Horoscop Amoros Berbec. Cum seduci o femeie Berbec și ce vrea bărbatul Berbec în pat

Cum face dragoste un nativ Berbec. Cum seduci o femeie Berbec și cum se comportă barbatul Berbec la pat. Plăceri, viața amoroasă secretă a zodiei Berbec

Cum face dragoste femeia Berbec

Femeia Berbec are nevoie să îi arăți că o iubești, iar această demonstrație de afecțiune nu o deranjează dacă se va manifesta aproape oriunde.

Cele mai interesante partide de amor vor fi în locurile agitate, unde va sta în suspans dacă o va vedea cineva.

Femeia Berbec în pat

Este o femeie care poate să te facă să te îndrăgostești de ea la prima vedere, numai dacă și ea te place - te avertizează astrologul ZODIACOOL.

Odată ce ai intrat în jocul seducției să fii sigur că toată viața ta se va schimba, alături de ea poți trăi totul la intensitate maximă.

Loading...

Nu prea își pierde timpul cu un preludiu lung, deci treci la fapte, asta îi va stârni admirația față de tine, va considera că ești un bărbat hotărât. Femeia Berbec nu este pudică, îi place să vorbească despre intimități, de fapt îi place să te audă cum vorbești despre ceea ce ați făcut sau ce ți-ai dori să faceți. Fanteziile ei uneori duc spre brutalitate, îi place să schimbi frecvent pozițiile, în caz contrar se va plictisi.

Dacă îți dorești o femeie adevărată, să știi că Femeia Berbec este ce îți trebuie, dar ar fi bine să ții pasul cu ea. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă mers la sală pentru a avea o condiție fizică bună, pentru a rezista în lupta din dormitor.

Bărbatul Berbec în pat

Marte, guvernatorul războiului, pune stăpânire pe Bărbatul Berbec în timpul actului intim. În funcție de strategia pe care o va aborda, încă de la început acest bărbat planifică ceea ce va face, are și momente de imprevizibilitate și de impulsivitate.

Adoră să i se spună ceea ce îți place pentru a insista mai mult în a-ți aduce fericire.

Horoscop amoros: La începutul relației, când este vorba mai mult de amor, acest bărbat se gândește mai mult la el, nu se va asigura dacă și partenera sa a ajuns la plăceri, dar astrologul ZODACOOL te sfătuiește că dacă îi vei spune că ești nemulțumită, va simți de datoria lui să încerce să remedieze situația. De fapt, în acele momente prinde încredere în tine, vede că ești o femeie care știi ce vrei.

Acest bărbat ar fi indicat să înveţe să ofere atenție, iubire, complimente, flori, iar pentru a învăța acestea ar fi bine să i le comunici, el nu citește gânduri, plus că este un războinic din fire.

Ce vrea bărbatul Berbec în pat?

Bărbatul Berbec va fi dezamăgit dacă îi vei respinge fanteziile, în această situație va începe să caute pe alta care să i le împlinească, iar dacă îi promiţi ceva, ține-te de cuvânt. Berbecului nu îi plac glumele în ceea ce privește intimitatea, dacă a fost provocat, ar fi bine să duci până la capăt tot procesul.

Horoscop amoros: Berbecul are energia necesară pentru a te ține trează toată noaptea, nu își face griji că a doua zi are de muncă, iar dacă tu vei încerca să îl respingi, va interpreta gestul ca fiind nemulțumită de modul în care te-a tratat.

Dacă s-a îndrăgostit la prima vedere, să fii sigură că te va surprinde cu un sărut fără ca tu să fii pe fază, îi place să fie spontan, să facă primul pas.

Berbecii în pat: bărbatul Berbec are o slăbiciune pentru femeile cu sânii mari, de cele mai multe ori își alege o soție cu astfel de dotări, dar pentru a ține alături de tine acest bărbat chipeș, ar fi bine ca mereu să aduci ceva nou în pat: fie o lenjerie nouă, fie să jucați niște roluri, fie să faceți amor în natură.

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL®. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare Zodiac Berbec, pe domenii de viață:

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Fiind semne cardinale, puteți avea o relație armonioasă, dar totodată și foarte explozivă,
Zodia Berbec: bani, evoluție în carieră și ce meserie se potrivește pentru Berbec
Horoscop Berbec dragoste 2019: prima parte a anului 2019, din punct de vedere sentimental, aduce

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.