Horoscop amor Varsator. Femeia Vărsător în pat și bărbatul Vărsător în pat

Femeia Vărsător este cea mai visătoare din Horoscop, femeia Varsator indragostita. Bărbatul Vărsător când iubește are nevoie de stimulare intelectuală

Femeia Vărsător în pat

Femeia Vărsător este cea mai visătoare din Horoscop, ea recunoaște că se inspiră din filmele pentru adulți.

Cochetează cu ideea de a face amor cu mai mulți bărbați în același timp, unele femei Vărsător ar aprecia și mai mult partenerul dacă acesta o va duce la o petrecere unde se practică urgiile. Chiar dacă ea nu ar participa, ar fi satisfăcută doar uitându-se la alții.

Idealizează iubirea şi își dorește deseori o persoană care să fie tandră cu ea, nu zice nu dacă o femeie îi face avansuri, tot ceea ce este interzis îi stârnește interesul, căci vede dragostea asemenea animalelor din natură.

Loading...

Odată ce ai provocat-o, se dovedeşte plină imaginaţie, curiozitate şi foarte interesată să experimentaţi tot ce vă poate face plăcere.

Dacă ai grijă să îi satisfaci acele fantezii legate de public, ea îți va fi fidelă pe viață, conștientizează că altcineva nu îi va mai face pe plac.

Bărbatul Vărsător în pat

Nativul Vărsător are nevoie de stimulare intelectuală, va căuta o parteneră inteligentă, care să îi ofere independență, libertate și mult amor, chiar dacă nu spune, în special anal.

Are nevoie de încredere în acea parteneră pentru a ajunge cu ea în pat, acest bărbat este poate cel mai pretențios, el știe să își controleze instinctul pasional și să se uite la detalii înainte de a avea relații intime.

Dacă o parteneră este mai în vârstă și are o poziție socială bună, astfel încât să aibă o vizibilitate bună în societate, atunci se va îndrăgosti de aceasta, deoarece știe că femeile de carieră au un instinct pasional puternic.

Acest bărbat trăiește drama abandonului, deoarece știe că este foarte rece și indiferent, dar odată ce relația trece peste examenul timpului, el se va implica mai mult.

Afrodisiacele și jucăriile vor face minuni în dormitor. În partea de preludiu își dorește un masaj pasional, să îi atingi organul.

Îi place mult să-şi plimbe fin degetele peste părul de pe corpul și din zona pubiană, chiar le place să nu te epilezi.

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL®. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare Zodiac Vărsător, pe domenii de viață:

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2020 Vărsător bani: anul 2020, pentru nativii Vărsător aduce meditație, singurătate,
Horoscop VĂRSĂTOR 2019, evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Vărsător! 2019
Adevăruri despre zodia Vărsător în dragoste și relații, cum iubește femeia Vărsător și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.