Cei 4 stâlpi ai destinului

ZODIACOOL îți pune la dispoziție un calcul automat pentru Cele 4 Coloane ale destinului

În astrologia chineză fiecare interval de două ore, fiecare zi, fiecare lună și fiecare an are o tulpină a cerului (unul din cele 5 elemente cu polaritatea sa) și o ramură a pământului (o zodie chinezească cu elementul și polaritatea sa). Astfel, fiecare persoană are o hartă astrologică proprie în funcție de ora, ziua, luna și anul nașterii sale. ZODIACOOL îți pune la dispoziție un calcul automat pentru Cele 4 Coloane ale destinului, conform cu Calendarul pentru 10000 de ani și data nașterii tale. Pentru mai multă precizie, selectează calendarul Lunar înainte de calcul.

Cele patru coloane ale destinului

Stâlpul AN are o influență definitorie asupra vieții persoanei. De aceea, în occident se analizează de regulă numai această coloană și i se atribuie persoanei doar o zodie chinezească. Dar acest mod de interpretare al astrologiei chineze este foarte superficial. Pentru o analiză completă trebuie analizate toate cele 4 coloane ale destinului. În exemplul de mai sus, coloana AN are tulpina cerului lemn yang și ramura pământului zodia Cal.
Stâlpul LUNA arata elementul lunii în care persoana s-a născut și are impactul cel mai mare asupra puterii Stăpânului Zilei. În exemplul de mai sus, coloana LUNA are tulpina cerului foc yang și ramura pământului zodia Șobolan.
Stâlpul ZI se referă la ziua în care persoana s-a născut și arată caracterul, personalitatea și tendințele generale ale persoanei. Tulpina cerului din coloana ZI este numită Stăpânul Zilei și elementul cu polaritatea sa este energia care guvernează persoana pe durata întregii sale vieți. În exemplul de mai sus, coloana ZI are tulpina cerului apă yang și ramura pământului zodia Câine. Apa yang este Stăpânul Zilei. Importanța coloanei Zi este mai mare sau cel puțin egală cu cea a coloanei An.
Stâlpul ORA se calculează în funcție de Stăpânul Zilei și se referă la intervale de 2 ore. De aceea, se generează 12 intervale posibile în decurs de 24 de ore, corespunzătoare celor 12 zodii chinezești. Zodia din coloana ORA mai poartă numele și de ASCENDENT. În exemplul de mai sus, coloana ORA are tulpina cerului metal yang și ramura pământului zodia Câine. Dacă nu cunoști cu precizie ora nașterii, folosește tabelul de mai jos pentru a se alege un înterval de 2 ore în care crezi că te-ai născut:

23pm-00:59am Șobolan
1am-2:59am Bivol
3am-4:59am Tigru
5am-6:59am Iepure
7am-8:59am Dragon
9am-10:59am Șarpe
11am-12:59pm Cal
13pm-14:59pm Capră
15pm-16:59pm Maimuță
17pm-18:59pm Cocoș
19pm-20:59pm Câine
21pm-22:59pm Mistreț

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.