Ai linia vieții în palmă? Află dacă vei cunoaște gloria sau succesul în viață

19.MARTIE.2019
Ai linia vieții în palmă? Află dacă vei cunoaște gloria sau succesul în viață

Categorie: Chiromantie. Linii palma Autor: Claudia Ursache Zodiacool Foto:pexels.com

Linia vieții este prima care se formează în palmă și apare când embrionul are opt săptămâni (în burta mamei). Linia vieții înconjoară Muntele lui Venus,

reprezintă puterea, sănătatea, problemele din viitor sau cele din trecut (dacă se analizează palma pasivă). Cum o recunoaștem?

Linia vieții este cea care înconjoară degetul mare. Începe de la marginea palmei, pe partea degetului arătător, formând un semicerc în jurul părții mai proeminente de la baza degetului mare. În funcție de felul în care este dezvoltată, aceasta are diverse semnificații.

Semnificații ale liniei vieții

O linie a vieții care înconjoară degetul mare aproape până la bază indică persoane apatice, letargice și lipsite de energie.

Când linia acoperă o suprafață mare a palmei, persoana respectivă se bucură de multă energie și se va bucura din plin de viață.

Dacă linia vieții începe de pe Muntele lui Jupiter, persoana va cunoaște gloria sau succesul. Aspectul său sfărâmat indică infirmități ereditare ale individului. Dacă această linie se termină cu mai multe cruci, se poate vorbi de nenoroc și încăpățânare.

linia vietii in palma

Dacă linia vieții formează insule – grupuri mici de semne – ea anunță boli ereditare, iar când are o linie ce se termină într-o insulă pe muntele lui Jupiter, persoana în cauză suferă de pleurezie. O linie paralelă pune în evidență nervozitatea, iar o linie ce pleacă de la extremitatea sa și se termină pe Muntele lui Mercur anunță succes în oratorie.

Linia vieții împărțită în două ramuri, dintre care una se îndreaptă spre Muntele lui Mercur și cealaltă spre Muntele Lunii, trădează un reumatism; dacă este unită mult cu linia capului – timiditate, iar ramurile ce se ridică până la Muntele lui Saturn sau Muntele lui Apolon anunță posibile moșteniri.

Mai multe linii mici care se unesc cu brățara decepției simbolizează viață neînțeleasă, în timp ce o ramură ce se îndreaptă spre degetul cel mare pune în evidență o boală periculoasă.

Ramurile ce se ridică spre linia capului marchează bogăție, iar dacă aceste linii se opresc pe Muntele lui Marte, înseamnă că persoana va experimenta dificultăți pentru a ajunge la ele.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.