Horoscop seducție Balanta. Ce trebuie să știi dacă ajungi în pat cu o Balanta

Cum seduci o persoană din zodia Balanta? Afli secrete ale femeii și dorințe ascunse ale bărbatului, cele mai bune trucuri dacă ai ajuns în pat cu cineva din zodia Balanta.

Femeia Balanță în pat

Femeii Balanţă îi plac bărbații chipeși, care au grijă de ei din toate punctele de vedere. Își dorește să aibă de unde alege, de aceea flirtează cu mai mulți, dar amor va face doar cu cel care îi va cuceri inima.

Ea consideră seducţia o artă în care fiecare partener se simte pe ringul de dans.

Nu este încântată de un bărbat brutal, care să o domine fizic. Nu fi niciodată sălbatic cu ea, deoarece se va îndepărta de tine, te va pedepsi poate săptămâni pentru că ai îndrăznit să treci peste un NU al ei.

Dacă vrei să o provoci, încearcă să faceți dușuri împreună, să o ajuți să se dezbrace, aceste fine atingeri o vor face să își dorească ca degetele tale să se plimbe deasupra pieptului ei.

Îi place să i se facă masaj, plecând de la relaxare spre a-i strânge formele cu putere, sânii au cel mai mare efect în a-i stârni dorința. Dacă o vei strânge de la încet spre tare, vei observa cum se va dezlănțui.

Este guvernată de Venus – ea are control excelent asupra muşchilor vaginali, vei simți cum vrea să te strângă în ea în timpul actului intim.

Recomandăm să nu îi vorbești vulgar, va considera că o tratezi asemenea unei femei ușoare, iar acest fapt nu îi va oferi respect.

Bărbatul Balanță în pat

Bărbatul Balanță este un romantic înnăscut, de cele mai multe ori își găsește aleasa în cercul apropiat de prieteni.

Nu o abordează direct, așteaptă poate luni de zile până ce acționează, dar merge întotdeauna la sigur.

În tot timpul acesta el va încerca din răsputeri să îi dea impresia că pentru persoana sa ea este ceea ce își dorește, va face gesturi care să îi dea de înțeles că o vrea, când de fapt se joacă cu mintea femeilor, deoarece știe ce își doresc.

În plus, bărbatul Balanță este stârnit în acest proces de curtare, chiar îi place să o tachineze, iar dacă acea doamnă este într-o relație, va face tot posibilul să îi arate că ceea ce îi lipsește ei este prezența sa.

Acest bărbat nu se poate stăpâni să nu apeleze mereu la această tactică, chiar dacă are acasă pe cineva, simte că doar în acest mod poate să își arate că poate, că este dorit.

În momentul în care se ajunge la partea intimă, Bărbatul Balanță abordează o atitudine clasică. Are o sensibilitate și anume, dresurile. Îi place mult să simtă dantelă sau ciorapii, de multe ori când este provocat la maxim, îi place să rupă ciorapii, în acest mod își arată masculinitatea.

Nu este un bărbat dornic să dețină recorduri amoroase, la el tot ce contează este armonia conjugală.

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL®. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.  

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Te gândești exagerat de mult chiar înainte ca ceva să se întâmple. Nu îți place să te
Horoscop 2020 dragoste: În jur de 11 ianuarie 2020 este posibil ca sentimentele să prindă contur
Soarele se află în semnul zodiacal BALANȚĂ de la 23 septembrie – 22 octombrie. Este locul de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.