Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Incredibil! Ce este mindfulness și care sunt cele mai mari 3 dezinformări

Incredibil! Ce este mindfulness și care sunt cele mai mari 3 dezinformări

În ultima perioadă se vorbește din ce în ce mai mult despre mindfulness și ca orice altă tehnică de relaxare și eliminare a stresului, nu este lipsită de

idei greșite. idei greșite. În primul rând, trebuie să știm că această metodă se bazează pe ideea de „minte sănătoasă – viață sănătoasă” și că este supranumită și „medicina momentului”.

Iată care sunt 3 dintre cele mai mari erori legate de mindfulness.

1. Mindfulness este meditație.
Într-o foarte mică măsură, cele două tehnici se întrepătrund. Mindfulness presupune conștientizarea, concentrarea atenției asupra momentului prezent, fără o concentrare intensă. Nu ai nevoie de o pernă de meditație, nici măcar de mai mult de o secundă, pentru a fi atent. Prin contrast, meditația presupune mai mult timp, este o practică, dar cu siguranță e nevoie de atenție – de data aceasta una centrată pe un anumit obiect.

Compatibilitate zodii

2. Mindfulness înseamnă timp pentru odihnă și relaxare.
Aceasta este o altă greșeală mare – mindfulness nu înseamnă relaxare! Reducerea stresului poate fi un efect secundar; verificându-ți gândurile, corpul și impulsurile scade șansa de a te lăsa apăsat de cele negative și astfel se diminuează considerabil dramatismul vieții. Să nu mai spunem de odihnă – a fi atent continuu înseamnă cu siguranță altceva decât odihnă.

3. Scopul final este să fii conștient tot timpul.
Deloc. Este imposibil să fii ancorat atât de adânc în prezent în orice moment. Trebuie să îți acorzi timp să-ți planifici viitorul (inclusiv „ce avem la cină astăzi?”), așa cum trebuie să reflectezi și asupra trecutului, pentru a învăța lecțiile pe care le oferă.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit