Horoscop sexual Capricorn. Femeia Capricorn în pat, bărbatul Capricorn în pat

Femeia Capricorn are o rezistență sexuală deosebită, ea poate face amor ore întregi. Bărbatul Capricorn in pat este asemenea unul vulcan care stă să erupă

Femeia Capricorn în pat

Femeia Capricorn are o rezistență sexuală deosebită, ea poate face amor ore întregi și îi place să vadă cum partenerul ei se bucură de munca pe care o depune.

Este o femeie căreia îi place să conducă în pat, de aceea să știi că are dorințe de a te lega la ochi, mâini, de pat și tot ea este cea care preferă să fie pedepsită. Îi place să o bați la fund, să îi lași semne, să o exciți cu gheață. Savurează totul fără grabă, conducându-şi iubitul în adâncurile ei. Adoră actul intim anal, o stimulează și o face să își dorească mai mult și tot mai des.

Să nu te sperii dacă o să îți propună să cumpărați vibrator, deoarece vrea să fie stimulată în același timp și anal și vaginal. Iar dacă nu te îndoiești de fidelitatea ei, poți să mai aduci încă un bărbat să te ajute, te va iubi mai mult, va înțelege că știi să împarți.

Se aprinde repede, chiar în urma unui conflict, vrea să o săruți când este nervoasă, chiar dacă se va opune, asta o va excita la maximum. Câteodată poţi s-o stârneşti doar cu un gest, cu o mângâiere, alteori cu o palmă.

Bărbatul Capricorn în pat

Bărbatul Capricorn este asemenea unul vulcan care stă să erupă în timpul actului intim, numai că momentul final este amânat și iar amânat, poate chiar nici nu va ajunge să ejaculeze. Îi place să își controleze această energie sexuală, de aceea, cea care va ajunge în pat cu el se va îndrăgosti iremediabil, numai că, în timp, acest bărbat se va dedica muncii și va amâna partea erotică.

Îi place să te trezească noaptea din somn făcându-ți cunilingus, îl excită această situație, de aceea ar fi bine să te arăți deranjată pentru a-i spori interesul. Se recompensează pentru tot ceea ce îți face, este cel mai generos om din zodiac. Are însă și o parte de zgârcenie, dar după partidele de amor îți va arăta de fapt adevăratul său suflet.

Adoră să facă dragoste mult timp şi are o capacitate neobişnuită de a face amor des, îi place, de asemenea, să îți sărute degetele de la picioare.

În continuare Zodiac Capricorn, pe domenii de viață:

loading...
PE ACELAȘI SUBIECT

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

MAGAZIN ONLINE
DE FOLOS
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.