Săgetătorul în pat. Femeia Săgetător în pat și bărbatul Săgetător în dragoste

Femeia Săgetător este poate cea mai controversată din Zodiac în ceea ce privește modul de a face dragoste. Bărbatul Săgetător se incită vizual, își face scenarii

Femeia Săgetător în pat

Femeia Săgetător este poate cea mai controversată din zodiac în ceea ce privește modul de a face dragoste.

Îi plac provocările, de aceea să nu te mire dacă îți va propune să faceți dragoste în natură, pe balcon, în mașină. De fapt, îi place adrenalina, tot ceea ce este tentant o provoacă.

Este adepta călătoriilor cu cortul, în pădure sau pe plajă, de aceea ar fi cazul, dacă îți dorești să o păstrezi alături de tine, să te conformezi. Este genul de femeie care caută să iasă în evidență în public prin etalarea formelor, o poți vedea că iese din casă în pijamale ca să ducă gunoilul sau poate doar în halat. Aceste detalii o incită, o fac să te dorească mai mult.

Pune preț pe preludiu, dar după toată partea cu introducerea devine foarte senzuală, fără prejudecăți. De cele mai multe ori dă semne că își dorește să facă dragoste, de aceea va începe cu raport intim oral, nu o deranjează dacă nu îi faci și tu la fel, dar vrea să fie stimulată cu degetele, să îi strângi sânii, să o faci să geamă de plăcere. După ce şi-a provocat iubitul până de plăcere maximă, începe să îl mângâie și îl lasă pe el să preia controlul. În timpul actului intim își încordează muşchii vaginali.

Este o femeie fidelă dacă îi satisfaci aceste fantezii, iar dacă nu vă permiteți să mergeți mereu în călătorii, măcar o partidă de amor în scară în timpul nopții o va satisface.

Bărbatul Săgetător în dragoste

Bărbatul Săgetător se excită vizual, își face scenarii, îi place să simtă haine pe femeie în timp ce face dragoste, de aceea cea mai întâlnită fantezie a sa este să rupă hainele de pe femeie, în special pantalonii, sau să îi taie pentru a scoade doar fundul în evidență. Se simte în largul său în situații neconvenţionale, în vizite la prieteni, rude sau la o petrecere, de cele mai multe ori are relații pasagere.

În momente de singurătate, cu aceste amintiri își hrănește imaginația constant, în momentele în care se masturbează. În plac femeile independente, puternice, care știu ce vor de la viață.
Bărbatul Săgetător nu este adeptul jucăriilor în dormitor, el știe ce poate oferi, de aceea își va satisface partenera din primele minute, poate chiar din timpul preludiului. Preferă femeile cu forme apetisante, are o slăbiciune pentru sânii mari.

Atitudinea sa liberă duce adesea la certuri cu partenera, aceasta mereu va fi geloasă, întrucât știe că îi place să profite de orice oportunitate.

În continuare Săgetător, pe domenii de viață:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

SAGETATOR. Zodia Sagetator totul despre femeia si barbatul Sagetator în zodiac
Soarele se află în semnul zodiacal SĂGETĂTOR de la 23 noiembrie - 21 decembrie. Este locul de
Horoscop SĂGETĂTOR BANI 2019. Horoscop pentru muncă, carieră, profesie
Horoscop SĂGETĂTOR BANI: Acest capitol aduce cele mai mari satisfacții în 2019, practic, acum

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.