Cum să fii sinceră cu tine însăți în cele mai grele momente din viață

Cum să fii sinceră cu tine însăți în cele mai grele momente din viață

Uneori ne pierdem drumul în viață pentru că ajungem să punem prea mare accent pe ceea ce cred cei din jur. Uneori ne pierdem drumul în viață pentru că

ajungem să punem prea mare accent pe ceea ce cred cei din jur. Astfel, uităm să fim sinceri cu propria persoană și simțim o tristețe adâncă și inexplicabilă în suflet. Indiferent care este motivul pentru care ținem cont de opiniile celorlalți, trebuie să învățăm din nou să credem în noi și în puterile noastre interioare. Pasul cel mai important pentru asta este să ne reobișnuim să fim sinceri cu noi înșine. Poate pare ușor, dar din păcate nu este tocmai atât de simplu. Iată 3 pași care sunt de mare ajutor în acest moment de răscruce din viață.

1. Răspunde-ți la întrebările: „Sunt cu adevărat fericită? Așa îmi doresc să arate viața mea?”
Nu te grăbi să dai răspunsurile, ci analizează-te, amintește-ți de vechile dorințe, pasiuni și nevoi. Nu accepta primul răspuns care îți vine în minte, ci continuă sondarea, pentru că e foarte posibil ca acela să nu fie tocmai unul onest. Sufletul are nevoie de sinceritate și transparență, așa că până la urmă adevărul va ieși la lumină.

2. Acordă-ți timp să te redescoperi
Să afli cine ești durează. Gândește-te cât timp ți-a luat să te ascunzi în spatele măștilor pe care societatea le-a cerut. Notează-ți gândurile în jurnal sau exprimă-te prin artă, oricum simți că e mai bine pentru tine. Practică diverse metode de relaxare – cum ar fi yoga, meditația sau mindfulness.

2544
5.00
SHARE

3. Asumă-ți responsabilitatea pentru propria persoană și renunță la oamenii toxici din viața ta.
Fiecare dintre noi suntem responsabili pentru propria viață, pentru alegerile pe care le facem, pentru fericirea noastră. Încetează să mai dai vina pe oricine altcineva pentru ceea ce nu a mers cum ți-ai propus și oprește-te din a-ți asuma răspunderea pentru alții. Oamenii pesimiști și negativiști te influențează să fii asemenea lor și îți țin în loc dezvoltarea personală. Ei au propriile lecții pe care trebuie să le învețe în legătură cu propriile vieți, așa cum și tu o ai pe a ta.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!