Alege fericirea și împlinirea – 3 secrete pentru a avea mai multă grijă de suflet

10.MARTIE.2019
Alege fericirea și împlinirea – 3 secrete pentru a avea mai multă grijă de suflet

Categorie: Astrologie Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Viața e frumoasă, doar dacă tu alegi să fie așa! Iată cum poți avea grijă de sufletul tău, pentru a te bucura de viață. Există câteva secrete ușor de

pus în practică pentru a avea mai multă grijă de suflet. Trebuie doar să îl găsești pe cel compatibil cu propria ta personalitate și cu setul tău de valori. Iată trei trucuri pe care să le încerci. 1.Liniștește-ți mintea acordând atenție senzațiilor din jurul tău. Vei putea să te simți ancorat în prezent și să trăiești fiecare clipă la maximum. Fii atentă la fiecare simț: gust, miros, atingere, vedere și sunet.

Poți începe prin a te cuibări sub o pătură pufoasă, a te concentra pe respirație, a privi focul dintr-un șemineu, a face o plimbare în natură, a merge desculț prin iarbă. În fiecare dintre aceste momente, axează-ți atenția pe o senzație și bucură-te de ceea ce simți.

Loading...

2. Conectează-te cu emoțiile tale, amintindu-ți mereu că nu există sentimente bune sau rele.

Iată ce ai putea face pentru a te conecta cu latura emoțională: ține un jurnal în care scrie zilnic, împărtășește-ți sentimentele unei persoane în care ai încredere maximă, nu te feri să îți exteriorizezi trăirile.

3. Intră în conexiune cu latura ta spirituală, cu credința și valorile tale cele mai ascunse.

Poți să faci asta meditând zilnic, petrecând mai mult timp în natură decât de obicei, citind cărți de dezvoltare personală, înlocuind gândurile negative cu unele pozitive.

De asemenea, încearcă să fii creativă. Ai putea și să faci o listă cu cel puțin 5 lucruri care îți aduc bucurie, fericire sau recunoștință.

Indiferent care este metoda cu care rezonezi, adu-ți aminte mereu să faci totul pentru fericirea ta!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

DESCOPERĂ
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.