#reclama0#

Degetele în chiromanție. Tu știi care este degetul direct conectat cu inima?

#reclama10#
13.MARTIE.2019
Degetele în chiromanție. Tu știi care este degetul direct conectat cu inima?

Categorie: Chiromantie. Linii palma Autor: Claudia Ursache Zodiacool Foto:unsplash.com

În chiromanție, degetele sunt a doua parte cea mai importantă după palmă. Forma degetelor, semnele și amprentele lor definesc natura și personalitatea persoanei.
#reclama1#

Fiecare deget este conectat la o planetă. Planetele au o mare influență în viața noastră, influențând diferite părți ale corpului, diferite aspecte ale psihicului și ale personalității noastre.

Degetul mare este conectat la Marte, care este o planetă singuratică

În chiromanție, degetul mare reprezintă puterea creierului. Degetul mare conectat la Marte și semnifică energia vitală a individului și voință. Degetul mare conectat la Marte reprezintă capacitatea individului de a se orienta în viață și a se mobiliza către un scop anume.

#reclama7#

Degetul arătător este conectat la Jupiter

Degetul arătător ilustrează interesul unei persoane față de cunoaștere, ambiții, educație spirituală. Totodată, acesta indică calitățile de lider ale persoanei.

planetele si degetele

Degetul mijlociu este conectat la Saturn

Este și cel mai înalt deget al mâinii. Degetul mijlociu denotă stabilitate, inteligență și puterea de a reuși pe cont propriu/ambiția unei persoane.

Degetul inelar este conectat la Soare

Terminațiile nervoase ale degetului inelar sunt direct conectate cu inima. Acesta este și motivul pentru care inelul de logodnă se poartă pe degetul inelar. Acest deget denotă entuziasmul unei persoane și dorința sa de a cunoaște celebritatea sau de a fi cât mai mult admirată sau cunoscută în societate.

#reclama3#

Degetul mic este conectat la Mercur

Este cel mai mic deget de la o mână. Indică starea de sănătate a persoanei și capacitatea sa de muncă sau abilitățile profesionale.

#reclama12#
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.