SEX DUPĂ HOROSCOP BERBEC

Femeia Berbec are nevoie să îi arăți că o iubești, Bărbatul Berbec va fi dezamăgit dacă îi vei respinge fanteziile sexuale

Femeie Berbec - comportament afectiv

Femeia Berbec are nevoie să îi arăți că o iubești, iar această demonstrație de afecțiune nu o deranjează dacă se va manifesta aproape oriunde.

Cele mai interesante partide de sex vor fi în locurile agitate, unde va sta în suspans dacă o va vedea cineva.

Este o femeie care poate să te facă să te îndrăgostești de ea la prima vedere, numai dacă și ea te place. Odată ce ai intrat în jocul seducției să fii sigur că toată viața ta se va schimba, alături de ea poți trăi totul la intensitate maximă. Nu prea își pierde timpul cu un preludiu lung, deci treci la fapte, asta îi va stârni admirația față de tine, va considera că ești un bărbat hotărât.

Femeia Berbec nu este pudică, îi place să vorbească despre sex, de fapt îi place să te audă cum vorbești despre ceea ce ați făcut sau ce ți-ai dori să faceți. Fanteziile ei uneori duc spre brutalitate, îi place să schimbi frecvent pozițiile, în caz contrar se va plictisi.

Dacă îți dorești o femeie adevărată, să știi că Femeia Berbec este ce îți trebuie, dar ar fi bine să ții pasul cu ea. Recomandăm mers la sală pentru a avea o condiție fizică bună, pentru a rezista în lupta din dormitor.

Bărbat Berbec

Marte, guvernatorul războiului, pune stăpânire pe Bărbatul Berbec în timpul actului sexual. În funcție de strategia pe care o va aborda, încă de la început acest bărbat planifică ceea ce va face, are și momente de imprevizibilitate și de impulsivitate.

Adoră să i se spună ceea ce îți place pentru a insista mai mult în a-ți aduce fericire. La începutul relației, când este vorba mai mult de sex, acest bărbat se gândește mai mult la el, nu se va asigura dacă și partenera sa a ajuns la orgasm, dar dacă îi vei spune că ești nemulțumită, va simți de datoria lui să încerce să remedieze situația. De fapt, în acele momente prinde încredere în tine, vede că ești o femeie care știi ce vrei.

Acest bărbat ar fi indicat să înveţe să ofere atenție, iubire, complimente, flori, iar pentru a învăța acestea ar fi bine să i le comunici, el nu citește gânduri, plus că este un războinic din fire.

Bărbatul Berbec va fi dezamăgit dacă îi vei respinge fanteziile sexuale, în această situație va începe să caute pe alta care să i le împlinească, iar dacă îi promiţi ceva, ține-te de cuvânt. Berbecului nu îi plac glumele în ceea ce privește sexul, dacă a fost provocat, ar fi bine să duci până la capăt tot procesul.

Berbecul are energia necesară pentru a te ține trează toată noaptea, nu își face griji că a doua zi are de muncă, iar dacă tu vei încerca să îl respingi, va interpreta gestul ca fiind nemulțumită de modul în care te-a tratat. Dacă s-a îndrăgostit la prima vedere, să fii sigură că te va surprinde cu un sărut fără ca tu să fii pe fază, îi place să fie spontan, să facă primul pas.

Are o slăbiciune pentru femeile cu sânii mari, de cele mai multe ori își alege o soție cu astfel de dotări, dar pentru a ține alături de tine acest bărbat chipeș, ar fi bine ca mereu să aduci ceva nou în pat: fie o lenjerie nouă, fie să jucați niște roluri, fie să faceți sex în natură etc.

loading...
PE ACELAȘI SUBIECT

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

MAGAZIN ONLINE
DE FOLOS
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.