Sex după horoscop Gemeni

Femeia Gemeni - comportament afectiv

Femeia Gemeni fiind guvernată de Mercur poate schimba preferințele sexuale de la o zi la alta, plus partenerii. De cele mai multe ori are cel puțin 2 parteneri, plus alți 2 care așteaptă confirmare de la ea.

De fapt ea se plictisește de un singur bărbat până nu întâlnește pe unul care să îi ofere cât mai multă diversitate intelectuală, sexuală, stabilitate și umor nu se va opri din căutat.

De cele mai multe ori Femeia Gemeni se excită mental, trebuie să îi provoci imaginația, să o faci să își imagineze, fii sigur că va da curs provocării tale. De cele mai multe ori actele sexuale ale acesteia sunt spontane: pe bancheta din spate a maşinii sau chiar pe balcon etc. Dar este foarte important ca iubitul să nu se grăbească pentru a nu se simți folosită.

Își dorește să ajungă repede în pat de la un eveniment, nu vrea să piardă timpul. La fel ca bărbatul Gemeni, motivul principal nu este nevoia de sex, ci curiozitatea. Dacă nu i-a plăcut modul în care ai tratat-o, să te aștepți să nu te mai caute sau să îți răspundă la apeluri.

Bărbatul Gemeni - comportament afectiv

Bărbatul Gemeni nu are performanțe sexuale, mai mult se excită când vede, așa că nu te mira dacă o să îți propună să te stimulezi singură. Se excită vizual, de aceea mereu va dori să încerce să facă sex lângă o oglindă, o fereastră, o ușă, pentru a se vedea în timpul actului sexual. El joacă un rol dublu – cel care face dragoste şi cel care se priveşte. Însă poate să aducă orice femeie într-o stare de excitaţie extraordinară prin această modalitate de a trăi iubirea, merge pe premiza suntem ceea ce gândim, drept pentru care te va duce și pe tine pe aceste tărâmuri ale imaginației.

Ideea îl atrage mai mult decât actul erotic propriu-zis, de fapt, de cum ai început să discuți cu el, a și inițiat în gândire o fantezie. Până a se ajunge la actul erotic, el deja te-a simțit, pipăit, atins, știe tot ceea ce gândești.

Preferă lumina aprinsă pentru a-ți vedea formele, alteori poate veni și cu ideea de a filma actul sexual. Dacă te vei opune, se va retrage în gândirea sa, ar putea să monteze camere de filmat în casă fără ca tu să știi, doar pentru a le privi după, pentru a se stimula singur.

DE INTERES

Femeia, bărbatul și copilul din zodia Gemeni. Dragoste, bani și sănătate.

DOAR PE ZODIACOOL

Horoscop pentru dragoste și relații, sănătate, carieră și bani. Horoscopul conține previziuni pentru cele 12 zodii.

Horoscop 2018

CE E NOU
DE INTERES

Horoscop zilnic realizat de astrologi experți conține previziuni astrologice pentru 3 zile. Selectează ideograma zodiei și află horoscopul de azi, mâine, gratuit pentru fiecare zodie.

HOROSCOP AZI 20 ianuarie 2018
MAGAZIN ONLINE

Astrograma personala

ASTROGRAMA
PERSONALĂ

Interpretare personalizată pentru dragoste, carieră, sănătate

Compatibilitate de cuplu

ASTROGRAMA
DE CUPLU

Astrograma natală detaliată pentru dragoste și căsătorie.

Consultanta Feng Shui Dragoste

FENG SHUI
DRAGOSTE

Consultanță Feng Shui ca să ai parte de dragoste și înțelegere.

Horoscop - pe zi și pe ore!

Ești curios să afli ce îți rezervă astrele în orele imediat următoare?

Horoscop Personalizat Data Naștere. Află predispozițiile personale din intervalul orar curent, prin selectare dată naștere pe pagina cu horoscop gratuit personalizat.

Cel mai util horoscop pe zi și pe ore îl găsești pe ZODIACOOL!

DE FOLOS
DE INTERES

Abonează-te la newsletter!

 
DE INTERES

Top vizualizate

DE INTERES

Horoscop Sănătate 2018

Articole Recente

Top Rating

Rețele Sociale

Mod de plată

Visa Mastercard

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.