Cum să fii sinceră cu tine însăți în cele mai grele momente din viață

11.DECEMBRIE.2018
Cum să fii sinceră cu tine însăți în cele mai grele momente din viață
Astrologie AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com
Uneori ne pierdem drumul în viață pentru că ajungem să punem prea mare accent pe ceea ce cred cei din jur. Uneori ne pierdem drumul în viață pentru că

ajungem să punem prea mare accent pe ceea ce cred cei din jur. Astfel, uităm să fim sinceri cu propria persoană și simțim o tristețe adâncă și inexplicabilă în suflet. Indiferent care este motivul pentru care ținem cont de opiniile celorlalți, trebuie să învățăm din nou să credem în noi și în puterile noastre interioare. Pasul cel mai important pentru asta este să ne reobișnuim să fim sinceri cu noi înșine. Poate pare ușor, dar din păcate nu este tocmai atât de simplu. Iată 3 pași care sunt de mare ajutor în acest moment de răscruce din viață.

Loading...

1. Răspunde-ți la întrebările: „Sunt cu adevărat fericită? Așa îmi doresc să arate viața mea?”
Nu te grăbi să dai răspunsurile, ci analizează-te, amintește-ți de vechile dorințe, pasiuni și nevoi. Nu accepta primul răspuns care îți vine în minte, ci continuă sondarea, pentru că e foarte posibil ca acela să nu fie tocmai unul onest. Sufletul are nevoie de sinceritate și transparență, așa că până la urmă adevărul va ieși la lumină.

2. Acordă-ți timp să te redescoperi
Să afli cine ești durează. Gândește-te cât timp ți-a luat să te ascunzi în spatele măștilor pe care societatea le-a cerut. Notează-ți gândurile în jurnal sau exprimă-te prin artă, oricum simți că e mai bine pentru tine. Practică diverse metode de relaxare – cum ar fi yoga, meditația sau mindfulness.

3. Asumă-ți responsabilitatea pentru propria persoană și renunță la oamenii toxici din viața ta.
Fiecare dintre noi suntem responsabili pentru propria viață, pentru alegerile pe care le facem, pentru fericirea noastră. Încetează să mai dai vina pe oricine altcineva pentru ceea ce nu a mers cum ți-ai propus și oprește-te din a-ți asuma răspunderea pentru alții. Oamenii pesimiști și negativiști te influențează să fii asemenea lor și îți țin în loc dezvoltarea personală. Ei au propriile lecții pe care trebuie să le învețe în legătură cu propriile vieți, așa cum și tu o ai pe a ta.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  6
VOTURI
2194
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Câine și Mistreț este Nord-Vestul. Nativii din
Previziuni anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Câine: Cum spuneam la
Octogonul Bagua, principalul simbol de referință din Feng Shui, numit și Pa Kua, se traduce

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.