Învață să te protejezi de influența negativă a unor oameni

21.FEBRUARIE.2019
Învață să te protejezi de influența negativă a unor oameni

Categorie: Astrologie Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Persoanele empatice știu ce înseamnă influența negativă a unor oameni, ele confruntându-se deseori cu absorbția durerii și a suferinței celorlalți. Nu e

nevoie întotdeauna să discute cu o persoană ce trece prin clipe grele pentru a fi afectate negativ, ci e de ajuns să fie în aceeași încăpere cu o persoană negativă. A putea să te protejezi de energiile emanate de oamenii toxici este o mare abilitate spirituală, însă care se poate învăța. Iată 3 modalități simple de a te apăra de astfel de situații. 1) Înțelege că nu poți mulțumi pe toată lumea

Este normal să nu te placă toată lumea. Evită să încerci să intri în grațiile unei astfel de persoane, indiferent dacă este vorba despre femei sau despre bărbați, deoarece în acest mod vei deveni dependent energetic de opinia acestei persoane.

Loading...

Învață să te iubești mai întâi pe tine și apoi vei avea un câmp de forță care te protejează de influența opiniei altor oameni.

2) Asumă-ți responsabilitate pentru trăirile tale

Ceea ce gândești, ceea ce faci și ceea ce simți este doar responsabilitatea ta, nu a altor persoane. Dacă alegi să fii o victimă, este 100% alegerea ta. Într-adevăr, Universul ne trimite diverse tipuri de oameni în viață, dar doar pentru a ne învăța lecțiile și pentru a ne dezvolta. Corpul tău, mintea ta și mediul înconjurător sunt templul tău, așa că poți alege pe cine accepți să intre în el. Tehnicile Mindfulness pot fi de ajutor.

3) Evită să acorzi atenție necazurilor

Parazitul nu poate trăi fără a avea o gazdă. Așa se întâmplă și în cazul problemelor, a necazurilor. Dacă le oferi teren propice, ele se dezvoltă, cresc și se înmulțesc. Similar, atunci când acorzi atenție unei persoane, îi dai din energia ta, iar așa numiții vampiri energetici cu asta se hrănesc. Este firesc să asculți pe cineva când are o problemă, dar la fel este și să îl oprești dacă simți că te epuizează și te încarcă negativ.

Fericirea și starea de bine sunt doar în propriile mâini!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Te gândești exagerat de mult chiar înainte ca ceva să se întâmple. Nu îți place să te
Compatibilitate între două semne zodiacale europene. Gradul de compatibilitate și trăsăturile
Cum seduci o persoană din zodia Balanta? Afli secrete ale femeii și dorințe ascunse ale

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.