de la mâini

06.IUNIE.2019
Cum să recunoști caracterul unei persoane după lungimea degetelor de la mâini

Categorie: Chiromanție. Linii palmă Autor: Claudia Ursache ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Fiecare deget de la mână prezintă o anumită semnificație și poate revela anumite lucruri despre persoana respectivă. Lungimea degetelor este considerată a fi o

sursă sigură de cunoaștere a temperamentului și personalității unei persoane. Astfel, în chiromanție, se poate trasa cu ușurință un portret psihologic. Descoperă acum câteva detalii interesante, referitoare la aceste legături.

Degetul mare – conectat la Marte. Cea mai mare importanță în chiromanție se acordă degetului mare, deoarece stochează informația esențială despre o persoană, reprezentativ pentru întreaga mână.

Dacă degetul mare este lung: persoana este independentă, are o voință puternică și o mare putere de control asupra celor din jur.

Loading...

Dacă degetul mare este foarte lung: persoana este dominatoare, având tendința de a-i controla și manipula în permanență pe cei din jur, urmărindu-și propriile interese și dorințe.

Dacă degetul mare este scurt: persoana se lasă ușor influențată în decizii și opinii de gândirea celorlalți; sunt extrem de sensibile și talentate, iubesc arta, însă pot avea de pierdut prin lipsa de inițiativă.

Degetul arătător – conectat la Jupiter

Un deget arătător scurt poate dezvălui o persoană nesigură în ceea ce privește locul ei în societate, în timp ce un deget foarte lung indică o încredere în sine excesivă, cu un impact negativ asupra performanței.

Degetul mijlociu – conectat la Saturn

Un deget scurt poate trăda lipsa de discernământ și de atenție, cu urmări neplăcute. Un deget foarte lung indică lipsă de spontaneitate și compasiune, rigiditate.

Degetul inelar – conectat la Soare

Un deget scurt arată lipsa pasiunii, timiditate și nesiguranță. Un deget inelar lung caracterizează persoanele care ar face orice să atragă atenția, dornice de afirmare și de a-i manipula pe cei din jur.

Degetul mic – conectat la Mercur

Persoanele cu un deget mic sunt de cele mai multe ori naive și pot manifesta o lipsă de interes față de ceea ce le înconjoară. Un deget lung înseamnă abilități excelente de comunicare, dar și înclinații spre a minți sau înșela.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.