Ai linia vieții în palmă? Află dacă vei cunoaște gloria sau succesul în viață

19.MARTIE.2019
Ai linia vieții în palmă? Află dacă vei cunoaște gloria sau succesul în viață
Chiromanție. Linii palmă AUTOR: FOTO: pexels.com
Linia vieții este prima care se formează în palmă și apare când embrionul are opt săptămâni (în burta mamei). Linia vieții înconjoară Muntele lui Venus,

reprezintă puterea, sănătatea, problemele din viitor sau cele din trecut (dacă se analizează palma pasivă). Cum o recunoaștem?

Linia vieții este cea care înconjoară degetul mare. Începe de la marginea palmei, pe partea degetului arătător, formând un semicerc în jurul părții mai proeminente de la baza degetului mare. În funcție de felul în care este dezvoltată, aceasta are diverse semnificații.

Semnificații ale liniei vieții

O linie a vieții care înconjoară degetul mare aproape până la bază indică persoane apatice, letargice și lipsite de energie.

Loading...

Când linia acoperă o suprafață mare a palmei, persoana respectivă se bucură de multă energie și se va bucura din plin de viață.

Dacă linia vieții începe de pe Muntele lui Jupiter, persoana va cunoaște gloria sau succesul. Aspectul său sfărâmat indică infirmități ereditare ale individului. Dacă această linie se termină cu mai multe cruci, se poate vorbi de nenoroc și încăpățânare.

linia vietii in palma

Dacă linia vieții formează insule – grupuri mici de semne – ea anunță boli ereditare, iar când are o linie ce se termină într-o insulă pe muntele lui Jupiter, persoana în cauză suferă de pleurezie. O linie paralelă pune în evidență nervozitatea, iar o linie ce pleacă de la extremitatea sa și se termină pe Muntele lui Mercur anunță succes în oratorie.

Linia vieții împărțită în două ramuri, dintre care una se îndreaptă spre Muntele lui Mercur și cealaltă spre Muntele Lunii, trădează un reumatism; dacă este unită mult cu linia capului – timiditate, iar ramurile ce se ridică până la Muntele lui Saturn sau Muntele lui Apolon anunță posibile moșteniri.

Mai multe linii mici care se unesc cu brățara decepției simbolizează viață neînțeleasă, în timp ce o ramură ce se îndreaptă spre degetul cel mare pune în evidență o boală periculoasă.

Ramurile ce se ridică spre linia capului marchează bogăție, iar dacă aceste linii se opresc pe Muntele lui Marte, înseamnă că persoana va experimenta dificultăți pentru a ajunge la ele.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,6  5
VOTURI
668
4.60
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.