Horoscop sexual Taur

Femeia Taur își dorește să fie cucerită prin gesturi, Bărbatul Taur trăiește poate cel mai intens actul sexual din tot Horoscopul

Femeia Taur - comportament afectiv

Femeia Taur își dorește să fie cucerită prin gesturi, trebuie să te străduiești până să ajungi în patul ei, chiar nu își dorește să se implice într-o relație pasageră, de o noapte.

Indicat ar fi să începeți seara la o cină în oraș, preferabil la un local select, dacă te duci la întâlnire și cu un buchet mare de flori este un plus pentru tine.

Cu aceste gesturi îi vei gâdila orgoliul, vei vedea cum chipul ei se va lumina. În timpul cinei fii tandru cu ea, încearcă să îi atingi mâinile, invit-o la dans, după acest ritual fii sigur că te va invita acasă și te va recompensa pentru tot efortul tău.

Femeia Taur uneori vorbește vulgar, dar doar pentru a-l excita pe celălalt, alteori râde pe seama unor fantezii pe care pare că le-a auzit de la cineva, dar care de fapt sunt ale ei, însă nu va recunoaște că și le dorește. Tu trebuie să vii cu propunerea de a încerca.

Pentru a amplifica erotismul, îi place să se opună, dar de dragul tău va zice că va ceda, de fapt este o strategie a ei, pentru a se juca cu mintea ta. Sexul pentru Femeia Taur este un joc, îi place să includă în timpul actului erotic ciocolată, frișcă, alimente, vin, filme porno, lenjerie sexy, alteori poate umbla prin casă fără lengerie intimă etc.

La începutul relației nu va arăta cât de mare este impulsul său erotic ca să nu-și sperie partenerul, ea își dorește prima dată să aibă parte de securitate, după care se ocupă ea și de latura intimă.

Bărbatul Taur - comportament afectiv

Bărbatul Taur trăiește poate cel mai intens actul sexual din tot Horoscopul, de fapt acesta este un mijloc de a scăpa de problemele de la muncă, de certurile cu partenera, de grijile legate de bani.

Evident nu se poate vorbi cu un Taur despre sex dacă acesta nu a mâncat mai întâi. Bărbații Taur merg pe varianta clasică, preferă ca ei să stea deasupra pentru a deține controlul. Indicat ar fi să nu grăbești un Taur pentru a termina cât mai repede, se va simți ofensat, chiar te poate refuza sistematic o perioadă, sexul pentru ei este o armă de șantaj.

Acest bărbat poate fi un amant ideal, deoarece este sensibil şi înţelege dorinţele oricărei femei, plus că ține mult și la confidențialitate, nu se va lăuda la nimeni cu performanțele sale sexuale.

Bărbatul Taur de obicei are o vastă experiență sexuală, a învățat destul de multe despre actul sexual, va insista mult pe preludiu pentru a te face să te îndrăgostești iremediabil de el. De cele mai multe ori așteaptă ca partenera să fie satisfăcută.

© operă creație originală ZODIACOOL®

În continuare Zodiac Taur, pe domenii de viață:

loading...
PE ACELAȘI SUBIECT

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

MAGAZIN ONLINE
DE FOLOS
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.