Sex după horoscop Scorpion

Femeie Scopion - comportament afectiv

Femeia Scorpion este pasională, are un magnetism care frizează hipnoza, această femeie are nevoie de un iubit ardent pentru a se simţi împlinită.

Instinctul îi dictează comportamentul, dar nimic n-ar putea s-o convingă că ”a face dragoste e un simplu sistem de exerciţii aerobice”. Deşi este atât de carnală, intensitatea senzaţiilor ei o duce deseori dincolo de limitele fizice şi poate intra spontan în starea de transă erotică. Este o încântare pentru orice bărbat viril.

Femeia Scorpion poate să îți adreseze la ureche, în timpul preludiului, cuvinte provocatoare. Când este excitată, îi place să îți arate asta, numai că se poate supăra dacă o să îi vorbești de timp, deoarece pentru ea timpul se oprește în loc în momentul intim. Se bucură de orice detaliu: respirație, transpirație, tremur, senzație de rece și fierbinte în același timp etc. Adoră să încerce lucruri noi, aici putem include și jucării, cât și partenerii noi. Prin urmare, nu este o persoană prea fidelă.

Scorpionul, fiind guvernat de Pluto, se va manifesta afectiv mult mai profund, va planifica strategii, le va implementa și, în final, se va bucura de reușită. Dacă ești în relație cu o Femeie Scorpion, ar fi cazul să știi că îi plac provocările, mai ales cele referitoare la sexul în public, fără niciun fel de inhibiţii.

Bărbat Scorpion - comportament afectiv

Bărbatul Scorpion se va simți toată viața dominat de tandemul celor două planete care îl guvernează, Pluto și Marte. Acestea îi oferă o cantitate enormă de energie și depinde numai de el cât va gestiona pentru partea sexuală. 90% din timpul unei zile Bărbatul Scorpion se gândește la sex, totul se rezumă la el la acest instinct.

Dacă nu ești dornică de a deține performanțe sexuale, să știi că nu vei rezista în relație cu acest vulcan care stă mereu să erupă. Totuși, reușește să își controleze energia erotică, știe mereu cum să te provoace, astfel încât tu să îl dorești, să umbli după el. Când face dragoste, acest nativ dorește să simtă durere și plăcere în același timp.

Ştie că practicile orientale în amor sunt adevărate, de aceea mereu amână momentul final, iar în timp ajunge să aibă acte sexuale fără să ejaculeze. Această practică îi oferă o mai bună vitalitate în viața de zi cu zi.

Are tendinţa să domine în relaţie după ce ați devenit intimi, chiar dacă poate tu ești a treia amantă, el vrea să controleze totul prin manipulare și gelozie. Merge pe principiul ”niciodată nu vei mai întâlni unul așa ca mine”.

De fapt, știe ce zice, este poate singura persoană din horoscop care te poate face să te simți femeie din primele 10-20 de minute de când te-ai întâlnit cu el, dar la fel de bine te poate face să te simți și cea mai mare ghinionistă pentru că l-ai întâlnit.

Îi place să joace roluri de-a profesoara severă şi liceanul pedepsit delicios, de-a doctorul și pacienta, de-a polițistul, de-a preotul etc. Este sensibil la mătase, aceasta îi stârnește imaginația și dorința sexuală.

Pe același subiect

DE INTERES

Femeia, bărbatul și copilul din zodia Scorpion. Dragoste, bani și sănătate.

Horoscop pentru dragoste și relații, sănătate, carieră și bani. Horoscopul conține previziuni pentru cele 12 zodii.

Horoscop 2018

CE E NOU
DOAR PE ZODIACOOL
DE INTERES

Horoscop zilnic realizat de astrologi experți conține previziuni astrologice pentru 3 zile. Selectează ideograma zodiei și află horoscopul de azi, mâine, gratuit pentru fiecare zodie.

HOROSCOP AZI 20 ianuarie 2018
MAGAZIN ONLINE

Astrograma personala

ASTROGRAMA
PERSONALĂ

Interpretare personalizată pentru dragoste, carieră, sănătate

Compatibilitate de cuplu

ASTROGRAMA
DE CUPLU

Astrograma natală detaliată pentru dragoste și căsătorie.

Consultanta Feng Shui Dragoste

FENG SHUI
DRAGOSTE

Consultanță Feng Shui ca să ai parte de dragoste și înțelegere.

Horoscop - pe zi și pe ore!

Ești curios să afli ce îți rezervă astrele în orele imediat următoare?

Horoscop Personalizat Data Naștere. Află predispozițiile personale din intervalul orar curent, prin selectare dată naștere pe pagina cu horoscop gratuit personalizat.

Cel mai util horoscop pe zi și pe ore îl găsești pe ZODIACOOL!

DE FOLOS
DE INTERES

Abonează-te la newsletter!

DE INTERES

Top vizualizate

DE INTERES

Horoscop Sănătate 2018

Articole Recente

Top Rating

Rețele Sociale

Mod de plată

Visa Mastercard

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.