Horoscop sexual Balanță. Femeia Balanță în pat și totul despre bărbatul Balanță

Femeii Balanţă îi plac bărbații chipeși, care au grijă de ei din toate punctele de vedere. Bărbatul Balanță este un romantic înnăscut

Femeia Balanță în pat

Femeii Balanţă îi plac bărbații chipeși, care au grijă de ei din toate punctele de vedere. Își dorește să aibă de unde alege, de aceea flirtează cu mai mulți, dar amor va face doar cu cel care îi va cuceri inima. Ea consideră seducţia o artă în care fiecare partener se simte pe ringul de dans.

Nu este încântată de un bărbat brutal, care să o domine fizic. Nu fi niciodată sălbatic cu ea, deoarece se va îndepărta de tine, te va pedepsi poate săptămâni pentru că ai îndrăznit să treci peste un NU al ei.

Dacă vrei să o inciţi, încearcă să faceți dușuri împreună, să o ajuți să se dezbrace, aceste fine atingeri o vor face să își dorească ca degetele tale să se plimbe deasupra sânilor ei. Îi place să i se facă masaj, plecând de la relaxare spre dur, să îi strângi formele cu putere, sânii au cel mai mare efect în a-i stârni dorința. Dacă o vei strânge din ce în ce mai tare, vei observa cum se va dezlănțui.

Este guvernată de Venus – ea are control excelent asupra muşchilor vaginali, vei simți cum vrea să te strângă în ea în timpul penetrării. Recomandăm să nu îi vorbești vulgar, va considera că o tratezi asemenea unei femei ușoare, iar acest fapt nu îi va oferi respect.

Totul despre bărbatul Balanță

Bărbatul Balanță este un romantic înnăscut, de cele mai multe ori își găsește aleasa în cercul apropiat de prieteni. Nu o abordează direct, așteaptă poate luni de zile până ce acționează, dar merge întotdeauna la sigur.

În tot timpul acesta el va încerca din răsputeri să îi dea impresia că pentru persoana sa ea este ceea ce își dorește, va face gesturi care să îi dea de înțeles că o vrea, când de fapt se joacă cu mintea femeilor, deoarece știe ce își doresc. În plus, bărbatul Balanță este stârnit în acest proces de curtare, chiar îi place să o tachineze, iar dacă acea doamnă este într-o relație, va face tot posibilul să îi arate că ceea ce îi lipsește ei este prezența sa. Acest bărbat nu se poate stăpâni să nu apeleze mereu la această tactică, chiar dacă are acasă pe cineva, simte că doar în acest mod poate să își arate că poate, că este dorit.

În momentul în care se ajunge la partea intimă, Bărbatul Balanță abordează o atitudine clasică. Are o sensibilitate și anume, dresurile. Îi place mult să simtă dantelă sau ciorapii, de multe ori când este provocat la maxim, îi place să rupă ciorapii, în acest mod își arată masculinitatea.

Nu este un bărbat dornic să dețină recorduri amoroase, la el tot ce contează este armonia conjugală.

loading...
PE ACELAȘI SUBIECT

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

MAGAZIN ONLINE
DE FOLOS
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.