Cum să recunoști caracterul unei persoane după lungimea degetelor de la mâini

Cum să recunoști caracterul unei persoane după lungimea degetelor de la mâini

Fiecare deget de la mână prezintă o anumită semnificație și poate revela anumite lucruri despre persoana respectivă. Lungimea degetelor este considerată a fi o

sursă sigură de cunoaștere a temperamentului și personalității unei persoane. Astfel, în chiromanție, se poate trasa cu ușurință un portret psihologic. Descoperă acum câteva detalii interesante, referitoare la aceste legături.

Degetul mare – conectat la Marte. Cea mai mare importanță în chiromanție se acordă degetului mare, deoarece stochează informația esențială despre o persoană, reprezentativ pentru întreaga mână.

Dacă degetul mare este lung: persoana este independentă, are o voință puternică și o mare putere de control asupra celor din jur.

Dacă degetul mare este foarte lung: persoana este dominatoare, având tendința de a-i controla și manipula în permanență pe cei din jur, urmărindu-și propriile interese și dorințe.

Dacă degetul mare este scurt: persoana se lasă ușor influențată în decizii și opinii de gândirea celorlalți; sunt extrem de sensibile și talentate, iubesc arta, însă pot avea de pierdut prin lipsa de inițiativă.

Degetul arătător – conectat la Jupiter

Un deget arătător scurt poate dezvălui o persoană nesigură în ceea ce privește locul ei în societate, în timp ce un deget foarte lung indică o încredere în sine excesivă, cu un impact negativ asupra performanței.

Degetul mijlociu – conectat la Saturn

Un deget scurt poate trăda lipsa de discernământ și de atenție, cu urmări neplăcute. Un deget foarte lung indică lipsă de spontaneitate și compasiune, rigiditate.

Degetul inelar – conectat la Soare

Un deget scurt arată lipsa pasiunii, timiditate și nesiguranță. Un deget inelar lung caracterizează persoanele care ar face orice să atragă atenția, dornice de afirmare și de a-i manipula pe cei din jur.

Degetul mic – conectat la Mercur

Persoanele cu un deget mic sunt de cele mai multe ori naive și pot manifesta o lipsă de interes față de ceea ce le înconjoară. Un deget lung înseamnă abilități excelente de comunicare, dar și înclinații spre a minți sau înșela.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!