Degetele în chiromanție. Tu știi care este degetul direct conectat cu inima?

13.MARTIE.2019
Degetele în chiromanție. Tu știi care este degetul direct conectat cu inima?

Categorie: Chiromanție. Linii palmă Autor: Claudia Ursache ZODIACOOL Foto:unsplash.com

În chiromanție, degetele sunt a doua parte cea mai importantă după palmă. Forma degetelor, semnele și amprentele lor definesc natura și personalitatea persoanei.

Fiecare deget este conectat la o planetă. Planetele au o mare influență în viața noastră, influențând diferite părți ale corpului, diferite aspecte ale psihicului și ale personalității noastre.

Degetul mare este conectat la Marte, care este o planetă singuratică

În chiromanție, degetul mare reprezintă puterea creierului. Degetul mare conectat la Marte și semnifică energia vitală a individului și voință. Degetul mare conectat la Marte reprezintă capacitatea individului de a se orienta în viață și a se mobiliza către un scop anume.

Loading...

Degetul arătător este conectat la Jupiter

Degetul arătător ilustrează interesul unei persoane față de cunoaștere, ambiții, educație spirituală. Totodată, acesta indică calitățile de lider ale persoanei.

planetele si degetele

Degetul mijlociu este conectat la Saturn

Este și cel mai înalt deget al mâinii. Degetul mijlociu denotă stabilitate, inteligență și puterea de a reuși pe cont propriu/ambiția unei persoane.

Degetul inelar este conectat la Soare

Terminațiile nervoase ale degetului inelar sunt direct conectate cu inima. Acesta este și motivul pentru care inelul de logodnă se poartă pe degetul inelar. Acest deget denotă entuziasmul unei persoane și dorința sa de a cunoaște celebritatea sau de a fi cât mai mult admirată sau cunoscută în societate.

Degetul mic este conectat la Mercur

Este cel mai mic deget de la o mână. Indică starea de sănătate a persoanei și capacitatea sa de muncă sau abilitățile profesionale.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.