Compatibilități zodii în pat GEMENI. Horoscop erotic Gemeni

La Gemeni motivul principal nu este nevoia de amor, ci curiozitatea, modul în care îi tratezi, ei se excită mental și vizual. Horoscop sexual gemeni

Femeia Gemeni - comportament afectiv

Femeia Gemeni fiind guvernată de Mercur poate schimba preferințele sexuale de la o zi la alta, plus partenerii. De cele mai multe ori are cel puțin 2 parteneri, plus alți 2 care așteaptă confirmare de la ea.

De fapt ea se plictisește de un singur bărbat până nu întâlnește pe unul care să îi ofere cât mai multă diversitate intelectuală, erotică, stabilitate și umor nu se va opri din căutat.

De cele mai multe ori Femeia Gemeni se excită mental, trebuie să îi provoci imaginația, să o faci să își imagineze, fii sigur că va da curs provocării tale. De cele mai multe ori actele intime ale acesteia sunt spontane: pe bancheta din spate a maşinii sau chiar pe balcon etc. Dar este foarte important ca iubitul să nu se grăbească pentru a nu se simți folosită.

Își dorește să ajungă repede în pat de la un eveniment, nu vrea să piardă timpul. La fel ca bărbatul Gemeni, motivul principal nu este nevoia de amor, ci curiozitatea. Dacă nu i-a plăcut modul în care ai tratat-o, să te aștepți să nu te mai caute sau să îți răspundă la apeluri.

Bărbatul Gemeni - comportament afectiv

Bărbatul Gemeni nu are performanțe erotice, mai mult se excită când vede, așa că nu te mira dacă o să îți propună să te stimulezi singură. Se excită vizual, de aceea mereu va dori să încerce să facă amor lângă o oglindă, o fereastră, o ușă, pentru a se vedea în timpul actului intim. El joacă un rol dublu – cel care face dragoste şi cel care se priveşte. Însă poate să aducă orice femeie într-o stare de excitaţie extraordinară prin această modalitate de a trăi iubirea, merge pe premiza suntem ceea ce gândim, drept pentru care te va duce și pe tine pe aceste tărâmuri ale imaginației.

Ideea îl atrage mai mult decât actul erotic propriu-zis, de fapt, de cum ai început să discuți cu el, a și inițiat în gândire o fantezie. Până a se ajunge la actul erotic, el deja te-a simțit, pipăit, atins, știe tot ceea ce gândești.

Preferă lumina aprinsă pentru a-ți vedea formele, alteori poate veni și cu ideea de a filma actul intim. Dacă te vei opune, se va retrage în gândirea sa, ar putea să monteze camere de filmat în casă fără ca tu să știi, doar pentru a le privi după, pentru a se stimula singur.

În continuare Zodiac Gemeni, pe domenii de viață:

loading...
PE ACELAȘI SUBIECT

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

MAGAZIN ONLINE
DE FOLOS
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.