4 motive pentru care femeile puternice suferă mai mult decât oricine

19.FEBRUARIE.2019
4 motive pentru care femeile puternice suferă mai mult decât oricine

Categorie: Astrologie Autor: Andreea Inea Zodiacool Foto:unsplash.com

De cele mai multe ori avem tendința să credem că persoanele puternice sunt și foarte dure, lipsite de empatie ori imune în fața suferinței și a emoțiilor.

Ei bine, la o privire mai amănunțită, descoperim că de fapt, aceste persoane duc pe umerii lor dureri extrem de mari, dar și că nu se dau bătute în fața problemelor, oricât de mari ar fi acestea. Pe lângă asta, de cele mai multe ori, o femeie puternică resimte suferința la cote mult mai mari decât ceilalți. Descoperă care sunt motivele din care acestea pot ajunge să sufere:

1. Aspirațiile înalte

Aspirațiile sunt un atu pe care îl dețin cele mai multe femei puternice, dar în același timp sunt o sursă de stres continuu, de luptă, de eșecuri, pe lângă succese. Aceste femei simt o nevoie constantă de a se descurca mai bine, de a se dezvolta mai mult și de a nu renunța.

2. Este întotdeauna acolo pentru tine

Chiar dacă sunteți sau nu prieteni apropiați, are obiceiul de a nu te lăsa la greu, de a-ți fi alături și de a te sprijini fără a aștepta ceva în schimb. Se consumă și suferă odată cu tine atunci când ai o problemă, chiar dacă nu o arată.

3. Este mereu puternică pentru ceilalți

Pentru a putea fi un sprijin pentru cei apropiați, nu își arată vulnerabilitățile, construiesc un zid între sentimente și rațional, iar tristețea este doar pentru proprii ochi.

4. Puterea se bazează pe un trecut plin de încercări

Dacă vei convinge o femeie puternică să îți povestească despre copilăria și adolescența sa, vei observa că nu au fost tocmai cele mai fericite. În plus, vei vedea că nu va povesti cu tristețe, ci având conștiința împăcată că acele trăiri au făcut-o persoana matură de astăzi.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.