Învață să te protejezi de influența negativă a unor oameni

21.FEBRUARIE.2019
Învață să te protejezi de influența negativă a unor oameni

Categorie: Astrologie Autor: Andreea Inea Zodiacool Foto:unsplash.com

Persoanele empatice știu ce înseamnă influența negativă a unor oameni, ele confruntându-se deseori cu absorbția durerii și a suferinței celorlalți. Nu e

nevoie întotdeauna să discute cu o persoană ce trece prin clipe grele pentru a fi afectate negativ, ci e de ajuns să fie în aceeași încăpere cu o persoană negativă. A putea să te protejezi de energiile emanate de oamenii toxici este o mare abilitate spirituală, însă care se poate învăța. Iată 3 modalități simple de a te apăra de astfel de situații. 1) Înțelege că nu poți mulțumi pe toată lumea

Este normal să nu te placă toată lumea. Evită să încerci să intri în grațiile unei astfel de persoane, indiferent dacă este vorba despre femei sau despre bărbați, deoarece în acest mod vei deveni dependent energetic de opinia acestei persoane.

Învață să te iubești mai întâi pe tine și apoi vei avea un câmp de forță care te protejează de influența opiniei altor oameni.

2) Asumă-ți responsabilitate pentru trăirile tale

Ceea ce gândești, ceea ce faci și ceea ce simți este doar responsabilitatea ta, nu a altor persoane. Dacă alegi să fii o victimă, este 100% alegerea ta. Într-adevăr, Universul ne trimite diverse tipuri de oameni în viață, dar doar pentru a ne învăța lecțiile și pentru a ne dezvolta. Corpul tău, mintea ta și mediul înconjurător sunt templul tău, așa că poți alege pe cine accepți să intre în el. Tehnicile Mindfulness pot fi de ajutor.

3) Evită să acorzi atenție necazurilor

Parazitul nu poate trăi fără a avea o gazdă. Așa se întâmplă și în cazul problemelor, a necazurilor. Dacă le oferi teren propice, ele se dezvoltă, cresc și se înmulțesc. Similar, atunci când acorzi atenție unei persoane, îi dai din energia ta, iar așa numiții vampiri energetici cu asta se hrănesc. Este firesc să asculți pe cineva când are o problemă, dar la fel este și să îl oprești dacă simți că te epuizează și te încarcă negativ.

Fericirea și starea de bine sunt doar în propriile mâini!

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.