Horoscop amor Scorpion. Femeia Scorpion în pat și bărbatul Scorpion în pat, plăceri

Femeia Scorpion este pasională și 90% din timpul unei zile Bărbatul Scorpion se gândește la amor. Femeia scorpion și barbatul scorpion indragostit, Horoscop amor Scorpion

Femeia Scorpion în pat

Femeia Scorpion este pasională, are un magnetism care frizează hipnoza, această femeie are nevoie de un iubit ardent pentru a se simţi împlinită.

Instinctul îi dictează comportamentul, dar nimic n-ar putea s-o convingă că ”a face dragoste e un simplu sistem de exerciţii aerobice”.

Deşi este atât de carnală, intensitatea senzaţiilor ei o duce deseori dincolo de limitele fizice şi poate intra spontan în starea de transă. Este o încântare pentru orice bărbat viril.

Femeia Scorpion poate să îți adreseze la ureche, în timpul preludiului, cuvinte provocatoare. Când este în extaz, îi place să îți arate asta, numai că se poate supăra dacă o să îi vorbești de timp, deoarece pentru ea timpul se oprește în loc în momentul intim.

Se bucură de orice detaliu: respirație, transpirație, tremur, senzație de rece și fierbinte în același timp. Adoră să încerce lucruri noi, aici putem include și jucării, cât și partenerii noi. Prin urmare, nu este o persoană prea fidelă.

Scorpionul, fiind guvernat de Pluto, se va manifesta afectiv mult mai profund, va planifica strategii, le va implementa și, în final, se va bucura de reușită.

Dacă ești în relație cu o Femeie Scorpion, ar fi cazul să știi că îi plac provocările, mai ales cele referitoare la amorul în public, fără niciun fel de inhibiţii.

Bărbat Scorpion în pat

Bărbatul Scorpion se va simți toată viața dominat de tandemul celor două planete care îl guvernează, Pluto și Marte. Acestea îi oferă o cantitate enormă de energie și depinde numai de el cât va gestiona pentru partea pasională.

90% din timpul unei zile Bărbatul Scorpion se gândește la amor, totul se rezumă la el la acest instinct.

Dacă nu ești dornică de a deține performanțe în amor, să știi că nu vei rezista în relație cu acest vulcan care stă mereu să erupă. Totuși, reușește să își controleze energia, știe mereu cum să te provoace, astfel încât tu să îl dorești, să umbli după el.

Când face dragoste, acest nativ dorește să simtă durere și plăcere în același timp. Ştie că practicile orientale în amor sunt adevărate, de aceea mereu amână momentul final, iar în timp ajunge să aibă acte intime prelungite sau fără finalizare. Această practică îi oferă o mai bună vitalitate în viața de zi cu zi.

Are tendinţa să domine în relaţie după ce ați devenit intimi, chiar dacă poate tu ești a treia amantă, el vrea să controleze totul prin manipulare și gelozie.

Merge pe principiul ”niciodată nu vei mai întâlni unul așa ca mine”. De fapt, știe ce zice, este poate singura persoană din horoscop care te poate face să te simți femeie din primele 10-20 de minute de când te-ai întâlnit cu el, dar la fel de bine te poate face să te simți și cea mai mare ghinionistă pentru că l-ai întâlnit.

Îi place să joace roluri de-a profesoara severă şi liceanul pedepsit delicios, de-a doctorul și pacienta, de-a polițistul, de-a preotul etc. Este sensibil la mătase, aceasta îi stârnește imaginația și dorința.

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL®. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.  

În continuare Scorpionul, pe domenii de viață:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop SCORPION 2019: anul 2019 aduce nativilor un plus de imagine, putere, încredere, o să
Zodia Scorpion dragoste. Ce iubește femeia Scorpion, femeia scorpion în dragoste și bărbatul
Ai o lăcomie de neînchipuit, dar reușești să faci bani, deoarece știi cum să îi ții sub

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.