Sex după horoscop Fecioară

Femeie Fecioară

Femeia Fecioară este poate cea mai cameleonică din Horoscop. Te-ai aștepta de la ea să aibă unele standarde mai înalte, să fie mai firavă, mai sensibilă, dar din contra, îi place tot ce este mai sălbatic.

Toate acestea însă vor ieși la suprafață în momentul în care aveți o relație serioasă, până atunci va ține în ea aceste fantezii. Poate transforma un sărut într-o experienţă erotică. Chiar dacă este atât de deschisă la provocări, își alege un bărbat timid, care să accepte aceste stimulări, care să aștepte încuviințarea ei pentru a se urca în pat.

Femeia Fecioară crede că romantismul e foarte important, iar bărbatul care se limitează la aspectele fizice nu înţelege şi nici nu apreciază esenţa amorului. Răspunde la provocările cele mai complicate, întrucât este guvernată de Mercur în ceea ce înseamnă curiozitate.

În concluzie, sub masca ei rece, Fecioara ascunde o latură sălbatică. Iubitul care va accepta ceea ce își dorește se va bucura de fidelitatea ei pe vecie.

Bărbat Fecioară

Bărbatul Fecioară merge pe principiul ”nicio femeie nu îmi va rezista”, ceea ce este adevărat, deoarece are toate replicile cu el, inteligența sa nativă va face ca din primele minute acea femeie să își dorească să fie în brațele sale.

Este o fire logică și știe cum să pună problema, astfel încât să dea impresia că deține adevărul absolut. Îi place să facă pe timidul, să lase partenera să aleagă ceea ce își dorește, când, de fapt, el observă în tot acest timp și decide dacă acea femeie este de viitor sau nu. Pune mare preț pe tactul, bunele maniere, capacitatea de a purta o discuţie despre subiecte foarte variate.

Asemenea Bărbatului Gemeni, se incită și se stimulează psihic, dar își manifestă sexualitatea în mod diferit. Este genul de bărbat care așteaptă să fie dominat, căruia îi place să îi spui ce să facă, să îi ordoni, chiar să îl umilești. Își doreşte manifestări furtunoase din partea ta, iar el să fie un simplu sclav.

Bărbatul Fecioară îți va satisface toate fanteziile, el se mulțumește doar dacă tu ai ajuns la orgasm. Dacă nu vei comunica cu el pentru a afla ce își dorește, să știi că va ajunge la indiferență în ceea ce înseamnă relația intimă. Îl plictisește monotonia.

Această frigiditate este mai degrabă reflectarea răcelii emoţionale pe care o cultivă bărbatul Fecioară cu o perseverenţă demnă de o cauză mai bună. Nativul intuieşte corect acest fapt – a face dragoste înseamnă contact total cu femeia, o fuziune care depăşeşte epiderma. Iar el tocmai de asta se teme.

Vrea să păstreze controlul mental şi cum erosul trezeşte în om suprema beţie, preferă să suprime erosul. Desigur, asemenea tendinţe nu sunt conştiente în general şi nici extreme în majoritatea cazurilor.

Pe același subiect

DE INTERES

Femeia, bărbatul și copilul din zodia Fecioară. Dragoste, bani și sănătate.

Horoscop pentru dragoste și relații, sănătate, carieră și bani. Horoscopul conține previziuni pentru cele 12 zodii.

Horoscop 2018

CE E NOU
DOAR PE ZODIACOOL
DE INTERES

Horoscop zilnic realizat de astrologi experți conține previziuni astrologice pentru 3 zile. Selectează ideograma zodiei și află horoscopul de azi, mâine, gratuit pentru fiecare zodie.

HOROSCOP AZI 19 ianuarie 2018
MAGAZIN ONLINE

Astrograma personala

ASTROGRAMA
PERSONALĂ

Interpretare personalizată pentru dragoste, carieră, sănătate

Compatibilitate de cuplu

ASTROGRAMA
DE CUPLU

Astrograma natală detaliată pentru dragoste și căsătorie.

Consultanta Feng Shui Dragoste

FENG SHUI
DRAGOSTE

Consultanță Feng Shui ca să ai parte de dragoste și înțelegere.

Horoscop - pe zi și pe ore!

Ești curios să afli ce îți rezervă astrele în orele imediat următoare?

Horoscop Personalizat Data Naștere. Află predispozițiile personale din intervalul orar curent, prin selectare dată naștere pe pagina cu horoscop gratuit personalizat.

Cel mai util horoscop pe zi și pe ore îl găsești pe ZODIACOOL!

DE FOLOS
DE INTERES

Abonează-te la newsletter!

 

Top Rating

Articole Recente

DE INTERES

Horoscop 2018

Top vizualizate

DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Visa Mastercard

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.