Cum să scapi de furie în 3 pași pentru a acționa înțelept în orice situație

24.IANUARIE.2019
Astrologie AUTOR: Maria Poinescu FOTO: unsplash.com
De cele mai multe ori, furia ne împiedică să luăm decizii înțelepte. Ba mai mult, atunci când suntem nervoși, avem tendința de a acționa impulsiv și de a

spune lucruri pe care ulterior le regretăm. În plus, studiile au arătat că această emoție are efecte negative în ceea ce privește starea noastră de sănătate. Devenim furioși atunci când suntem ignorați, răniți, când ne simțim neînțeleși, ne lovim de obstacole sau când cineva se opune părerilor noastre. Pentru a ne putea ține în frâu furia, trebuie să înțelegem exact ce a declanșat-o.

Una dintre cauzele acesteia este frica bazată pe regulile sociale, cum ar fi cea de eșec, de a ne face de râs, dar și frica de necunoscut. Apoi, furia mai poate veni din diverse frustrări, cum ar fi cea generată de colegul de serviciu care nu își face treaba corect. În cele din urmă, nu trebuie să uităm de furia determinată de suferință.

Loading...

Iată în continuare 3 trucuri pentru a scăpa de furie:

1. De fiecare dată, trebuie să încerci să nu te mai concentrezi pe ceea ce simți, ci pe găsirea unei modalități de rezolvare a problemei cu care te confrunți.

2. Adu-ți aminte că tu deții controlul asupra vieții tale, așa cum îl deții și asupra trăirilor tale. Oprește-te pentru o clipă, conștientizează starea, numără până la 10 pentru a te calma.

3. Îmbunătățește-ți abilitățile de comunicare. Astfel, vei putea să îți exprimi mult mai bine stările și vei vedea o schimbare în bine în ceea ce privește relaționarea.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,8  5
VOTURI
2726
4.80
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

#caseta1#
Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

#caseta2#

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

#caseta3#
#caseta4#

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

#caseta5#
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

#caseta6#
#caseta7#
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

#caseta8#
#caseta9#
#caseta10#
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.