Cum să nu te mai autosabotezi și să-ți dai voie să reușești în viață!

22.IANUARIE.2019
Cum să nu te mai autosabotezi și să-ți dai voie să reușești în viață!
Astrologie AUTOR: Maria Poinescu FOTO: unsplash.com
Se spune că „cel mai mare dușman al omului este el însuși”. Avem obiceiul de a ne pune inconștient numeroase piedici pe drumul spre succes, dar acest lucru

se poate schimba. Reușita depinde de fiecare dintre noi! Iată 5 secrete care te vor ajuta să te obișnuiești să nu te mai autosabotezi. Învață să îți programezi mintea corect. Știm că auzi atât de des despre gândirea pozitivă, încât a devenit deja un clișeu. Nu ne referim în mod neapărat la asta, cât mai mult la a învăța să crezi că ești capabil să realizezi obiectivul pe care ți l-ai propus.

Stabilește-ți obiectivul principal și apoi altele mici pe care să le atingi în drumul spre succes și recompensează-te la fiecare reușită. Investește în propria dezvoltare personală, spirituală și profesională.

Loading...

Perseverează! Adu-ți aminte mereu că dacă o bătălie este pierdută, nu înseamnă că și lupta este pierdută. Nu renunța să lupți pentru ceea ce îți dorești, deoarece succesul înseamnă și momentele de eșec, prin care ai învățat că lucrurile se pot face și altfel.

Fii selectiv în relațiile de colaborare și prietenie. Oamenii de care ne înconjurăm sunt foarte importanți. Dacă ții aproape oameni care au tendința să renunțe sau să se plângă la fiecare obstacol, te vor influența să fii asemenea. Așa că ai grijă să ai lângă tine persoane care să fie adevărate modele pentru tine.

Ajută! Altruismul îți dă o stare pozitivă, care se reflectă în tot ceea ce faci. Poate crezi sau nu în legea atracției, dar gândește-te că ceea ce asemeni, culegi. În plus, atunci când ajuți, fă-o din inimă, fără a te gândi la răsplata ce va urma. Încearcă și vezi cum ți se va schimba viața.

Renunță la așteptările pe care le ai în legătură cu cei din jurul tău. Așteptările pe care le ai ar trebui să fie doar în legătură cu propria persoană. Nu trebuie să controlezi ceea ce fac alții, ci să le respecți liberul arbitru. Altfel, dezamăgirea poate fi atât de mare încât să ajungi să suferi de depresie.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
3,56  9
VOTURI
2450
3.56
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Nu te cerți pentru a-ți apăra punctele de vedere. Pur și simplu te încăpățânezi și le pui
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Șarpe: ani: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989,
Zodia Scorpion dragoste. Ce iubește femeia Scorpion, femeia scorpion în dragoste și bărbatul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.