Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Cum să scapi de furie în 3 pași pentru a acționa înțelept în orice situație

Cum să scapi de furie în 3 pași pentru a acționa înțelept în orice situație

De cele mai multe ori, furia ne împiedică să luăm decizii înțelepte. Ba mai mult, atunci când suntem nervoși, avem tendința de a acționa impulsiv și de a

spune lucruri pe care ulterior le regretăm. În plus, studiile au arătat că această emoție are efecte negative în ceea ce privește starea noastră de sănătate. Devenim furioși atunci când suntem ignorați, răniți, când ne simțim neînțeleși, ne lovim de obstacole sau când cineva se opune părerilor noastre. Pentru a ne putea ține în frâu furia, trebuie să înțelegem exact ce a declanșat-o.

Una dintre cauzele acesteia este frica bazată pe regulile sociale, cum ar fi cea de eșec, de a ne face de râs, dar și frica de necunoscut. Apoi, furia mai poate veni din diverse frustrări, cum ar fi cea generată de colegul de serviciu care nu își face treaba corect. În cele din urmă, nu trebuie să uităm de furia determinată de suferință.

Iată în continuare 3 trucuri pentru a scăpa de furie:

Compatibilitate zodii

1. De fiecare dată, trebuie să încerci să nu te mai concentrezi pe ceea ce simți, ci pe găsirea unei modalități de rezolvare a problemei cu care te confrunți.

2. Adu-ți aminte că tu deții controlul asupra vieții tale, așa cum îl deții și asupra trăirilor tale. Oprește-te pentru o clipă, conștientizează starea, numără până la 10 pentru a te calma.

3. Îmbunătățește-ți abilitățile de comunicare. Astfel, vei putea să îți exprimi mult mai bine stările și vei vedea o schimbare în bine în ceea ce privește relaționarea.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit