Sex după horoscop Rac

Femeia Rac - comportament afectiv

Femeia Rac este o romantică, îi place să fie tratată cu gingășie, să îi spui șoapte la ureche, uneori îi place să îi vorbești și vulgar, dar tot pe un ton excitant. Acest gest o va face să se dezlănțuie asupra ta.

De cele mai multe ori alege persoană care să o iubească, să o respecte, să o facă mamă. Are momente în care este geloasă, dar știe că nu este expertă în arta amorului și îngăduiește partenerului să meargă și la altele.

Ea este adepta clasicului, nu consideră faptul că sexul stă la baza tuturor deciziilor, de cele mai multe ori vrea să fie mințită că ea este în centrul atenției, când de fapt soțul mai merge pe la 2-3 femeie. În schimb, ea nu va lua decizia de a divorța, deoarece știe să aștepte.

Femeia Rac are și ea o fantezie, aceea de a face dragoste pe un pat plin cu petale de trandafir. Se va implica total pentru a-și satisface soțul, dar nu are instinctiv momente de imaginație, trebuie să i se spună ce să facă. Îi este rușine să se dezbrace în public, în fața bărbatului, să facă sex oral, ea merge pe principiul că totul i se cuvine.

Bărbat Rac - comportament afectiv

Bărbatul Rac este poate cel mai atent și mai romantic bărbat din Horoscop, el știe mereu ce să zică și cum să îți trasmită gândurile, te ascultă și îți oferă cele mai înțelepte povețe, dar se simte marginalizat și ofensat în momentul în care începi să profiți de bunătatea sa.

În momentul în care întâlnești acest bărbat îți dai seama că sunt și bărbați care știu să facă o femeie să se simtă bine. Are o viziune aparte asupra realității, de cele mai multe ori gândește pozitiv. Totuși, ține mult la libertatea sa, și-ar dori să nu începi cu crize de gelozie chiar dacă el mai face glume care să te deranjeze.

Acest bărbat pune mare preț pe preludiu, știe că o femeie are nevoie de o perioadă mai mare de timp pentru a ajunge la excitație și că, după acest ritual intim, uniunea erotică va fi intensă pentru amândoi. De cele mai multe ori bărbatul Rac insistă să faceți dragoste acasă, nu îi place spontaneitatea, nu îi plac femeile vulgare, chiar își dorește să nu audă vorbe despre trecutul amoros al femeii, cu toate că inițial, la primele întâlniri, încearcă să o descoase, pentru ca, în eventualitatea în care aceasta este căutată de un fost iubit, să știe cum să reacționeze.

Fiind guvernat de Lună, acest bărbat va avea un impuls erotic accentuat în nopțile cu lună plină, îi place ca actul sexual să se desfășoare într-o lumină difuză, să vadă totuși formele partenerei. Când bărbatul Rac începe să se îndrăgostească de o femeie va începe să facă cadouri, în schimbul acestora va cere nopți întregi de afecțiune.

Îi place să dobândească recorduri sexuale, de aceea ar fi bine să nu îl refuzi, deoarece se va răzbuna. Va încerca să îți dea de înțeles că mai vorbește cu cineva, va lăsa să observi că îl plac colegele de la muncă, prietenele tale, când, de fapt, el va flirta cu ele pentru a se răzbuna. Este totuși un bărbat fidel, care își dorește o relație pentru toată viața. Dacă îi vei vorbi de copii îl vei sensibiliza, este un părinte înnăscut.

Pe același subiect

DE INTERES

Femeia, bărbatul și copilul din zodia Rac. Dragoste, bani și sănătate.

Horoscop pentru dragoste și relații, sănătate, carieră și bani. Horoscopul conține previziuni pentru cele 12 zodii.

Horoscop 2018

CE E NOU
DOAR PE ZODIACOOL
DE INTERES

Horoscop zilnic realizat de astrologi experți conține previziuni astrologice pentru 3 zile. Selectează ideograma zodiei și află horoscopul de azi, mâine, gratuit pentru fiecare zodie.

HOROSCOP AZI 19 ianuarie 2018
MAGAZIN ONLINE

Astrograma personala

ASTROGRAMA
PERSONALĂ

Interpretare personalizată pentru dragoste, carieră, sănătate

Compatibilitate de cuplu

ASTROGRAMA
DE CUPLU

Astrograma natală detaliată pentru dragoste și căsătorie.

Consultanta Feng Shui Dragoste

FENG SHUI
DRAGOSTE

Consultanță Feng Shui ca să ai parte de dragoste și înțelegere.

Horoscop - pe zi și pe ore!

Ești curios să afli ce îți rezervă astrele în orele imediat următoare?

Horoscop Personalizat Data Naștere. Află predispozițiile personale din intervalul orar curent, prin selectare dată naștere pe pagina cu horoscop gratuit personalizat.

Cel mai util horoscop pe zi și pe ore îl găsești pe ZODIACOOL!

DE FOLOS
DE INTERES

Abonează-te la newsletter!

 
DE INTERES

Top vizualizate

DE INTERES

Horoscop Sănătate 2018

Articole Recente

Top Rating

Rețele Sociale

Mod de plată

Visa Mastercard

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.