Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Descoperă trucurile care aduc bunăstarea în anul Mistrețului de Pământ

Descoperă trucurile care aduc bunăstarea în anul Mistrețului de Pământ

Mistrețul simbolizează bunăstarea și belșugul în cultura chinezească. Află acum modul în care poți să profiți la maximum de anul Mistrețului de

Pământ. Până pe data de 25 Ianuarie anul 2020 vom fi în anul chinezesc al Mistrețului de Pământ, perioadă în care putem atrage energia succesului în viața noastră, dacă punem în aplicare câteva trucuri extrem de simple. Descoperă așadar care sunt secretele perioadei Mistrețului de Pământ! În primul rând, trebuie să știi că Mistrețul este zodia care încheie ciclul zodiacal și totodată se încheie și o etapa de 12 ani

Astfel, a venit momentul să fie culese roadele muncii din ultimii 12 ani, dar și să apară recompensele și oportunitățile. Este momentul propice să faci planuri pentru ceea ce vrei să se întâmple în viitor.

2. Anul acesta este guvernat de elementul Pământ, simbol al consecvenței, al materialismului, dar și al rațiunii, înțelepciunii și disciplinei. Vei avea parte de câștiguri financiare substanțiale, afaceri profitabile și evenimente și colaborări fructuoase dacă dai dovadă de calm, răbdare, cumpătare și putere de muncă.

Compatibilitate zodii

3. Ai grijă și la pierderile financiare, deoarece sunt la fel de probabile ca și câștigurile nesperate. Este indicat să eviți excesele, dar fără să te privezi de plăcerile vieții sau să mergi pe calea zgârceniei.

În final, adu-ți aminte mereu că binele atrage bine, așa cum și ban la ban trage, așa că bucură-te de fiecare clipă, relaxează-te, odihnește-te, dăruiește și călătorește, pentru a învăța din culturile altor popoare!

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit