SEX DUPĂ HOROSCOP PEȘTI

Femeie Pești - comportament afectiv

Femeia Pești are un instinct sexual amplificat în momentul în care consumă un vin roșu.

În stare de euforie îți va arăta ce gândește cu adevărat și ceea ce își dorește. Când face dragoste poartă îmbrăcăminte care incită, culori tari.

Îi place să pregătească camera, să se gândească la tot: lumină difuză, parfum, lenjerie incitantă, lumânări, petale de trandafir. Femeia din zodia Peşti are talent erotic nativ, sexualitatea ei este precoce, îşi doreşte intens să dăruiască plăcere şi bucurie, de cele mai multe ori își începe relațiile intime de la vârste fragede.

O incită bărbații în uniformă, mai ales dacă te mai și opui, deja se dezlănțuie peste tine. E supersenzuală, dezinhibată şi fascinată de jocurile erotice, dar toate acestea se vor desfășură departe de copii, când intervin aceștia uită de romantism și de dorințele ei.

Este foarte sensibilă la dezmierdări, are pielea delicată, își dorește masaj la tălpi.

Bărbat Pești - comportament afectiv

Bărbatul Pești este un vânător înnăscut, are instinctul de supraviețuire foarte bine dezvoltat, îi place să iasă la vânat. Va analiza eventuala pradă, iar în momentul în care o va aborda va ști cam 85% despre ea.

Are o putere de concentrare deosebită, drept pentru care nu va da greș în ceea ce va spune,  va fi primul care pune totul pe tavă. În schimb, atenția lui se va focaliza pe femeile care sunt reticente, care se opun, care îl ignoră, acest fapt îl va face să se îndrăgostească. Îi place să se masturbeze gândindu-se la persoana care îl refuză, acele partenere prezintă pentru el interes.

În momentul actului sexual se va dezlănțui, îi place să te vadă cum te zbați în mâinile lui, de cele mai multe ori, dacă îi vei face sex oral, vei vedea că va avea tendința să te strângă de nas, pentru a vedea cum vei reacționa. După un preludiu excitant, vine și rândul său să îți dovedească de ceea ce este în stare, moment în care te vei îndrăgosti iremediabil de el.

Totuși, fii atentă, în public afișează o față, iar în pat o latură sălbatică.

Pe același subiect

DE INTERES

Femeia, bărbatul și copilul din zodia Pești. Dragoste, bani și sănătate.

Horoscop pentru dragoste și relații, sănătate, carieră și bani. Horoscopul conține previziuni pentru cele 12 zodii.

Horoscop 2018

CE E NOU
DE INTERES

Horoscop zilnic realizat de astrologi experți conține previziuni astrologice pentru 3 zile. Selectează ideograma zodiei și află horoscopul de azi, mâine, gratuit pentru fiecare zodie.

MAGAZIN ONLINE

Astrograma personala

ASTROGRAMA
PERSONALĂ

Interpretare personalizată pentru dragoste, carieră, sănătate

Compatibilitate de cuplu

ASTROGRAMA
DE CUPLU

Astrograma natală detaliată pentru dragoste și căsătorie.

Consultanta Feng Shui Dragoste

FENG SHUI
DRAGOSTE

Consultanță Feng Shui ca să ai parte de dragoste și înțelegere.

Horoscop - pe zi și pe ore!

Ești curios să afli ce îți rezervă astrele în orele imediat următoare?

Horoscop Personalizat Data Naștere. Află predispozițiile personale din intervalul orar curent, prin selectare dată naștere pe pagina cu horoscop gratuit personalizat.

Cel mai util horoscop pe zi și pe ore îl găsești pe ZODIACOOL!

DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Visa Mastercard

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.