Sex după horoscop Taur

Femeie Taur - comportament afectiv

Femeia Taur își dorește să fie cucerită prin gesturi, trebuie să te străduiești până să ajungi în patul ei, chiar nu își dorește să se implice într-o relație pasageră, de o noapte.

Indicat ar fi să începeți seara la o cină în oraș, preferabil la un local select, dacă te duci la întâlnire și cu un buchet mare de flori este un plus pentru tine. 

Cu aceste gesturi îi vei gâdila orgoliul, vei vedea cum chipul ei se va lumina. În timpul cinei fii tandru cu ea, încearcă să îi atingi mâinile, invit-o la dans, după acest ritual fii sigur că te va invita acasă și te va recompensa pentru tot efortul tău.

Femeia Taur uneori vorbește vulgar, dar doar pentru a-l excita pe celălalt, alteori râde pe seama unor fantezii pe care pare că le-a auzit de la cineva, dar care de fapt sunt ale ei, însă nu va recunoaște că și le dorește. Tu trebuie să vii cu propunerea de a încerca.

Pentru a amplifica erotismul, îi place să se opună, dar de dragul tău va zice că va ceda, de fapt este o strategie a ei, pentru a se juca cu mintea ta. Sexul pentru Femeia Taur este un joc, îi place să includă în timpul actului erotic ciocolată, frișcă, alimente, vin, filme porno, lenjerie sexy, alteori poate umbla prin casă fără lengerie intimă etc.

La începutul relației nu va arăta cât de mare este impulsul său erotic ca să nu-și sperie partenerul, ea își dorește prima dată să aibă parte de securitate, după care se ocupă ea și de latura intimă.

Bărbat Taur - comportament afectiv

Bărbatul Taur trăiește poate cel mai intens actul sexual din tot Horoscopul, de fapt acesta este un mijloc de a scăpa de problemele de la muncă, de certurile cu partenera, de grijile legate de bani.

Evident nu se poate vorbi cu un Taur despre sex dacă acesta nu a mâncat mai întâi. Bărbații Taur merg pe varianta clasică, preferă ca ei să stea deasupra pentru a deține controlul. Indicat ar fi să nu grăbești un Taur pentru a termina cât mai repede, se va simți ofensat, chiar te poate refuza sistematic o perioadă, sexul pentru ei este o armă de șantaj.

Acest bărbat poate fi un amant ideal, deoarece este sensibil şi înţelege dorinţele oricărei femei, plus că ține mult și la confidențialitate, nu se va lăuda la nimeni cu performanțele sale sexuale.

Bărbatul Taur de obicei are o vastă experiență sexuală, a învățat destul de multe despre actul sexual, va insista mult pe preludiu pentru a te face să te îndrăgostești iremediabil de el. De cele mai multe ori așteaptă ca partenera să fie satisfăcută.

Pe același subiect

DE INTERES

Femeia, bărbatul și copilul din zodia Taur. Dragoste, bani și sănătate.

DOAR PE ZODIACOOL

Horoscop pentru dragoste și relații, sănătate, carieră și bani. Horoscopul conține previziuni pentru cele 12 zodii.

Horoscop 2018

CE E NOU
DE INTERES

Horoscop zilnic realizat de astrologi experți conține previziuni astrologice pentru 3 zile. Selectează ideograma zodiei și află horoscopul de azi, mâine, gratuit pentru fiecare zodie.

HOROSCOP AZI 19 ianuarie 2018
MAGAZIN ONLINE

Astrograma personala

ASTROGRAMA
PERSONALĂ

Interpretare personalizată pentru dragoste, carieră, sănătate

Compatibilitate de cuplu

ASTROGRAMA
DE CUPLU

Astrograma natală detaliată pentru dragoste și căsătorie.

Consultanta Feng Shui Dragoste

FENG SHUI
DRAGOSTE

Consultanță Feng Shui ca să ai parte de dragoste și înțelegere.

Horoscop - pe zi și pe ore!

Ești curios să afli ce îți rezervă astrele în orele imediat următoare?

Horoscop Personalizat Data Naștere. Află predispozițiile personale din intervalul orar curent, prin selectare dată naștere pe pagina cu horoscop gratuit personalizat.

Cel mai util horoscop pe zi și pe ore îl găsești pe ZODIACOOL!

DE FOLOS
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Visa Mastercard

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.