SEX DUPĂ HOROSCOP SĂGETĂTOR

Femeia Săgetător - comportament afectiv

Femeia Săgetător este poate cea mai controversată din Zodiac în ceea ce privește modul de a face sex.

Îi plac provocările, de aceea să nu te mire dacă îți va propune să faceți dragoste în natură, pe balcon, în mașină. De fapt, îi place adrenalina, tot ceea ce este tentant o excită. 

Este adepta călătoriilor cu cortul, în pădure sau pe plajă, de aceea ar fi cazul, dacă o dorești să o păstrezi alături de tine, să te conformezi. Este genul de femeie care caută să iasă în evidență în public prin etalarea formelor, o poți vedea că iese din casă în pijamale ca să ducă gunoilul sau poate doar în halat. Aceste detalii o excită, o fac să te dorească mai mult.

Pune preț pe preludiu, dar după toată partea cu introducerea devine foarte senzuală, fără prejudecăți. De cele mai multe ori dă semne că își dorește să facă sex, de aceea va începe cu sex oral, nu o deranjează dacă nu îi faci și tu la fel, dar vrea să fie stimulată cu degetele, să îi strângi sânii, să o faci să geamă de plăcere. După ce şi-a excitat iubitul până de orgasm, începe să îl mângâie și îl lasă pe el să preia controlul. În timpul actului sexual își încordează muşchii vaginali.

Este o femeie fidelă dacă îi satisfaci aceste fantezii, iar dacă nu vă permiteți să mergeți mereu în călătorii, măcar o partidă de sex în scară în timpul nopții o va satisface.

Bărbat Săgetător - comportament afectiv

Bărbatul Săgetător se excită vizual, își face scenarii, îi place să simtă haine pe femeie în timp ce face sex, de aceea cea mai întâlnită fantezie a sa este să rupă hainele de pe femeie, în special pantalonii, sau să îi taie pentru a scoade doar fundul în evidență. Se simte în largul său în situații neconvenţionale, în vizite la prieteni, rude sau la o petrecere, de cele mai multe ori are relații pasagere.

În momente de singurătate, cu aceste amintiri își hrănește imaginația constant, în momentele în care se masturbează. În plac femeile independente, puternice, care știu ce vor de la viață.
Bărbatul Săgetător nu este adeptul jucăriilor în dormitor, el știe ce poate oferi, de aceea își va satisface partenera din primele minute, poate chiar din timpul preludiului. Preferă femeile cu forme apetisante, are o slăbiciune pentru sânii mari .

Atitudinea sa liberă duce adesea la certuri cu partenera, aceasta mereu va fi geloasă, întrucât știe că îi place să profite de orice oportunitate.

Pe același subiect

DE INTERES

Femeia, bărbatul și copilul din zodia Săgetător. Dragoste, bani și sănătate.

Horoscop pentru dragoste și relații, sănătate, carieră și bani. Horoscopul conține previziuni pentru cele 12 zodii.

Horoscop 2018

CE E NOU
DOAR PE ZODIACOOL
DE INTERES

Horoscop zilnic realizat de astrologi experți conține previziuni astrologice pentru 3 zile. Selectează ideograma zodiei și află horoscopul de azi, mâine, gratuit pentru fiecare zodie.

HOROSCOP AZI 20 ianuarie 2018

Horoscop - pe zi și pe ore!

Ești curios să afli ce îți rezervă astrele în orele imediat următoare?

Horoscop Personalizat Data Naștere. Află predispozițiile personale din intervalul orar curent, prin selectare dată naștere pe pagina cu horoscop gratuit personalizat.

Cel mai util horoscop pe zi și pe ore îl găsești pe ZODIACOOL!

DE INTERES

Abonează-te la newsletter!

 
CE E NOU

Articole Recente

Top Rating

Horoscop Dragoste 2018

DE INTERES

Horoscop Bani

Rețele Sociale

Mod de plată

Visa Mastercard

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.