SEX DUPĂ HOROSCOP CAPRICORN

Femeia Capricorn - comportament afectiv

Femeia Capricorn are o rezistență sexuală deosebită, ea poate face sex ore întregi și îi place să vadă cum partenerul ei se bucură de munca pe care o depune.

Este o femeie căreia îi place să conducă în pat, de aceea să știi că are dorințe de a te lega la ochi, mâini, de pat și tot ea este cea care preferă să fie pedepsită. Îi place să o bați la fund, să îi lași semne, să o exciți cu gheață. Savurează totul fără grabă, conducându-şi iubitul în adâncurile ei. Adoră sexul anal, o stimulează și o face să își dorească mai mult și tot mai des.

Să nu te sperii dacă o să îți propună să cumpărați vibrator, deoarece vrea să fie stimulată în același timp și anal și vaginal. Iar dacă nu te îndoiești de fidelitatea ei, poți să mai aduci încă un bărbat să te ajute, te va iubi mai mult, va înțelege că știi să împarți.

Se aprinde repede, chiar în urma unui conflict, vrea să o săruți când este nervoasă, chiar dacă se va opune, asta o va excita la maximum. Câteodată poţi s-o stârneşti doar cu un gest, cu o mângâiere, alteori cu o palmă.

Bărbat Capricorn - comportament afectiv

Bărbatul Capricorn este asemenea unul vulcan care stă să erupă în timpul actului sexual, numai că momentul final este amânat și iar amânat, poate chiar nici nu va ajunge să ejaculeze. Îi place să își controleze această energie sexuală, de aceea, cea care va ajunge în pat cu el se va îndrăgosti iremediabil, numai că, în timp, acest bărbat se va dedica muncii și va amâna partea erotică.

Îi place să te trezească noaptea din somn făcându-ți sex oral, îl excită această situație, de aceea ar fi bine să te arăți deranjată pentru a-i spori interesul. Se recompensează pentru tot ceea ce îți face, este cel mai generos om din zodiac. Are însă și o parte de zgârcenie, dar după partidele de amor îți va arăta de fapt adevăratul său suflet.

Adoră să facă dragoste mult timp şi are o capacitate neobişnuită de a face amor des, îi place, de asemenea, să îți sărute degetele de la picioare.

Pe același subiect

DE INTERES

Femeia, bărbatul și copilul din zodia Capricorn. Dragoste, bani și sănătate.

DOAR PE ZODIACOOL

Horoscop pentru dragoste și relații, sănătate, carieră și bani. Horoscopul conține previziuni pentru cele 12 zodii.

Horoscop 2018

CE E NOU
DE INTERES

Horoscop zilnic realizat de astrologi experți conține previziuni astrologice pentru 3 zile. Selectează ideograma zodiei și află horoscopul de azi, mâine, gratuit pentru fiecare zodie.

HOROSCOP AZI 20 ianuarie 2018
MAGAZIN ONLINE

Astrograma personala

ASTROGRAMA
PERSONALĂ

Interpretare personalizată pentru dragoste, carieră, sănătate

Compatibilitate de cuplu

ASTROGRAMA
DE CUPLU

Astrograma natală detaliată pentru dragoste și căsătorie.

Consultanta Feng Shui Dragoste

FENG SHUI
DRAGOSTE

Consultanță Feng Shui ca să ai parte de dragoste și înțelegere.

Horoscop - pe zi și pe ore!

Ești curios să afli ce îți rezervă astrele în orele imediat următoare?

Horoscop Personalizat Data Naștere. Află predispozițiile personale din intervalul orar curent, prin selectare dată naștere pe pagina cu horoscop gratuit personalizat.

Cel mai util horoscop pe zi și pe ore îl găsești pe ZODIACOOL!

DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Visa Mastercard

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.