Sex după Horoscop Leu

Femeie Leu - comportament afectiv

Femeia Leu merge pe principiul ”totul sau nimic” în materie de sex, ea își dorește un bărbat fără inhibiții, iar dacă nu te ridici la performanțele ei sexuale, ai șanse mici să rămâi în viața ei.

Îi plac bărbații care știu ce vor de la viață. De cele mai multe ori îi place să-i provoace pe bărbați. Are o personalitate puternică și este convinsă că ea este cea mai bună variantă a ta, că nu o să mai întâlnești una asemenea ei, care să ofere atât de mult. Îi plac flirturile inocente, expresii ale unui libido liber, îi place să vorbească vulgar, însă nu este ea cea care va face primul pas.

Stima ei de sine intră în conflict cu latura agresivă sexuală, care de cele mai multe ori te hibnotizează. Îți dă de înțeles că își dorește mai mult, se așteaptă de la tine să inițiezi acțiunea, se îmbracă provocator tocmai pentru a fi admirată.

Este o femeie activă, lascivă, ispititoare şi… uneori leneşă în pat. Dacă i-ai cucerit inima, ceea ce este totuși greu, întrucât te supune la teste, ea va deveni devotată și te va răsplăti cu partide de sex sălbatic.

Îi place să fii imprevizibil, să o surprinzi când vine vorba de sex. Doar la un simplu gest pe care îl face, tu să te activezi, să o cuprinzi cu poftă, nu o deranjează dacă o distragi de la o activitate casnică, chiar acest fapt o excită și mai mult. Nu așteaptă să vină noaptea ca să aibă parte de sex.

Femeii Leu îi place să fie stimulată oral în timp ce mâinile tale îi strâng sânii, această presiune o va face să se dezlănțuie. Consideră stimularea orală o formă de apreciere față de feminitatea ei. După o anumită vârstă (peste 35 de ani) simte nevoie să se bucure de virilitatea unor bărbați tineri, care să țină piept dorințelor și apetitului ei sexual.

Mulți bărbați care o vor întâlni vor considera că este dependentă de sex, de fapt ea așa simte că își poate manifesta afectivitatea față de acel iubit. Nu zice nu dacă îi propui să înlocuiți monotonia sexuală cu jucării, acest fapt îi va da încredere în sine.

Bărbat Leu - comportament afectiv

Bărbatul Leu pune partea sexuală mai presus de siguranță, mâncare și bani. Dacă ești atrasă de acest bărbat, să știi că partidele de sex vor fi zilnice, poate chiar de mai multe ori pe zi. Nu degeaba se spune că este regele junglei, drept pentru care se pune la îndoială fidelitatea sa.

În tinerețe îi place să fie în relație cu 3 femei în același timp, deoarece acestea îi vor satisface nevoile sexuale. Ar fi încântat dacă le-ai pune pe toate trei în același pat, de aceea, de cele mai multe ori, duce muncă de lămurire cu partenera să mai aducă pe cineva.

De fiecare dată când întâlneşte o femeie dorește să o provoace, pentru a vedea dacă răspunde la avansurile sale erotice. Dacă răspunsul este afirmativ, acesta îi va demonstra din prima seară de ceea ce este capabil, îi va oferi orgasme multiple, numai nu te aștepta ca ulterior să te mai caute. Îi plac femeile care cedează greu, acest fapt mărește suspansul, o va dori și mai mult, iar în momentul actului sexual o va trata ca pe o regină.

De cele mai multe ori va dori să îți arate forța pe care o are, te va ține în brațe în timp ce faceți sex, va da cu tine de toți pereții, te va pune în poziții îndrăznețe, pe care probabil nu le-ai mai practicat. Este drept, se inspiră din filmele pentru adulți, dar are efect.

Un alt punct sensibil este că îi place să te asculte cum gemi de plăcere, va insista mai mult pe acea poziție și te va determina să trezești vecinii de la modul în care vei face. Faptul că nu intră în calcul preludiul te va face să te simți uneori folosită, poate chiar vei considera că te dorește doar pentru a-și satisface dorințele sexuale. În acest caz recomandăm mai multă comunicare.

Pe același subiect

DE INTERES

Femeia, bărbatul și copilul din zodia Leu. Dragoste, bani și sănătate.

Horoscop pentru dragoste și relații, sănătate, carieră și bani. Horoscopul conține previziuni pentru cele 12 zodii.

Horoscop 2018

CE E NOU
DOAR PE ZODIACOOL
DE INTERES

Horoscop zilnic realizat de astrologi experți conține previziuni astrologice pentru 3 zile. Selectează ideograma zodiei și află horoscopul de azi, mâine, gratuit pentru fiecare zodie.

HOROSCOP AZI 20 ianuarie 2018
MAGAZIN ONLINE

Astrograma personala

ASTROGRAMA
PERSONALĂ

Interpretare personalizată pentru dragoste, carieră, sănătate

Compatibilitate de cuplu

ASTROGRAMA
DE CUPLU

Astrograma natală detaliată pentru dragoste și căsătorie.

Consultanta Feng Shui Dragoste

FENG SHUI
DRAGOSTE

Consultanță Feng Shui ca să ai parte de dragoste și înțelegere.

Horoscop - pe zi și pe ore!

Ești curios să afli ce îți rezervă astrele în orele imediat următoare?

Horoscop Personalizat Data Naștere. Află predispozițiile personale din intervalul orar curent, prin selectare dată naștere pe pagina cu horoscop gratuit personalizat.

Cel mai util horoscop pe zi și pe ore îl găsești pe ZODIACOOL!

DE FOLOS
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Visa Mastercard

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.