Cum face dragoste un nativ din zodia Leu. Cum seduci o femeie sau un barbat Leu

Femeia Leu merge pe principiul ”totul sau nimic” . Bărbatul Leu pune amorul mai presus de siguranță, mâncare și bani

Femeia Leu în pat

Femeia Leu merge pe principiul ”totul sau nimic” în materie de amor, ea își dorește un bărbat fără inhibiții, iar dacă nu te ridici la performanțele ei, ai șanse mici să rămâi în viața ei.

Îi plac bărbații care știu ce vor de la viață. De cele mai multe ori îi place să-i provoace pe bărbați. Are o personalitate puternică și este convinsă că ea este cea mai bună variantă a ta, că nu o să mai întâlnești una asemenea ei, care să ofere atât de mult. Îi plac flirturile inocente, expresii ale unor dorințe exprimate liber, îi place uneori să vorbească mai vulgar, însă nu este ea cea care va face primul pas.

Stima ei de sine intră în conflict cu senzualitatea agresivă, care de cele mai multe ori te hipnotizează. Îți dă de înțeles că își dorește mai mult, se așteaptă de la tine să inițiezi acțiunea, se îmbracă provocator tocmai pentru a fi admirată.

Este o femeie activă, lascivă, ispititoare şi… uneori leneşă în pat. Dacă i-ai cucerit inima, ceea ce este totuși greu, întrucât te supune la teste, ea va deveni devotată și te va răsplăti cu partide de amor sălbatic.

Îi place să fii imprevizibil, să o surprinzi când vine vorba de amor. Doar la un simplu gest pe care îl face, tu să te activezi, să o cuprinzi cu poftă, nu o deranjează dacă o distragi de la o activitate casnică, chiar acest fapt o incită și mai mult. Nu așteaptă să vină noaptea ca să aibă parte de o partidă de amor.

Femeii Leu îi place să fie sărută în zone intime în timp ce mâinile tale îi strâng sânii, această presiune o va face să se dezlănțuie. Consideră că sărutul intim este o formă de apreciere față de feminitatea ei.

După o anumită vârstă (peste 35 de ani) simte nevoie să se bucure de virilitatea unor bărbați tineri, care să țină piept dorințelor și apetitului ei.

Mulți bărbați care o vor întâlni vor considera că este dependentă de amor, de fapt ea așa simte că își poate manifesta afectivitatea față de acel iubit. Nu zice nu dacă îi propui să înlocuiți monotonia din pat cu jucării, acest fapt îi va da încredere în sine.

Bărbatul Leu în pat

Bărbatul Leu pune partea amoroasă mai presus de siguranță, mâncare și bani. Dacă ești atrasă de acest bărbat, să știi că partidele de amor vor fi zilnice, poate chiar de mai multe ori pe zi. Nu degeaba se spune că este regele junglei, drept pentru care se pune la îndoială fidelitatea sa.

În tinerețe îi place să fie în relație cu trei femei în același timp, deoarece acestea îi vor satisface nevoile intime. Ar fi încântat dacă le-ai pune pe toate trei în același pat, de aceea, de cele mai multe ori, duce muncă de lămurire cu partenera să mai aducă pe cineva.

De fiecare dată când întâlneşte o femeie dorește să o provoace, pentru a vedea dacă răspunde la avansurile sale pasionale. Dacă răspunsul este afirmativ, acesta îi va demonstra din prima seară de ceea ce este capabil, îi va oferi extazuri multiple, numai nu te aștepta ca ulterior să te mai caute

Îi plac femeile care cedează greu, acest fapt mărește suspansul, o va dori și mai mult, iar în momentul actului intim o va trata ca pe o regină.

De cele mai multe ori va dori să îți arate forța pe care o are, te va ține în brațe în timp ce faceți amor, va da cu tine de toți pereții, te va pune în poziții îndrăznețe, pe care probabil nu le-ai mai practicat. Este drept, se inspiră din filmele pentru adulți, dar are efect.

Un alt punct sensibil este că îi place să te asculte cum scoți sunete de plăcere, va insista mai mult pe acea poziție și te va determina să trezești vecinii de la modul în care vei face.

Faptul că nu intră în calcul preludiul te va face să te simți uneori folosită, poate chiar vei considera că te dorește doar pentru a-și satisface dorințele cele mai ascunse. În acest caz recomandăm mai multă comunicare.

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL®. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Acordă o atenție deosebită sănătății inimii și ia-ți des tensiunea. O monitorizare
Horoscop 2020 Leu dragoste: pasiunea le este aprinsă de o persoană misterioasă, plină de șarm

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.