Horoscop sexual RAC. Femeia Rac în pat și bărbatul Rac plăceri în pat

Femeia Rac este o romantică, este adepta clasicului. Bărbatul Rac este poate cel mai atent și mai romantic bărbat din Horoscop

Femeia Rac în pat

Femeia Rac este o romantică, îi place să fie tratată cu gingășie, să îi spui șoapte la ureche, uneori îi place să îi vorbești și vulgar, dar tot pe un ton excitant. Acest gest o va face să se dezlănțuie asupra ta.

De cele mai multe ori alege persoană care să o iubească, să o respecte, să o facă mamă. Are momente în care este geloasă, dar știe că nu este expertă în arta amorului și îngăduiește partenerului să meargă și la altele.

Ea este adepta clasicului, nu consideră faptul că amorul stă la baza tuturor deciziilor, de cele mai multe ori vrea să fie mințită că ea este în centrul atenției, când de fapt soțul mai merge pe la 2-3 femeie. În schimb, ea nu va lua decizia de a divorța, deoarece știe să aștepte.

Femeia Rac are și ea o fantezie, aceea de a face dragoste pe un pat plin cu petale de trandafir. Se va implica total pentru a-și satisface soțul, dar nu are instinctiv momente de imaginație, trebuie să i se spună ce să facă. Îi este rușine să se dezbrace în public, în fața bărbatului, să facă raport intim oral, ea merge pe principiul că totul i se cuvine.

Bărbatul Rac în pat

Bărbatul Rac este poate cel mai atent și mai romantic bărbat din Horoscop, el știe mereu ce să zică și cum să îți trasmită gândurile, te ascultă și îți oferă cele mai înțelepte povețe, dar se simte marginalizat și ofensat în momentul în care începi să profiți de bunătatea sa.

În momentul în care întâlnești acest bărbat îți dai seama că sunt și bărbați care știu să facă o femeie să se simtă bine. Are o viziune aparte asupra realității, de cele mai multe ori gândește pozitiv. Totuși, ține mult la libertatea sa, și-ar dori să nu începi cu crize de gelozie chiar dacă el mai face glume care să te deranjeze.

Acest bărbat pune mare preț pe preludiu, știe că o femeie are nevoie de o perioadă mai mare de timp pentru a ajunge la excitație și că, după acest ritual intim, uniunea erotică va fi intensă pentru amândoi. De cele mai multe ori bărbatul Rac insistă să faceți dragoste acasă, nu îi place spontaneitatea, nu îi plac femeile vulgare, chiar își dorește să nu audă vorbe despre trecutul amoros al femeii, cu toate că inițial, la primele întâlniri, încearcă să o descoase, pentru ca, în eventualitatea în care aceasta este căutată de un fost iubit, să știe cum să reacționeze.

Fiind guvernat de Lună, acest bărbat va avea un impuls erotic accentuat în nopțile cu lună plină, îi place ca actul intim să se desfășoare într-o lumină difuză, să vadă totuși formele partenerei. Când bărbatul Rac începe să se îndrăgostească de o femeie va începe să facă cadouri, în schimbul acestora va cere nopți întregi de afecțiune.

Îi place să dobândească recorduri erotice, de aceea ar fi bine să nu îl refuzi, deoarece se va răzbuna. Va încerca să îți dea de înțeles că mai vorbește cu cineva, va lăsa să observi că îl plac colegele de la muncă, prietenele tale, când, de fapt, el va flirta cu ele pentru a se răzbuna. Este totuși un bărbat fidel, care își dorește o relație pentru toată viața. Dacă îi vei vorbi de copii îl vei sensibiliza, este un părinte înnăscut.

loading...
PE ACELAȘI SUBIECT

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

MAGAZIN ONLINE
DE FOLOS
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.