Descoperă trucurile care aduc bunăstarea în anul Mistrețului de Pământ

02.APRILIE.2019
Descoperă trucurile care aduc bunăstarea în anul Mistrețului de Pământ
Astrologie AUTOR: Andreea Inea FOTO: pexels.com
Mistrețul simbolizează bunăstarea și belșugul în cultura chinezească. Află acum modul în care poți să profiți la maximum de anul Mistrețului de

Pământ. Până pe data de 25 Ianuarie anul 2020 vom fi în anul chinezesc al Mistrețului de Pământ, perioadă în care putem atrage energia succesului în viața noastră, dacă punem în aplicare câteva trucuri extrem de simple. Descoperă așadar care sunt secretele perioadei Mistrețului de Pământ! În primul rând, trebuie să știi că Mistrețul este zodia care încheie ciclul zodiacal și totodată se încheie și o etapa de 12 ani

Astfel, a venit momentul să fie culese roadele muncii din ultimii 12 ani, dar și să apară recompensele și oportunitățile. Este momentul propice să faci planuri pentru ceea ce vrei să se întâmple în viitor.

Loading...

2. Anul acesta este guvernat de elementul Pământ, simbol al consecvenței, al materialismului, dar și al rațiunii, înțelepciunii și disciplinei. Vei avea parte de câștiguri financiare substanțiale, afaceri profitabile și evenimente și colaborări fructuoase dacă dai dovadă de calm, răbdare, cumpătare și putere de muncă.

3. Ai grijă și la pierderile financiare, deoarece sunt la fel de probabile ca și câștigurile nesperate. Este indicat să eviți excesele, dar fără să te privezi de plăcerile vieții sau să mergi pe calea zgârceniei.

În final, adu-ți aminte mereu că binele atrage bine, așa cum și ban la ban trage, așa că bucură-te de fiecare clipă, relaxează-te, odihnește-te, dăruiește și călătorește, pentru a învăța din culturile altor popoare!

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  2
VOTURI
1123
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019 LEU DRAGOSTE: Anul 2019 pe partea socială este mult mai pașnic față de 2017 și
Persoană înzestrată cu frumusețe și inteligență, remarcată cu ușurință în mediile
Zodia Taur în dragoste, ce femei preferă bărbatul Taur și comportament femeia Taur în dragoste

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.