Horoscop sexual VĂRSĂTOR femeia Vărsător în pat și bărbatul Vărsător în pat

Femeia Vărsător este cea mai visătoare din Horoscop, femeia varsator indragostita. Bărbatul Vărsător când iubește are nevoie de stimulare intelectuală

Femeia Vărsător în pat

Femeia Vărsător este cea mai visătoare din Horoscop, ea recunoaște că se inspiră din filmele porno.

Cochetează cu ideea de a face sex cu mai mulți bărbați în același timp, ar aprecia și mai mult partenerul dacă acesta o va duce la o petrecere unde se practică urgiile sexuale. Chiar dacă ea nu ar participa, ar fi satisfăcută doar uitându-se la alții.

Idealizează iubirea şi își dorește deseori o persoană care să fie tandră cu ea, nu zice nu dacă o femeie îi face avansuri, tot ceea ce este interzis îi stârnește interesul, căci vede dragostea asemenea animalelor din natură. Odată ce ai excitat-o, se dovedeşte plină imaginaţie, curiozitate şi foarte interesată să experimentaţi tot ce vă poate face plăcere.

Dacă ai grijă să îi satisfaci acele fantezii legate de public, ea îți va fi fidelă pe viață, conștientizează că altcineva nu îi va mai face pe plac.

Bărbatul Vărsător în pat

Nativul Vărsător are nevoie de stimulare intelectuală, va căuta o parteneră inteligentă, care să îi ofere independență, libertate și mult sex, în special anal. Are nevoie de încredere în acea parteneră pentru a ajunge cu ea în pat, acest bărbat este poate cel mai pretențios, el știe să își controleze instinctul sexual și să se uite la detalii înainte de a avea relații intime.

Dacă o parteneră este mai în vârstă și are o poziție socială bună, astfel încât să aibă o vizibilitate bună în societate, atunci se va îndrăgosti de aceasta, deoarece știe că femeile de carieră au un instinct sexual puternic. Acest bărbat trăiește drama abandonului, deoarece știe că este foarte rece și indiferent, dar odată ce relația trece peste examenul timpului, el se va implica mai mult.

Afrodisiacele și jucăriile erotice vor face minuni în dormitor. În partea de preludiu își dorește un masaj erotic, să îi atingi penisul. Îi place mult să-şi plimbe fin degetele peste părul de pe corpul și din zona pubiană, chiar le place să nu te epilezi.

În continuare Zodiac Vărsător, pe domenii de viață:

loading...
PE ACELAȘI SUBIECT

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

MAGAZIN ONLINE
DE FOLOS
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.