E Lună Plină de ziua ta? Află cum te va influența în noul an din viață!

24.OCTOMBRIE.2018
Astrologie AUTOR: Andreea Inea FOTO: pxhere.com
Faza în care este Luna când îți celebrezi ziua de naștere influențează următorul an din viața ta. Luna reprezintă emoţiile şi sentimentele pe care le

trăiești, din punct de vedere astrologic. În același timp, este direct conectată cu latura creativă şi intuitivă a personalității tale. Faza în care este Luna când îți celebrezi ziua de naștere influențează următorul an din viața ta. Iată cum va fi influențată viața de faza Lunii.

Dacă de ziua ta este Lună Plină, se anunță un an al recompenselor. A venit momentul ca munca să îți fie recompensată și să culegi roadele după o perioadă destul de austeră, din acest punct de vedere. În plus, oportunităţile nu vor întârzia să apară. Energetic, vei înflori în această perioadă, atât personal, cât şi profesional. De asemenea, Luna Plină marchează sfârșitul unui drum, deci vin momente de bilanț, clipe de mulțumire sufletească, împletite cu unele de reproș.

Loading...

Dacă de ziua ta este Ultimul Pătrar (la aproximativ 1 săptămână după Luna Plină), va urma un capitol complet nou şi neaşteptat al vieţii. E momentul să te bazezi pe ceea ce ai învățat până acum și pe intuiţie, care îţi va fi de mare ajutor.

Dacă de ziua ta este Lună Nouă, vei avea parte de un an al schimbărilor, al începuturilor în multe domenii din viața ta. A venit momentul să renunți la ceea ce nu îți face bine, la relațiile negative, la obstacole și la ceea ce este în plus. De asemenea, acum ar trebui să începi să fii mult mai preocupată de propria persoană, să te redescoperi, să te cunoști mai bine și să îți axezi atenția pe dezvoltarea personală și spirituală. Pune bazele fericirii tale!

Dacă de ziua ta este Primul Pătrar (la aproximativ o săptămână după Luna Nouă), vei avea un an în care Universul te îndeamnă să termini lucrurile pe care le-ai început cu mult timp în urmă și pe care le-ai lăsat neterminate. Acum ai abilitatea de a găsi soluții noi la probleme vechi, iar lucrurile par că se așază mult mai ușor la locul lor.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  1
VOT
805
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia IEPURE. Femeia Iepure in zodiac chinezesc | ZODIACOOL
Persoană prudentă, își controlează impecabil modul de a se exprima, motiv pentru care se
Feng Shui Istoric
Primele texte despre Feng Shui au o vechime de peste 5000 de ani și au fost descoperite în China.
Zodiac chinezesc 2019 Iepure, Horoscop Dragoste Iepure
Previziuni dragoste 2019 pentru zodia Iepure: în anul 2019 dragostea se întoarce în viața

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.