Cei 4 stâlpi ai destinului

ZODIACOOL îți pune la dispoziție un calcul automat pentru Cele 4 Coloane ale destinului

În astrologia chineză fiecare interval de două ore, fiecare zi, fiecare lună și fiecare an are o tulpină a cerului (unul din cele 5 elemente cu polaritatea sa) și o ramură a pământului (o zodie chinezească cu elementul și polaritatea sa). Astfel, fiecare persoană are o hartă astrologică proprie în funcție de ora, ziua, luna și anul nașterii sale. ZODIACOOL îți pune la dispoziție un calcul automat pentru Cele 4 Coloane ale destinului, conform cu Calendarul pentru 10000 de ani și data nașterii tale. Pentru mai multă precizie, selectează calendarul Lunar înainte de calcul.

Cele patru coloane ale destinului

Stâlpul AN are o influență definitorie asupra vieții persoanei. De aceea, în occident se analizează de regulă numai această coloană și i se atribuie persoanei doar o zodie chinezească. Dar acest mod de interpretare al astrologiei chineze este foarte superficial. Pentru o analiză completă trebuie analizate toate cele 4 coloane ale destinului. În exemplul de mai sus, coloana AN are tulpina cerului lemn yang și ramura pământului zodia Cal.
Stâlpul LUNA arata elementul lunii în care persoana s-a născut și are impactul cel mai mare asupra puterii Stăpânului Zilei. În exemplul de mai sus, coloana LUNA are tulpina cerului foc yang și ramura pământului zodia Șobolan.
Stâlpul ZI se referă la ziua în care persoana s-a născut și arată caracterul, personalitatea și tendințele generale ale persoanei. Tulpina cerului din coloana ZI este numită Stăpânul Zilei și elementul cu polaritatea sa este energia care guvernează persoana pe durata întregii sale vieți. În exemplul de mai sus, coloana ZI are tulpina cerului apă yang și ramura pământului zodia Câine. Apa yang este Stăpânul Zilei. Importanța coloanei Zi este mai mare sau cel puțin egală cu cea a coloanei An.
Stâlpul ORA se calculează în funcție de Stăpânul Zilei și se referă la intervale de 2 ore. De aceea, se generează 12 intervale posibile în decurs de 24 de ore, corespunzătoare celor 12 zodii chinezești. Zodia din coloana ORA mai poartă numele și de ASCENDENT. În exemplul de mai sus, coloana ORA are tulpina cerului metal yang și ramura pământului zodia Câine. Dacă nu cunoști cu precizie ora nașterii, folosește tabelul de mai jos pentru a se alege un înterval de 2 ore în care crezi că te-ai născut:

23pm-00:59am Șobolan
1am-2:59am Bivol
3am-4:59am Tigru
5am-6:59am Iepure
7am-8:59am Dragon
9am-10:59am Șarpe
11am-12:59pm Cal
13pm-14:59pm Capră
15pm-16:59pm Maimuță
17pm-18:59pm Cocoș
19pm-20:59pm Câine
21pm-22:59pm Mistreț

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

CULORI Dormitor
Cu toții ne punem întrebarea care sunt cele mai bune culori pentru dormitor, însă puțini știu
Horoscop 2019 GEMENI DRAGOSTE - Previziuni viața personală, familie
Horoscop GEMENI dragoste în 2019 se pot îndrăgosti iremediabil de persoane noi
Steaua zburătoare 4, obiecte feng shui 2019 pentru DRAGOSTE
Steaua zburătoare 4 este numită steaua romantismului, a fertilității, aduce un flux de energie

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.