Cum seduci o femeie din zodia Rac. Ce vrea bărbatul din Rac în pat

Cum face dragoste un nativ din zodia Rac. Cum seduci o femeie Rac și cum se comportă barbatul Rac la pat. Viața amoroasă secretă și dorințe ascunse ale nativilor din zodia Rac

Femeia Rac în pat. Cum face dragoste femeia Rac

Femeia Rac este o romantică, îi place să fie tratată cu gingășie, să îi spui șoapte la ureche, uneori îi place să îi vorbești și vulgar, dar tot pe un ton senzual. Acest gest o va face să se dezlănțuie asupra ta.

De cele mai multe ori alege persoană care să o iubească, să o respecte, să o facă mamă. Are momente în care este geloasă, dar știe că nu este expertă în arta amorului și îngăduiește partenerului să meargă și la altele.

Ea este adepta clasicului, nu consideră faptul că amorul stă la baza tuturor deciziilor, de cele mai multe ori vrea să fie mințită că ea este în centrul atenției, când de fapt soțul mai merge pe la 2-3 femei. În schimb, ea nu va lua decizia de a divorța, deoarece știe să aștepte.

Loading...

Femeia Rac are și ea o fantezie, aceea de a face dragoste pe un pat plin cu petale de trandafir.

Se va implica total pentru a-și satisface partenerul, dar nu are instinctiv momente de imaginație, trebuie să i se spună ce să facă. Îi este rușine să se dezbrace în fața bărbatului, să facă alt raport intim decât cel clasic, ea merge pe principiul că totul i se cuvine.

Bărbatul Rac în pat, bărbatul Rac îndrăgostit

Bărbatul Rac este poate cel mai atent și mai romantic bărbat din Horoscop, el știe mereu ce să zică și cum să îți trasmită gândurile, te ascultă și îți oferă cele mai înțelepte povețe, dar se simte marginalizat și ofensat în momentul în care începi să profiți de bunătatea sa.

În momentul în care întâlnești acest bărbat îți dai seama că sunt și bărbați care știu să facă o femeie să se simtă bine. Are o viziune aparte asupra realității, de cele mai multe ori gândește pozitiv.

Totuși, ține mult la libertatea sa, și-ar dori să nu începi cu crize de gelozie chiar dacă el mai face glume care să te deranjeze.

Acest bărbat pune mare preț pe preludiu, știe că o femeie are nevoie de o perioadă mai mare de timp pentru a ajunge la extaz și că, după acest ritual intim, uniunea în amor va fi intensă pentru amândoi.

De cele mai multe ori bărbatul Rac insistă să faceți dragoste acasă, nu îi place spontaneitatea, nu îi plac femeile vulgare, chiar își dorește să nu audă vorbe despre trecutul amoros al femeii, cu toate că inițial, la primele întâlniri, încearcă să o descoase, pentru ca, în eventualitatea în care aceasta este căutată de un fost iubit, să știe cum să reacționeze.

Fiind guvernat de Lună, acest bărbat va avea un impuls pasional accentuat în nopțile cu lună plină, îi place ca actul intim să se desfășoare într-o lumină difuză, să vadă totuși formele partenerei.

Când bărbatul Rac începe să se îndrăgostească de o femeie va începe să facă cadouri, în schimbul acestora va cere nopți întregi de afecțiune.

Îi place să dobândească recorduri amoroase, de aceea ar fi bine să nu îl refuzi, deoarece se va răzbuna. Va încerca să îți dea de înțeles că mai vorbește cu cineva, va lăsa să observi că îl plac colegele de la muncă, prietenele tale, când, de fapt, el va flirta cu ele pentru a se răzbuna.

Este totuși un bărbat fidel, care își dorește o relație pentru toată viața. Dacă îi vei vorbi de copii îl vei sensibiliza, este un părinte înnăscut.

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL®. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.  

În continuare Zodiac Rac, pe domenii de viață:

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Rac 2019, evenimente importante pentru nativii din zodia Rac în 2019! Nativii Rac în
Tot ce trebuie să știi despre zodia Rac în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Rac și femeia
Ai un stil propriu de a obține ceea ce vrei: nu faci presiuni, ci aștepți prin preajmă până

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.