Horoscop sexual Capricorn. Femeia Capricorn în pat, bărbatul Capricorn în pat

Femeia Capricorn are o rezistență sexuală deosebită, ea poate face amor ore întregi. Bărbatul Capricorn in pat este asemenea unul vulcan care stă să erupă

Femeia Capricorn în pat

Femeia Capricorn are o rezistență sexuală deosebită, ea poate face amor ore întregi și îi place să vadă cum partenerul ei se bucură de munca pe care o depune.

#adReceptiv#

Este o femeie căreia îi place să conducă în pat, de aceea să știi că are dorințe de a te lega la ochi, mâini, de pat și tot ea este cea care preferă să fie pedepsită. Îi place să o bați la fund, să îi lași semne, să o exciți cu gheață. Savurează totul fără grabă, conducându-şi iubitul în adâncurile ei. Adoră actul intim anal, o stimulează și o face să își dorească mai mult și tot mai des.

Să nu te sperii dacă o să îți propună să cumpărați vibrator, deoarece vrea să fie stimulată în același timp și anal și vaginal. Iar dacă nu te îndoiești de fidelitatea ei, poți să mai aduci încă un bărbat să te ajute, te va iubi mai mult, va înțelege că știi să împarți.

#ad320x250#

Se aprinde repede, chiar în urma unui conflict, vrea să o săruți când este nervoasă, chiar dacă se va opune, asta o va excita la maximum. Câteodată poţi s-o stârneşti doar cu un gest, cu o mângâiere, alteori cu o palmă.

Bărbatul Capricorn în pat

Bărbatul Capricorn este asemenea unul vulcan care stă să erupă în timpul actului intim, numai că momentul final este amânat și iar amânat, poate chiar nici nu va ajunge să ejaculeze. Îi place să își controleze această energie sexuală, de aceea, cea care va ajunge în pat cu el se va îndrăgosti iremediabil, numai că, în timp, acest bărbat se va dedica muncii și va amâna partea erotică.

#adFeedTitluDeasupra#

Îi place să te trezească noaptea din somn făcându-ți cunilingus, îl excită această situație, de aceea ar fi bine să te arăți deranjată pentru a-i spori interesul. Se recompensează pentru tot ceea ce îți face, este cel mai generos om din zodiac. Are însă și o parte de zgârcenie, dar după partidele de amor îți va arăta de fapt adevăratul său suflet.

Adoră să facă dragoste mult timp şi are o capacitate neobişnuită de a face amor des, îi place, de asemenea, să îți sărute degetele de la picioare.

În continuare Zodiac Capricorn, pe domenii de viață:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop zilnic Capricorn
Horoscop CAPRICORN: horoscop zilnic Capricorn realizat de astrologi profesioniști cu noutățile
Horoscop Capricorn 2019. Previziuni complete în horoscop Capricorn 2019
Horoscop Capricorn 2019, evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Capricorn

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.