Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Ce linii din palmă anunță situații neplăcute și dificultate emoțională în viață

Ce linii din palmă anunță situații neplăcute și dificultate emoțională în viață

Fiecare om are propria hartă palmară. Palmele au pe suprafața lor numeroase linii, care sunt împărțite pe mărimi și importanță. Astfel, liniile palmei pot fi

principale, secundare și minore. În chiromanție, arta de a citi în liniile palmelor, există noțiunea de mână activă (dominantă) și mână pasivă.

Mâna mai puțin dominantă indică trăsăturile moștenite, iar ghicitul în această palmă oferă informații în legătură cu zestrea genetică a individului. Așadar, se alege mâna care se folosește cel mai mult în activitățile de zi cu zi.

La stângaci, se urmăresc liniile din palma stângă, iar la dreptaci linii din mâna dreaptă.

Nicio palmă nu seamănă cu alta

Best seller

Atunci când vine vorba de ghicit în palmă, veți constata că nicio palmă nu seamănă cu alta. Palma stângă diferă de palma dreaptă.

Există persoane cu linii foarte puține în palmă, în timp ce altele pot avea sute de linii subțiri.

Defecte ale liniilor

Un punct sau o mică pată pe o linie: indică un obstacol în viața persoanei respective; mai multe puncte la rând trădează o problemă cu care persoana în cauză se confruntă în mod repetat.

Pătrate: împrejmuiesc întreruperea unei linii, ceea ce înseamnă că persoana este protejată și ajutată să treacă peste eventualele greutăți, pătrățelele sunt semne pozitive, reprezentând protecție.

Îți recomandăm

Grile: anunță situații neplăcute, în care persoana privește o anumită situație într-un mod haotic, făcând risipă de timp și energie.

Cruce: trebuie să fie clară și să nu provină din suprapunerea liniilor, o cruce pe o anumită linie anunță o schimbare.

Insule: sunt cerculețe sau ovale din interiorul unei linii, sunt legate de nesiguranță, frustrare și dificultate emoțională, dezvăluind energia irosită.

Triunghiuri: se întâlnesc mai rar și arată că persoana este ageră la minte și nu poate fi păcălită ușor.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni
Viziteaza magazinul online