Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Cum să recunoști caracterul unei persoane după lungimea degetelor de la mâini

Cum să recunoști caracterul unei persoane după lungimea degetelor de la mâini

Fiecare deget de la mână prezintă o anumită semnificație și poate revela anumite lucruri despre persoana respectivă. Lungimea degetelor este considerată a fi o

sursă sigură de cunoaștere a temperamentului și personalității unei persoane. Astfel, în chiromanție, se poate trasa cu ușurință un portret psihologic. Descoperă acum câteva detalii interesante, referitoare la aceste legături.

Degetul mare – conectat la Marte. Cea mai mare importanță în chiromanție se acordă degetului mare, deoarece stochează informația esențială despre o persoană, reprezentativ pentru întreaga mână.

Dacă degetul mare este lung: persoana este independentă, are o voință puternică și o mare putere de control asupra celor din jur.

Best seller

Dacă degetul mare este foarte lung: persoana este dominatoare, având tendința de a-i controla și manipula în permanență pe cei din jur, urmărindu-și propriile interese și dorințe.

Dacă degetul mare este scurt: persoana se lasă ușor influențată în decizii și opinii de gândirea celorlalți; sunt extrem de sensibile și talentate, iubesc arta, însă pot avea de pierdut prin lipsa de inițiativă.

Degetul arătător – conectat la Jupiter

Un deget arătător scurt poate dezvălui o persoană nesigură în ceea ce privește locul ei în societate, în timp ce un deget foarte lung indică o încredere în sine excesivă, cu un impact negativ asupra performanței.

Îți recomandăm

Degetul mijlociu – conectat la Saturn

Un deget scurt poate trăda lipsa de discernământ și de atenție, cu urmări neplăcute. Un deget foarte lung indică lipsă de spontaneitate și compasiune, rigiditate.

Degetul inelar – conectat la Soare

Un deget scurt arată lipsa pasiunii, timiditate și nesiguranță. Un deget inelar lung caracterizează persoanele care ar face orice să atragă atenția, dornice de afirmare și de a-i manipula pe cei din jur.

Degetul mic – conectat la Mercur

Persoanele cu un deget mic sunt de cele mai multe ori naive și pot manifesta o lipsă de interes față de ceea ce le înconjoară. Un deget lung înseamnă abilități excelente de comunicare, dar și înclinații spre a minți sau înșela.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni
Viziteaza magazinul online