Cum să recunoști un părinte toxic. 5 semne care ar trebui să îți dea de gândit

12.DECEMBRIE.2018
Cum să recunoști un părinte toxic. 5 semne care ar trebui să îți dea de gândit
Astrologie AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com
Inconștient, unii părinți pot deveni toxici pentru copiii lor și nu doar la vârsta copilăriei, ci și la maturitatea lor. Inconștient, unii părinți pot

deveni toxici pentru copiii lor și nu doar la vârsta copilăriei, ci și la maturitatea lor. În loc să aducă fericire, armonie și confort, ei tind să creeze importante dezechilibre emoționale, probleme și traume pentru proprii copii.

După cum am spus deja, nu o fac în mod conștient, dar cel mai bine este să îți dai seama dacă ai un părinte toxic, pentru a-l putea ajuta, deoarece își face rău și lui, nu doar ție.

Iată care sunt 5 dintre semnele cele mai importante ale unui astfel de părinte, fie că vorbim despre mamă, fie că este tatăl.

Loading...

Este egocentric și astfel are impresia că nevoile sale sunt mereu pe primul loc. Orice conversație pe care o ai cu un astfel de părinte se transformă într-o discuție despre el și problemele sale. Are nevoie constantă să fie în centrul atenției. Rareori întreabă despre viața ta sau este atent atunci când îi povestești. În plus, nu își cere scuze niciodată (sau nu o face cu sinceritate), pentru că are impresia că ceea ce a făcut a fost corect, chiar dacă tu ai avut de suferit.

Relația dintre voi este foarte schimbătoare – acum sunteți foarte apropiați și o clipă sau o săptămână mai târziu ajungeți să nu mai vorbiți. Este genul de părinte care nu te sună o bună perioadă de timp și apoi îți reproșează și încearcă să te facă să te simți vinovat pentru asta. Totul este o dramă continuă și îi place să vadă că te simți vinovat.

Simți că ai devenit părinte pentru el. Părintele toxic este de părere că treaba lui s-a terminat, că acum este rândul tău să îl suni, să ai grijă de el, să îi faci favoruri – el a terminat-o cu toate astea!

Nu își arată sentimentele, nu îți spune că este mândru de tine, oricât de multe ai realizat în viață și oricât de mult ți-ai dori să auzi aceste cuvinte de la el.

Nu îți este alături când ai nevoie de un sprijin. Cel mai probabil deja te-ai obișnuit să te bazezi pe prieteni când îți este greu sau pe oricine altcineva, dar nu pe acest părinte toxic.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  1
VOT
2182
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua zburătoare 6 atrage un flux de energie pozitivă, iar în anul 2019 aceasta se va afla în
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Cocoș pe starea de sănătate: Sănătatea nativilor
Soarele se află în semnul zodiacal BALANȚĂ de la 23 septembrie – 22 octombrie. Este locul de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.