Cum seduci o femeie din zodia Gemeni. Ce vrea bărbatul din Gemeni în pat

Cum face dragoste un nativ din Gemeni. Cum seduci o femeie din zodia Gemeni și cum se comportă barbatul din Gemeni la pat. Plăceri, viața amoroasă secretă a zodiei Gemeni

Femeia Gemeni la pat

Femeia Gemeni fiind guvernată de Mercur poate schimba preferințele în amor de la o zi la alta, plus partenerii. De cele mai multe ori are cel puțin 2 parteneri, plus alți 2 care așteaptă confirmare de la ea.

De fapt ea se plictisește de un singur bărbat până nu întâlnește pe unul care să îi ofere cât mai multă diversitate intelectuală, stabilitate și umor nu se va opri din căutat.

De cele mai multe ori Femeia Gemeni își închipuie cum va face dragoste, trebuie să îi provoci imaginația, să o faci să își imagineze, fii sigur că va da curs provocării tale. De cele mai multe ori actele intime ale acesteia sunt spontane: pe bancheta din spate a maşinii sau chiar pe balcon etc. Dar este foarte important ca iubitul să nu se grăbească pentru a nu se simți folosită.

Loading...

Își dorește să ajungă repede în pat de la un eveniment, nu vrea să piardă timpul. La fel ca bărbatul Gemeni, motivul principal nu este nevoia de amor, ci curiozitatea. Dacă nu i-a plăcut modul în care ai tratat-o, să te aștepți să nu te mai caute sau să îți răspundă la apeluri.

Bărbatul Gemeni la pat

Bărbatul Gemeni nu are performanțe pasionale, mai mult se incită când vede, așa că nu te mira dacă o să îți propună să te stimulezi singură. Se incită vizual, de aceea mereu va dori să încerce să facă amor lângă o oglindă, o fereastră, o ușă, pentru a se vedea în timpul actului intim. El joacă un rol dublu – cel care face dragoste şi cel care se priveşte. Însă poate să aducă orice femeie într-o stare extraordinară prin această modalitate de a trăi iubirea, merge pe premiza suntem ceea ce gândim, drept pentru care te va duce și pe tine pe aceste tărâmuri ale imaginației.

Ideea îl atrage mai mult decât actul intim propriu-zis, de fapt, de cum ai început să discuți cu el, a și inițiat în gândire o fantezie. Până a se ajunge la actul intim, el deja te-a simțit, pipăit, atins, știe tot ceea ce gândești.

Preferă lumina aprinsă pentru a-ți vedea formele, alteori poate veni și cu ideea de a filma actul intim. Dacă te vei opune, se va retrage în gândirea sa, ar putea să monteze camere de filmat în casă fără ca tu să știi, doar pentru a le privi după, pentru a se bucura singur.

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL®. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.  

În continuare Zodiac Gemeni, pe domenii de viață:

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop GEMENI dragoste 2019: capitolul dragoste în 2019 pentru nativii Gemeni este animat de
Horoscop Gemeni 2019, evenimente importante pentru nativii din zodia Gemeni în 2019! Anul 2019 în
Horoscop GEMENI BANI 2019: la nivel financiar, lucrurile în ansamblu stau cel mai bine în 2019.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.